Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość Gosc
Dnia 21.01.2019 o 11:35, Gość aga napisał:

Gość Gosc

Dziewczyny, jak to jest po wychowawczym. Wraca się na swoje stanowisko i swój etat?

Gość Gość

Na swoje stanowisko sie wraca, etat tez, ale juz niekoniecznie na swój sklep 🙂

Gość Gggg
22 godziny temu, Gość Martwa napisał:

Czy mogą mnie zwolnić na wychowawczym? Prawdopodbnie będę musiała przejść, a zasłyszałam ostatnio jak kiero mówiła że chce dać wypowiedzenie dziewczynie która jest na wychowawczym a ma umowę bezterninową 

Gość Na nowo

Ja przez pół roku brałam leki na uspokojenie. Musiałam zacząć żyć na nowo.

Gość Ccc
18 minut temu, Gość Gggg napisał:

Czy mogą mnie zwolnić na wychowawczym? Prawdopodbnie będę musiała przejść, a zasłyszałam ostatnio jak kiero mówiła że chce dać wypowiedzenie dziewczynie która jest na wychowawczym a ma umowę bezterninową 

Jeśli umowa na czas określony to mogą nieprzedluzyc 

Gość Gggg
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Jeśli umowa na czas określony to mogą nieprzedluzyc 

A jak umowa na czas nieokreślony? Boję się że po prostu mogą dać mimo wszystko wypowiedzenie bo tak

Gość Rossmann to dno totalne.
17 minut temu, Gość Gggg napisał:

A jak umowa na czas nieokreślony? Boję się że po prostu mogą dać mimo wszystko wypowiedzenie bo tak

Szkód wracać do tego całego syfu. Jak masz możliwość to zmień pracę. Nic dobrego już w Ross Cie nie spotka. 

Gość Bux

Jakie obecnie są pytania na stanowisko asystenta? Ktoś coś?!

Gość ross
1 godzinę temu, Gość Gggg napisał:

skad wiesz ze bedziesz musiała gdzieś przejść? może niepotrzebnie sie martwisz? i gdzied tą kiero słyszałaś, przecież nie pracujesz

Gość Aaaaa

Wiadomo już od kiedy będzie promocja na kolorowe?? 

Gość Gggg
4 godziny temu, Gość ross napisał:

skad wiesz ze bedziesz musiała gdzieś przejść? może niepotrzebnie sie martwisz? i gdzied tą kiero słyszałaś, przecież nie pracujesz

Jak nie pracuje, jak pracuje. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Kiero chce zwolnic kolezanke ktora jest na wychwawczym i ma nieokreslony. Tzn chce jej dac wypowiedzenie. Ja z powodow rodzinnych prawdopodobnie bede musiala przejsc na wychowawczy i boje sie podobnej sytuacji 

Gość Załamana

Dziewczyny, jestem załamana nadchodzącymi od kwietnia zmianami... Wyzysk po najmniejszej linii oporu... Jest nas coraz mniej, obowiązków wzrasta a pensja stoi w miejscu. Czy to prima aprilis?

Gość Że co

Jakie zmiany?

Gość Jagosc
13 godzin temu, Gość Bux napisał:

Jakie obecnie są pytania na stanowisko asystenta? Ktoś coś?!

Jaka jest rola asystenta na sklepie, za co jest odpowiedzialny, co bys zrobila w roznych sytuacjach, np klient wszedl z psem na sklep, co robisz, lub kasjerka nie stosuje SOK-u jak z nia rozmawiasz, co zrobic by klienci instalowali i uzywali aplikacje.

Gość Gosc

A co odpowiadasz? Asystent odpowiedzialny jest za wszystko a na klientów uwagi nie zwraca bo nie ma czasu 

Gość Gradal

Przecież mogą zwolnić na wychowawczym :) czemu mieli by tego nie zrobić? Bo dziecko? Są kobiety które jak urodzą dostają wypowiedzenie do ręki bo pracodawca nie chce opłacać pracownika, którego fizycznie nie ma. 

Gość Cxx
2 minuty temu, Gość Gradal napisał:

Przecież mogą zwolnić na wychowawczym :) czemu mieli by tego nie zrobić? Bo dziecko? Są kobiety które jak urodzą dostają wypowiedzenie do ręki bo pracodawca nie chce opłacać pracownika, którego fizycznie nie ma. 

Urlop wychowawczy jest bezpłatny wiec pracodawca go noe opłaca... mylisz wychowawczy z macierzynskim

Gość Gościówa5

Codziennie nowy impuls, promocja 2razy w miesiącu i dziwne pytania do klientów. 

Gość Gość123

Nowy SOK to chyba nie prima aprilis:( Już widzę jak klienci się z nas nabijają😂

Gość Elo

Promocja 2 razy w miesiącu? To chyba lepiej niż teraz ...

Gość Gość

Tak promocja 2 razy w miesiącu, ale każda dzieli się na kilka innych promocji i przy każdej trzeba wyrecytować inną formułkę polecając impuls.

Gość Aaaaaaa

Pracodawca nie może zwolnić pracownika przebywającego na urlopie wychowawczym, tak wynika z kodeksu pracy i w naszej firmie nie ma tego typu praktyk

Gość gość123

Do kiedy wypłacane są wynagrodzenia za umowy zlecenie?

Gość Rossmmmm
Dnia 24.03.2019 o 21:04, Gość Gosc napisał:

Jak można to zapraszamy osoby z centrali w godzinach od 3 do 15 do pracy w sklepie. Najpierw dostawa do 9 następnie dostawa +praca na kasie jednoczesnie. Najlepiej kogoś ze szczebla zarządzającego w firmie. Powodzenia. Miłej pracy. 

Kiedyś nasz kierownik sprzedaży powiedział że to jest nieludzkie i nieludzki jest ktoś kto planuje tak czas pracy. Zakazał takich praktyk, poza tym na nockach nie można pracować 12h, też jest to odgórne. Przynajmniej u mnie. 12 h to tylko jak już inaczej się nie da. Macie kierowników HR tam trzeba się odezwać

Gość Warszawianka

Nieludzki jest ktoś kto planuje o tej porze przyjazd dostawy, a dostawę sklep musi przyjąć i rozłożyć

Gość Gosc

Co to za nowe regulki będą? Klienci już maja dość a  co będzie potrm.

Gość Gada
7 godzin temu, Gość Cxx napisał:

Urlop wychowawczy jest bezpłatny wiec pracodawca go noe opłaca... mylisz wychowawczy z macierzynskim

Owszem, ale ktoś składki musi opłacić :) przecież skąd byś miała ubezpieczenie? Firma to musi zapłacić. Ty nie dostajesz nic za tp do zusu normalnie musza odprowadzić podatek :) nic nie mylę 

Gość Aaaaaaa

Za wychowawczy państwo odprowadza skladki, pracodawca tylko nalicza. Są takie strony jak kadry infor, mama prawnik gdzie wszystko jest dokładnie wytłumaczone. Pozdrawiam