Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Go艣膰 JagoscGosc

Dziewczyny myslicie ze kiero hr moze cos zdzialac, u nas atmosfera w pracy jest kiepska a wprowadza to nasza kierownik, do pracy sie nie chce przychodzic.. zmienic prace czy cos zadzialac w tej sprawie 馃 jak to ugry藕膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 G1111

Hr nic nie zrobi... udaje przyjaciela pracownik贸w A tak naprawd臋 trzyma z kierownikami. Takie wra偶enie po spotkaniu z ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joblok
Dnia 12.05.2019 o 21:28, Go艣膰 By艂a napisa艂:

Zmie艅 prac臋, ja to zrobi艂am i to by艂a moja najlepsza decyzja w moim 偶yciu.聽

Teraz mam spokojn膮 prac臋 i zarabiam dwa razy wi臋cej, pozdrawiam moj膮 by艂膮 ks M.S, to dzi臋ki niej odesz艂am z tej firmy, tak mi obrzydzi艂a prac臋 w Ross.

CCzyzby Mart臋 S z Warszawy ? S艂ynn膮 psychopatk臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asystent

To zale偶y od HR. U nas w miejscowo艣ci po rozmowach HR z pracownikami zwolnili Ks kt贸ry si臋 opierniczal i wszystkie obowi膮zki zwalal na reszt臋.聽 No ale tu za艂oga ca艂膮 si臋 poskarzyla. A druga KS przeniesli na inny sklep bo te偶 psula atmosfer臋.聽 Na tym drugim si臋 poprawi艂a bo si臋 zwolnienia boi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajm
3 godziny temu, Go艣膰 Asystent napisa艂:

To zale偶y od HR. U nas w miejscowo艣ci po rozmowach HR z pracownikami zwolnili Ks kt贸ry si臋 opierniczal i wszystkie obowi膮zki zwalal na reszt臋.聽 No ale tu za艂oga ca艂膮 si臋 poskarzyla. A druga KS przeniesli na inny sklep bo te偶 psula atmosfer臋.聽 Na tym drugim si臋 poprawi艂a bo si臋 zwolnienia boi.

ha a widzisz u nas ca艂a za艂oga si臋 poskarzyla na ks i jedno wielkie nic... kr i hr nie wiedz膮 co maj膮 z ni膮 zrobi膰 i prosz膮 nas o pomys艂y hahahaha po prostu masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sosnowiczanka
Dnia 15.04.2019 o 09:45, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Chyba nie tylko dziewczyny zwalnia艂y si臋 z M1 w Czeladzi przez kierowniczk臋聽

Mnie si臋 dalej to w g艂owie nie mie艣ci, 偶e zwolniono KR przez jej k艂amstwa... A to najgorszy kierownik z jakim pracowa艂am. Leniwa, gruba pinda co wykorzystuje ludzi. Dalej opowiada, 偶e przez by艂膮 KR leczy si臋 na depresj臋. A to, 偶e przez ni膮 wiele dziewczyn odesz艂o z tej pracy to nikogo nie interesuje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Drogie Kole偶anki, czy znacie przypadki w sklepach gdzie nie przyj臋艂y si臋 osoby z zewn膮trz do pracy na nockach? Czy powr贸cono do starych zasad: osoba funkcyjna+kasjer+nocny ludek? Dzi臋kuj臋 za odpowied藕:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewa

Gdzie w tym roku i kiedy centaur?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fggvg

Dziewczyny czy kt贸ra艣 z Was bra艂a po偶yczk臋 zak艂adow膮 ? Ile czeka si臋 na decyzj臋? Jakie dokumenty s膮 potrzebne ? Sprawa do艣膰 pilna聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Xxx

Mo偶ecie mi powiedzie膰 za co jest premia regulaminowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kierowca odm贸wi艂 mi dzisiaj wprowadzenia boks贸w na sklep. Same ciagne艂y艣my boksy bo dostawa przyjecha艂a zanim ch艂opak przyszed艂. Oni tak mog膮? Dziewczyna ju偶 narzeka 偶e ja plecy bol膮. Boj臋 si臋 偶e na L4 p贸jdzie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
7 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Kierowca odm贸wi艂 mi dzisiaj wprowadzenia boks贸w na sklep. Same ciagne艂y艣my boksy bo dostawa przyjecha艂a zanim ch艂opak przyszed艂. Oni tak mog膮? Dziewczyna ju偶 narzeka 偶e ja plecy bol膮. Boj臋 si臋 偶e na L4 p贸jdzie.聽

Kierowca musi wprowadzi膰 boksy do linii sklepu. Mo偶e r贸wnie偶 pom贸c na sklepie, ale wtedy wpisujemy w papierach i SD, 偶e pom贸g艂, bo kas臋 dostaj膮 za to. A Wy w 偶adnym wypadku nie mo偶ecie ci膮ga膰 boks贸w. Jak si臋 co艣 stanie to nawet BHP tego nie uzna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc h
9 godzin temu, Go艣膰 Xxx napisa艂:

Mo偶ecie mi powiedzie膰 za co jest premia regulaminowa?

Za niechorowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EWcia
18 godzin temu, Go艣膰 Sosnowiczanka napisa艂:

Mnie si臋 dalej to w g艂owie nie mie艣ci, 偶e zwolniono KR przez jej k艂amstwa... A to najgorszy kierownik z jakim pracowa艂am. Leniwa, gruba pinda co wykorzystuje ludzi. Dalej opowiada, 偶e przez by艂膮 KR leczy si臋 na depresj臋. A to, 偶e przez ni膮 wiele dziewczyn odesz艂o z tej pracy to nikogo nie interesuje....

A czemu ona ma depresje? Ona w og贸le ma jak膮艣 rodzin臋? Mo偶e jej bolczyka brakuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilka

Centaur w tym roku kiedy i gdzie? wie kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilka

Centaur w tym roku kiedy i gdzie? wie kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰. Trzeba by艂o zadzwoni
11 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

kierowca ma obowi膮zek wprowadzenia boks贸w do sklepu. Trzeba by艂o zadzwonic do sekcji wyjscia towaru i jak by co to nie przyjmowac dostawy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nnnn
39 minut temu, Go艣膰 go艣膰. Trzeba by艂o zadzwoni napisa艂:

kierowca ma obowi膮zek wprowadzenia boks贸w do sklepu. Trzeba by艂o zadzwonic do sekcji wyjscia towaru i jak by co to nie przyjmowac dostawy.聽

Z tego co kiedy艣 si臋 dowiadywa艂am to tak kierowca ma obowi膮zek pomoc jak nie ma ch艂opaka, tzn wwie藕膰 boksy na sklep bo dziewczyna nie moze przewozi膰 takiego boksu. Je艣li wam odm贸wi艂 trzeba by艂o powiedzie膰 偶e b臋dziecie czeka膰 na ch艂opaka w takim razie bo same tego robi膰 nie mozecie, od razu zmieni艂by zdanie馃槂.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

O co chodzi z t膮 promocjom max 3 sztuki na osob臋? Jak jest wi臋cej to nie nalicza si臋 promicja ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaa
23 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

O co chodzi z t膮 promocjom max 3 sztuki na osob臋? Jak jest wi臋cej to nie nalicza si臋 promicja ?

naprawd臋 a偶 tak t臋pa jeste艣 ze nie rozumiesz sformu艂owania ,,max 3 szt na osob臋"? si膮艣膰 i p艂aka膰 co za nar贸d zacofa艅c贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
23 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Klientko, to w膮tek dla pracownik贸w. Kup sobie nawet 10 past , zap艂acisz za pozosta艂e cen臋 regularna, to chyba oczywiste.....聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia

max 3 szt znaczy ze mozesz kupic 10! co za bezm贸zg to tragedia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Troll

Oj tam oj tam, 3/4 klient贸w to t臋paki, kt贸re nie potrafi膮 samodzielnie czyta膰, samodzielnie szuka膰 , ale przede wszystkim samodzielnie my艣le膰. Jeszcze si臋 dziwicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrsw

Dziewczyny, prosz臋 was o pomoc. Czy mo偶e mi kto艣 wyja艣ni膰 jak to jest z dopisywaniem godzin? Moja kierowniczka rozpisuje nam grafik na pierwsze dwa tygodnie miesiaca, czyli grafik na drug膮 po艂ow臋 zostaje zwykle ca艂kowicie zmieniony, ,,zapomina,, o wcze艣niej wprowadzonych preferencjach. Ma艂o tego czy to prawda, 偶e je艣li nie chce mie膰 godzin ponadwymiarowych to ma prawo przenie艣膰 nas na inny sklep, sugeruj膮c 偶e nie mo偶emy ich nie chcie膰? Dzi臋kuj臋 za odpowied藕聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Centaur za tydzie艅 chyba czwartek i pi膮tek w Katowicach.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

I znowu b臋dzie si臋 dzia艂o na centaur 偶e.szkoda tych rodzin tylko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JagoscGosc
47 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂: