Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość QwAa

Jakie wynagrodzenie ma asystent na PO? Opłaca się ?

Gość ByłaRoss

Ja też rezygnowałam z pracy z tym, że byłam po macierzyńskim i w trakcie starego urlopu. Za nowym mi zapłacono ekwiwalent, więc Ty też musisz dostać. 

Gość ByłaRoss

Ja też rezygnowałam z pracy z tym, że byłam po macierzyńskim i w trakcie starego urlopu. Za nowym mi zapłacono ekwiwalent, więc Ty też musisz dostać. 

Gość ByłaRoss

Gość Gość
2 godziny temu, Gość QwAa napisał:

Jakie wynagrodzenie ma asystent na PO? Opłaca się ?

Nie opłaca. Wynagrodzenie kasjera plus 150 zł  premii brutto. Nie warto. Chyba że w papierach chcesz mieć na przyszłość

Gość Qeaa

Serio?! 150 zł brutto ? Za tyle obowiązków ???

Gość Gosa

A jak jestem asystentem po. Dostane nowa umowe?

Gość Ccc
8 godzin temu, Gość Gosa napisał:

A jak jestem asystentem po. Dostane nowa umowe?

Nie, za po nie ma nowej umowy

Gość Gość

Niestety serio. I wszystkie inne premie typu regulaminowa, czy za obrót grudniowy jest taka jak dla kasjera. Byłam na po asystenta i wiem. Nie opłaca się bo robisz wszystko co asystent a kasę masz jak kasjer plus te 100 zł. Wg mnie nie opłaca się

Gość Gość

A umowy nowej nie ma tylko kierownik sklepu nadaje ci uprawnienia do wycofania na kasie, zmiany ceny, wysłania dostawy i wglądu w pep takiego jak mają asystenci. 

Gość Asystent

Zwykły asystent też dostaje marne grosze. Wypala raptem 200zl różnicy a ile więcej obowiązków.

Gość Gość

To też prawda. Niestety

Gość waw

Hej. Proszę o podpowiedź. Czy jeśli ja i mąż mamy ubezpieczenie w Warcie z Rossmanna to oboje dostaniemy pieniądze za urodzenie dziecka? Dzięki.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość waw napisał:

Hej. Proszę o podpowiedź. Czy jeśli ja i mąż mamy ubezpieczenie w Warcie z Rossmanna to oboje dostaniemy pieniądze za urodzenie dziecka? Dzięki.

tak

Gość Gość

Czyli osoby funkcyjne nocki będą mieli, jak mają, a kasjerzy już nie..

Gość Grażyna
Dnia 30.04.2019 o 10:29, Gość Gość napisał:

Niestety serio. I wszystkie inne premie typu regulaminowa, czy za obrót grudniowy jest taka jak dla kasjera. Byłam na po asystenta i wiem. Nie opłaca się bo robisz wszystko co asystent a kasę masz jak kasjer plus te 100 zł. Wg mnie nie opłaca się

Co za bzdury!!!

Gość Gość

Czy kierownik może zabrać mi premię regulaminową za urlop na żądanie?

Jeśli nie to komu to zgłosić?

Gość Ada

Zgłoś KR

Nasza KR region wrocław nie pozwala KS na takie samowolki 

Gość Ela

Jak ponownie dolaczyc do workplace ???? Zalozylam konto i nic tam nie bylo o rossmanie 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Grażyna napisał:

Co za bzdury!!!

Nie bzdury tylko prawda. A jak uważasz że jest inaczej to wyjaśnij

Gość gosc

zdarza sie u was, ze dostajecie DDW - dodatkowe dni wolne? Albo odbiór przed wolnym weekendem?

Gość Ghjkk

Przecież  zabranie premii regulaminowej, za urlop na żądanie i l4, jest w regulaminie od bodajże grudnia. Każdy pracownik dostał aneks do podpisania. Bierzesz na żądanie choć jeden dzień albo idziesz na l4 to z automatu żegnasz się z premią.

Gość Xyz
48 minut temu, Gość Ghjkk napisał:

Przecież  zabranie premii regulaminowej, za urlop na żądanie i l4, jest w regulaminie od bodajże grudnia. Każdy pracownik dostał aneks do podpisania. Bierzesz na żądanie choć jeden dzień albo idziesz na l4 to z automatu żegnasz się z premią.

A czy jak idziesz na zwykły urlop to zabierają ci premie? Nie. I dokładnie tak samo z urlopem na żądanie. Byłam w styczniu więc wiem co mówię.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dostalam premi grudniowej za obrot niecałe 200zl asystent 370 tyle w kwesti wyjasnień(brak chorobowego uż itp godz jak asystent ok 140 gdyby kwestią różnicy bylo 100zl brutto czyli 83 zl na rękę żaden ... nie byłby asystenten inie piszcie bzdur!!!

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dnia 30.04.2019 o 10:44, Gość Asystent napisał:

Zwykły asystent też dostaje marne grosze. Wypala raptem 200zl różnicy a ile więcej obowiązków.

Nikt o zdrowych zmysłach za 83 zl na rękę nie pchał by się na asystenta też mi prestiż więc drogie kolezanki nie siejcie zamętu bo wprowadzacie w błąd czytelników forum,a ta mądra co to napisała zapomniała dodać że oprócz 2zl do kazdej godziny sa jeszcze podwojnie płacone wszystkie premie łacznie z regulaminowa (comiesięczną)

Gość Ccc
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nikt o zdrowych zmysłach za 83 zl na rękę nie pchał by się na asystenta też mi prestiż więc drogie kolezanki nie siejcie zamętu bo wprowadzacie w błąd czytelników forum,a ta mądra co to napisała zapomniała dodać że oprócz 2zl do kazdej godziny sa jeszcze podwojnie płacone wszystkie premie łacznie z regulaminowa (comiesięczną)

Ale było pytanie o dodatki/pensje PO asystenta, a nie asystenta a to różnica. Przy PO nie dostaje się umowy ani dodatku godzinowego tylko premie uznaniowa w wysokości 150zl i tyle, wiec to Ty wprowadzasz w błąd. 

Gość Asystent

Prawda o wypłatach asystenta jest taka że na prawdę jest to ok 300ZL różnicy co do kasjera. Niech kasjer pokaże swój pasek to sobie asystenci porównacie. Ja swój pasek pokazałam dobrej koleżance która jest kasjerem i była w szoku ze tylko tyle zarabiam. A zapierdzielam za trzy. Wiec nie dziwota że starzy pracownicy nie pchają się do awansów. Przychody taka nowa i myśli że zarabia kokosy.

Gość Asystent

U nas w mieście bardzo dużo asystentów przeszło na kasjera bo Juz nie wytrzymalo narzuconej presji. Ja się jeszcze trzymam ale z miesiąca na miesiąc mam dość 

Gość Gość

Czy jest tu jakaś osoba z której sklepu został skradziony kolektor ? 

Gość Balka
10 godzin temu, Gość Asystent napisał:

Prawda o wypłatach asystenta jest taka że na prawdę jest to ok 300ZL różnicy co do kasjera. Niech kasjer pokaże swój pasek to sobie asystenci porównacie. Ja swój pasek pokazałam dobrej koleżance która jest kasjerem i była w szoku ze tylko tyle zarabiam. A zapierdzielam za trzy. Wiec nie dziwota że starzy pracownicy nie pchają się do awansów. Przychody taka nowa i myśli że zarabia kokosy.

Niestety często okazuje się że kasjer ma  "kilka groszy mniej niż asystent a nawet zastępca". Gdyż ma lepiej opłacone Nocki, niedzielę ...