Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość JagoscGosc

Dziewczyny myslicie ze kiero hr moze cos zdzialac, u nas atmosfera w pracy jest kiepska a wprowadza to nasza kierownik, do pracy sie nie chce przychodzic.. zmienic prace czy cos zadzialac w tej sprawie 🤔 jak to ugryźć

Gość G1111

Hr nic nie zrobi... udaje przyjaciela pracowników A tak naprawdę trzyma z kierownikami. Takie wrażenie po spotkaniu z nią.

Gość Joblok
Dnia 12.05.2019 o 21:28, Gość Była napisał:

Zmień pracę, ja to zrobiłam i to była moja najlepsza decyzja w moim życiu. 

Teraz mam spokojną pracę i zarabiam dwa razy więcej, pozdrawiam moją byłą ks M.S, to dzięki niej odeszłam z tej firmy, tak mi obrzydziła pracę w Ross.

CCzyzby Martę S z Warszawy ? Słynną psychopatkę ?

Gość Asystent

To zależy od HR. U nas w miejscowości po rozmowach HR z pracownikami zwolnili Ks który się opierniczal i wszystkie obowiązki zwalal na resztę.  No ale tu załoga całą się poskarzyla. A druga KS przeniesli na inny sklep bo też psula atmosferę.  Na tym drugim się poprawiła bo się zwolnienia boi.

Gość ajm
3 godziny temu, Gość Asystent napisał:

To zależy od HR. U nas w miejscowości po rozmowach HR z pracownikami zwolnili Ks który się opierniczal i wszystkie obowiązki zwalal na resztę.  No ale tu załoga całą się poskarzyla. A druga KS przeniesli na inny sklep bo też psula atmosferę.  Na tym drugim się poprawiła bo się zwolnienia boi.

ha a widzisz u nas cała załoga się poskarzyla na ks i jedno wielkie nic... kr i hr nie wiedzą co mają z nią zrobić i proszą nas o pomysły hahahaha po prostu masakra

Gość Sosnowiczanka
Dnia 15.04.2019 o 09:45, Gość Gość napisał:

Chyba nie tylko dziewczyny zwalniały się z M1 w Czeladzi przez kierowniczkę 

Mnie się dalej to w głowie nie mieści, że zwolniono KR przez jej kłamstwa... A to najgorszy kierownik z jakim pracowałam. Leniwa, gruba pinda co wykorzystuje ludzi. Dalej opowiada, że przez byłą KR leczy się na depresję. A to, że przez nią wiele dziewczyn odeszło z tej pracy to nikogo nie interesuje....

Gość Gość

Drogie Koleżanki, czy znacie przypadki w sklepach gdzie nie przyjęły się osoby z zewnątrz do pracy na nockach? Czy powrócono do starych zasad: osoba funkcyjna+kasjer+nocny ludek? Dziękuję za odpowiedź:))

Gość ewa

Gdzie w tym roku i kiedy centaur?

Gość Fggvg

Dziewczyny czy któraś z Was brała pożyczkę zakładową ? Ile czeka się na decyzję? Jakie dokumenty są potrzebne ? Sprawa dość pilna 

Gość Xxx

Możecie mi powiedzieć za co jest premia regulaminowa?

Gość Gość

Kierowca odmówił mi dzisiaj wprowadzenia boksów na sklep. Same ciagnełyśmy boksy bo dostawa przyjechała zanim chłopak przyszedł. Oni tak mogą? Dziewczyna już narzeka że ja plecy bolą. Boję się że na L4 pójdzie. 

Gość Gosc
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Kierowca odmówił mi dzisiaj wprowadzenia boksów na sklep. Same ciagnełyśmy boksy bo dostawa przyjechała zanim chłopak przyszedł. Oni tak mogą? Dziewczyna już narzeka że ja plecy bolą. Boję się że na L4 pójdzie. 

Kierowca musi wprowadzić boksy do linii sklepu. Może również pomóc na sklepie, ale wtedy wpisujemy w papierach i SD, że pomógł, bo kasę dostają za to. A Wy w żadnym wypadku nie możecie ciągać boksów. Jak się coś stanie to nawet BHP tego nie uzna.

Gość Gosc h
9 godzin temu, Gość Xxx napisał:

Możecie mi powiedzieć za co jest premia regulaminowa?

Za niechorowanie.

Gość EWcia
18 godzin temu, Gość Sosnowiczanka napisał:

Mnie się dalej to w głowie nie mieści, że zwolniono KR przez jej kłamstwa... A to najgorszy kierownik z jakim pracowałam. Leniwa, gruba pinda co wykorzystuje ludzi. Dalej opowiada, że przez byłą KR leczy się na depresję. A to, że przez nią wiele dziewczyn odeszło z tej pracy to nikogo nie interesuje....

A czemu ona ma depresje? Ona w ogóle ma jakąś rodzinę? Może jej bolczyka brakuje?

Gość Lilka

Centaur w tym roku kiedy i gdzie? wie ktoś?

Gość Lilka

Centaur w tym roku kiedy i gdzie? wie ktoś?

Gość gość. Trzeba było zadzwoni
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

kierowca ma obowiązek wprowadzenia boksów do sklepu. Trzeba było zadzwonic do sekcji wyjscia towaru i jak by co to nie przyjmowac dostawy. 

Gość Nnnn
39 minut temu, Gość gość. Trzeba było zadzwoni napisał:

kierowca ma obowiązek wprowadzenia boksów do sklepu. Trzeba było zadzwonic do sekcji wyjscia towaru i jak by co to nie przyjmowac dostawy. 

Z tego co kiedyś się dowiadywałam to tak kierowca ma obowiązek pomoc jak nie ma chłopaka, tzn wwieźć boksy na sklep bo dziewczyna nie moze przewozić takiego boksu. Jeśli wam odmówił trzeba było powiedzieć że będziecie czekać na chłopaka w takim razie bo same tego robić nie mozecie, od razu zmieniłby zdanie😃

Gość Gość

O co chodzi z tą promocjom max 3 sztuki na osobę? Jak jest więcej to nie nalicza się promicja ?

Gość aaaaa
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

O co chodzi z tą promocjom max 3 sztuki na osobę? Jak jest więcej to nie nalicza się promicja ?

naprawdę aż tak tępa jesteś ze nie rozumiesz sformułowania ,,max 3 szt na osobę"? siąść i płakać co za naród zacofańców

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Klientko, to wątek dla pracowników. Kup sobie nawet 10 past , zapłacisz za pozostałe cenę regularna, to chyba oczywiste..... 

Gość Kasia

max 3 szt znaczy ze mozesz kupic 10! co za bezmózg to tragedia

Gość Troll

Oj tam oj tam, 3/4 klientów to tępaki, które nie potrafią samodzielnie czytać, samodzielnie szukać , ale przede wszystkim samodzielnie myśleć. Jeszcze się dziwicie?

Gość Wrsw

Dziewczyny, proszę was o pomoc. Czy może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z dopisywaniem godzin? Moja kierowniczka rozpisuje nam grafik na pierwsze dwa tygodnie miesiaca, czyli grafik na drugą połowę zostaje zwykle całkowicie zmieniony, ,,zapomina,, o wcześniej wprowadzonych preferencjach. Mało tego czy to prawda, że jeśli nie chce mieć godzin ponadwymiarowych to ma prawo przenieść nas na inny sklep, sugerując że nie możemy ich nie chcieć? Dziękuję za odpowiedź 

Gość Gość

Centaur za tydzień chyba czwartek i piątek w Katowicach. 

Gość Gosc

I znowu będzie się działo na centaur że.szkoda tych rodzin tylko

Gość JagoscGosc
47 minut temu, Gość Gosc napisał:

:classic_biggrin: haha dobre

Gość Ajsn
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Możesz sprecyzować o co chodzi ??

Gość gość 5

W Katowicach przed Centaurem jest cyrk na kółkach. 

Gość Kalina

a co się dzieje na centaurach?