Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ines1

Włosy kręcone -kobitki z kreconymi włosami łączmy sie!!!

Polecane posty

Heja! ja tez mam kreciolki :P i ja rozwniez mialam etap prostowania, potem popalonych wlosow, sciecie i odnowa. :D przeczytalam cale forum... moim zdaniem to kazda z nas musi dobrac sobie indywidulnie kosmetyki, jedna pisze ze lubi ten, drugiej to nie odpowiada itd... ;) po przeczytaniu forum wiem jedno, musze miec suszarke z dyfuzorem, bo w tym chyba wszystkie ktore probowaly byly zgodne. :P pozdrawiam!

Gość dami2
witajcie... ja to mam chyba duzy kłopot i bardzo was prosze pomocy...miałam piękne krecone włosy od samej nasady uzywałam tez szamponów i odżywek do kreconych włosów ale nigdy pianek i tych wszystkich preparatów rok temu zostałam mamą jestem bardzo szczesliwa ale moje włosy........masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...proste prawie całe sa proste ty prostuja sie tylko końcówki sie krecą...po ciązy wypadło mi dużo włosów i teraz odrastaja fyzjerka mówi ze sie kreca ale czy ja wiem...macie jakis złoty środek na mój kryzys...córcia moja jest wspaniała ale chiałabym miec swoje włoski krecone...pomocy

sorka, ze tyle razy ta sama wypowiedz, ale tak to jest jak internet szwankuje, pisze ze blad a dodalo 15 razy...

Gość Ewelyn
ja słyszałam od mamy o takim czymś, żę włosy po ciąży mogą sie zmienić, jednak u mnie w rodzinie niestety tak nie jest:( chcialabym mieć proste:) i nie mam pojęcia jak temu zaradzić.

Gość paulinecka
moja mama jak urodziła młodszą siostrę też miała ten problem. Włosy nie były już tak mocno kręcone jak przed ciążą. do tej pory jej się nie zakręciły. nie wiem nawet czy istnieje środek na tego typu sprawę.

Gość paulinecka
czy któraś z was jest z Białegostoku? możecie polecić w tym mieście jakiegoś fryzjera? byłam już może w 15 różnych salonach i żadna fryzjerka czy fryzjer nie zdołały dobrze mnie ostrzyc. 3 dni temu byłam u fryzjera i kolejna porażka mnie spotkała. Błagam...

Gość marika_21
Mam również kręcone włosy, raz się puszą bardziej innym razem mniej, nie mam pojęcia od czego to zależy. Być może od ilości nałożonych kosmetyków. Używam szamponu i odżywki GLISS KURa, brylantyny, obowiązkowo na końcówki jedwabiu, polecam również odżywkę PANTENE loki i fale. Poza tym mam odpowiednio wystopniowane włosy, dzięki czemu doskonale się układają. Słyszałam o fryzjerki że najlepszy na kręcone włosy jest krem NIVEA, należy wetrzeć go w wilgotne włosy od nasady po sam koniec. Polecam spróbować, sama nie skorzystałam jeszcze z tej metody.

Gość marika_21
Mam również kręcone włosy, raz się puszą bardziej innym razem mniej, nie mam pojęcia od czego to zależy. Być może od ilości nałożonych kosmetyków. Używam szamponu i odżywki GLISS KURa, brylantyny, obowiązkowo na końcówki jedwabiu, polecam również odżywkę PANTENE loki i fale. Poza tym mam odpowiednio wystopniowane włosy, dzięki czemu doskonale się układają. Słyszałam od fryzjerki że najlepszy na kręcone włosy jest krem NIVEA, należy wetrzeć go w wilgotne włosy od nasady po sam koniec. Polecam spróbować, sama nie skorzystałam jeszcze z tej metody.

Gość marita_m
Mam również kręcone włosy, raz się puszą bardziej innym razem mniej, nie mam pojęcia od czego to zależy. Być może od ilości nałożonych kosmetyków. Używam szamponu i odżywki GLISS KURa, brylantyny, obowiązkowo na końcówki jedwabiu, polecam również odżywkę PANTENE loki i fale. Poza tym mam odpowiednio wystopniowane włosy, dzięki czemu doskonale się układają. Słyszałam od fryzjerki że najlepszy na kręcone włosy jest krem NIVEA, należy wetrzeć go w wilgotne włosy od nasady po sam koniec. Polecam spróbować, sama nie skorzystałam jeszcze z tej metody.

Gość Marita M.

Gość zakręcony łeb
do paulinecka---> ja jestem z B-stoku, mam już sprawdzonego, dobrego fryzjera, który nie robi pogromu z moimi włosami;] Krzysiek, ul. Marczukowska; wczesniej trzeba dzwonic bo straszne kolejki do niego, podałabym Ci numer ale tak na forum nie bedę, jak chcesz to wysle Ci meilem

Gość paulinecka
byłabym wdzięczna:)

Gość Monique0094
Witam. Ja też jestem posiadaczką kręconych włosów ;( Mam ich bardzo duuuużo i są gęste :( Aktualnie używam pianki, która pomoga mi trochę w tym żeby się tak nie puszyły :) Na dodatek pierwszy dzień po umyciu włosy wyglądają cudnie, a później to jest masakra :( A i mam dylemat, bo bardzo chciałabym się obciąć tak , żeby wyglądać inaczej. I bardzo chciałabym mieć grzywkę, którą moje siostry (też mają kręcone włosy) serdecznie mi odradzają. Kobitki wiecie może jak się obciąć żeby wyglądać ładnie i całkowicie zmienić imidż? :) Bardzo proszę o odp. :) Pozdrawiam :)

Gość Monique0094
Witam. Ja też jestem posiadaczką kręconych włosów ;( Mam ich bardzo duuuużo i są gęste :( Aktualnie używam pianki, która pomoga mi trochę w tym żeby się tak nie puszyły :) Na dodatek pierwszy dzień po umyciu włosy wyglądają cudnie, a później to jest masakra :( A i mam dylemat, bo bardzo chciałabym się obciąć tak , żeby wyglądać inaczej. I bardzo chciałabym mieć grzywkę, którą moje siostry (też mają kręcone włosy) serdecznie mi odradzają. Kobitki wiecie może jak się obciąć żeby wyglądać ładnie i całkowicie zmienić imidż? :) Bardzo proszę o odp. :) Pozdrawiam :)

Gość Monique00094

Gość eewcia
Jeśli chodzi o grzywkę to nie muszisz się hamować. Przynajmniej moim zdaniem... Ja np. mam grzywkę i wygląda całkiem fajnie. Z obcięciem będzie gorzej. Z lokami nie można robić zbyt wymyślnych fryzur. Ale dobrze wyglądają kiedy są po prostu mocno wycieniowane :)

Witam:) Od 8 lat prostuje włosy i nie wyobrażam sobie ich nie nie prostować..Zainwestowałam w dobra prostownicę, która nie niszczy włosów, naprawdę warto.. Usłyszałam tez stary babciny sposób,aby włosy się nie puszyły należy spłukać je w letniej wodzie z dodatkiem octu..nie próbowałam tego sposobu,ale ponoć metoda skuteczna:))

Ja rowniez mam krecone wlosy geste i dlugie i mam pytanko...jak czesto myjecie swoje wlosy oczywiscie krecone????????????? Pytam bo nie wiem czy jestem jakoms dziwolagiem ze myje raz na tydzin lub 1.5 tygodnia...pozdrawiam

Ja rowniez mam krecone wlosy geste i dlugie i mam pytanko...jak czesto myjecie swoje wlosy oczywiscie krecone????????????? Pytam bo nie wiem czy jestem jakoms dziwolagiem ze myje raz na tydzin lub 1.5 tygodnia...pozdrawiam wszystkie krecone

Ja rowniez mam krecone wlosy geste i dlugie i mam pytanko...jak czesto myjecie swoje wlosy oczywiscie krecone????????????? Pytam bo nie wiem czy jestem jakoms dziwolagiem ze myje raz na tydzin lub 1.5 tygodnia...pozdrawiam wszystkie krecone

Gość eewcia
Ja myje dwa razy w tygodniu. Trochę nietypowo ze myjesz raz na 1,5 tygodnia ale jesli twoim wlosom to starcza to ok. Wazne zeby nie byly tluste i dobrze sie ukladaly...:)

anioleczek- ten babciny sposob z octem to jest poto aby domknac luske wlosa, i wtedy wlosy sie bardziej swieca, bo luska jest gladka. :)) Wyprobowalam, juz dawno i ocet i cytryne. Fajne:P

anioleczek- ten babciny sposob z octem jest poto zeby domknac luske wlosa poprzec co one beda sie ladnie blyszczec, bo luska bedzie gladka. Sposob fajny:)) Wyprobowalam juz dawno i z octem i z cytryna.:P

anioleczek- ten babciny sposob z octem jest poto zeby domknac luske wlosa poprzec co one beda sie ladnie blyszczec, bo luska bedzie gladka. Sposob fajny:)) Wyprobowalam juz dawno i z octem i z cytryna.:P

Gość paulinecka
dziękuję aniu. a grzywka odrośnie, cierpliwości;p ja czekałam ponad pół roku ale się doczekałam. ale wiesz mam i tak mały problem po tej grzywce. jak była na tyle długa że mogłam ją zaczesywać do góry to właśnie tak robiłam. niestety włosy w tym miejscu już nie są tak kręcone jak kiedyś i tak czy inaczej muszę je zaczesywać.

Gość kosmitca
witam ja również jestem \"szczęśliwą\" posiadaczką kręconych włosów ale spotkał mnie pewnien problem - otóż po ciaży połowa włosów mi wypadła i moja fryzura wygląda starsznie. Dodam że minął już rok i dalej klops. Po woli odrastają ale już nie są takie jak przedtem. Kochane Pomocy - dajcie mi jakiś kontakt do dobrego fryzjera we Wrocławiu który zrobi porządek na mojej głowie. pozdrawiam i czekam na info

Gość kosmitca
witam ja również jestem \"szczęśliwą\" posiadaczką kręconych włosów ale spotkał mnie pewnien problem - otóż po ciaży połowa włosów mi wypadła i moja fryzura wygląda starsznie. Dodam że minął już rok i dalej klops. Po woli odrastają ale już nie są takie jak przedtem. Kochane Pomocy - dajcie mi jakiś kontakt do dobrego fryzjera we Wrocławiu który zrobi porządek na mojej głowie. pozdrawiam i czekam na info

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować