Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ines1

Włosy kręcone -kobitki z kreconymi włosami łączmy sie!!!

Polecane posty

Gość karinuska s
hej

Gość karinuska s
uwazam ze kobietki ze musicie byc dumne ze matka natura was obdarzyla tak boskimi kedziorkami i nie narzekajcie tylko je pielegnujcie i badzcie z nich zadowolone no glowa do gory....pozdrawiam zakrecone czuprynki

Gość aluniaa90
Hejeczka koffane dziefuszki:D Ja jestem tesh kobita z kryncunymi włoskami. W przedszkolu miałam włosy sciete na chłopaka wygladałam masakrycznie, w podstawówce mialamjuz dłuzsze włoski i nosilam kiteczke:D A w gimnazjum zaczelam zapuszczac i dbac o nie. Zapuscilam do łopatek włoski.. podcielam i stwierdzilam ze jakos trzeba bylo by je ułozyc, to zaczelam uzywac zelu. Niestety pojawil sie problem dostałam łupierzu. Nie patrzylam juz na to by je ukłądac tylko chcialam pozbyc sie tego koszmaru az udało mnie sie. Zmienilam uczsanie. Obecnie co 3 dni myje włoski, staram sie staranie rozczesywac, zasze nakładam odzywke z oriflame i uzywam szamponiku nivea. Włosy układam na wilgotno i zawsze uzywam pianki Joanna. Aby byly ładniutkie i puszyste susze je głowa w dol suszarka z dyfuzorem.. Mam poprostu sliczne maa rureczki... I to mnie sie podoba...:)

aluniaa90- a jaka masz fryzure?? Ja nie uzywam ani pianki ani zelu ani suszarki;]. Wczoraj mi sie bardzo ladsne loki zrobily chociaz dzien wczesniej prostowalam. Umylam wlosy elseve zoltym, nalozylam maske WAX, pozniej elseve zolta odzywke. TRoszke mi podeschly(oczywiscie same) i nalozylam Pantene do kreconych. DZiewczyny polecam WAX to jest maska odzywcza, bardzo dobra. A i przy okazji sa po niej bardzo miekkie wlosy... POzdrawiam;**

Gość aluniaa90
wiooleta-fryzke mam zwyczajna... ogolnie to włoski sa rozpuszczone:D wszystkie włoski zaczesuje do tyłu a zas z przodu mam chyba z 8 wsówek jak nie mniej:P Chopciaz chciala bym coz w tych włoskach zmienic tylko nie mam pojhecia co.. moze farba?ale to raczej aby je zniszczy.. Pozdrawiam:)

alunia90- no tak napewno zniszczy... O wsowek... Ja w sumie robie kiteke czesto, albo rozpuszczone

Gość aluniaa90
kitecka tesh dobra;D no to nie farbuje włoskow..:P

A co myslicie o kreconych wlosach i prostej grzywce na ukos?? BO wlasnie tak dzis chyba obciinam...

Gość aluniaa90
eeee... dobre bedziesz fajnie wygladac.. a jaki masz kolor włoskow??hihi:)

Gość aluniaa90
a ja mam jasny brąz :D hahaha.. Brunetki gora!!:*

mi tez sie podobaja ciemne wlosy;] chociaz blond loczki tez niczego sobie;PP

Gość matyldzia333
cześć dziewczyny z kręciołkami, ja też mam pokręcone i wciąż szukam dobrych kosmetyków ostatnio próbowałam Matrix Curl life ale zupełnie mi nie podpasował :( wybuliłam 120 zł na szampon, odzywke, maseczkę i krem podkreślający skręt-szamponu zużyłam połowę, odzywki 1/3, maseczki troszeczkę i kremu tak samo mam pytanie-moze któraś z Was chciałaby te kosmetyki za 40-50 zł?? mnie zupełnie nie pasują ale może komus podpasują

Gość matyldzia333
takie sztywne, szorstkie i ani proste ani krecone próbowałam kiedyś kerastase i były cudowne-nawilżone, miękkie, bvłyszczące, ładnie się poskręcały ale czytałam że niektórym ten matrix pasuje i dlatego kupiłam i teraz żałuję

Gość matyldzia333
jak nie próbowałaś nigdy to lepeij nie ryzykować ale wiem że niektórym dziewczynom pasują te kosmetyki

wieeem slyszalam cos na temat tej firmy. No i zdrobilam ta grzywke;d i pocieniowalam.

Gość aluniaa90
aj aj aj.... my to mamy problemy ciesze sie ze ma takie problemy... ale jesli chodzi o wypadanie włosow, a wypada mi ich duzo to mi to nie przeszkadza bo mam poprosty ich az za duzo na glowce:) hehehehehe

Gość zakrecona baba jaga
ja tez mam kręcone i suche jak siano rzadne odżywki nie pomagaja :( i co tu robic !!! a ścinac ich nie chce

zakrecona baba jaga: zrob maseczke z zoltka jajka, nafry kosmetycznej, olejku rycynowego. To pomoze uzywaj raz, 2 razy w tygodniu. Odbuduje wlosy i beda nawilzone. + jedwab albo serum jedwabne. i ladnie podkresli je odzywka pantene do kreconych.

Gość tamitaka
Hejka!!!ja tez mam mam krecone wlosy:(kiedys probowalam je wyprostowac ale nic z tego:(zupelnie nie wiem co z nimi robic??zawsze po myciu nakladam pianke i jest wpozadku ale potem wlosy staja sie szorstkie w dotyku i traca polysk:(moze mi ktos cos poradzi??

Gość evilek
Witam drogie panie... jestem facetem [ mam nadzieje, ze nie trafilem na forum feministek ;) ] i tez mam krecone...dluuugie..i niestety sianowate wlosy [ chociaz bardzo o nie dbam ;/ ]...od dawna chodze w spietych... ale marzy mi sie jakis taki artystyczny nielad [ zawsze chcialem miec wlosy jak ten Indianin z dr Queen ;) ] ... problem w tym, ze sie kompletnie nie znam na tych odzywkach, woskach, szamponikach, piankach itp... interesuje mnie specyfik dzieki, ktoremu zwalcze sianowatosc i "spuszenie" wlosow.. warto dodac, ze ma to byc" cos takiego" co wypada facetowi nalozyc na wlosy - czyt. szybkie, nie blyszczace, bez zapachowe... mam nadzieje, ze znajde tutaj jakas pomoc.. Pozdrawiam!

tamitaka - nie nakladaj pianki ona strasznie wysusza...;/ dlatego masz takie szorstkie wlosy. Radzila bym Ci kupic odzywke w aptece wax( ja placilam 22 zl. ale wiem ze w innych maistach jest po 16) odzywci ci wlosy i beda mile w dotyku...

evilek heh no raczek kazdy pre[arat ma zapach... dla mnie dobre na puszenie wlosow jest odzywka pantene do kreconych,,,no ale pachnie;]. Wosk dobry jest z Joanny. I nie czesz wlosow po umyciu ani jak sa mokre tymbardziej jak sa suche. Tylko przed myciem. Jak dla mnie dobry jest tez szampon elseve zolty( do zniszczonych wlosow, lamiacych sie) + odzywka z tej samej seri...

Gość evilek
Wlosy zawsze i tylko czesze zaraz po umyciu jak sa mokre... dzis sproboje na odwrot... hmm zainwestuje w ten zestaw z elseve... mozesz cos wiecej napisac o tym wosku? nie lepia sie wlosy? domyslam sie, ze pewnie to stosowac na suche wlosy... z tym, ze ja ich mam dosc duzo, a po wyschnieciu sa bardzo poskrecane na takie malutkie pierscioneczki... zazwyczaj po umyciu spinam je gumka do wlosow - troszeczke sie prostuja, ale strasznie to niszczy moje loczki, wlosy sie rozdwajaja.. ;\

evilek - wlosy po wosku sie tak ladnie ukladaja i daje im to takiego zycie;] wosk kosztuuje ok.6 zl. Odzywa 10 i szampon ok10. Ale jak dla mnie to najlepsza odzywka pantene do kreconych bez spluukiwania lekka.

Gość misia_18
co do wosku to właśnie wczoraj sobie kupiłam z Joanny niebieski w kolorze i pierwszy raz użyłam. Moich włosków po wyschnięciu jest baaaardzo dużo i z tego względu wosku nie moge stosowac na suche włosy bo po pierwsze efekt byłby nierownomierny a po drugie nie wiem ile tego musialabym złuzyc dlatego wosk zastosowalam na bardzo lekko wilgotne wlosy. Loczki po nim były miekkie ale takze bardzo błyszczące i mnie to odpowiadalo:) Ja Evilek tak jak moje poprzedniczki zalecalabym CI użycie odżywki Pantene lub ewentualnie sansilk zielony tylko ze one pachną ale to raczej kazdy kosmetyk. Po tych odzywkach wloski sa mieciutkie i nie puszą się, a chyba na tym by Ci zalezało. Pianki nie polecam bo raczej mialbys sztywne wloski.Ewentualnie jeszcze żel z serii Wella jest nawet niezły. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować