Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxx

Tesknie za nią jak cholera

Polecane posty

Gość gość

Ewidentnie masz coś z głową. Trzeba było odrazu być szczerym, okazać jej szacunek i pokazać, że Ci na niej zależy. Jeżeli dziewczyna jest normalna to szansę aby to naprawić są bliskie zeru. Zastanawia mnie tylko po co chcesz jej mieszać w głowie skoro ma faceta i go kocha? Ile macie lat? 15?

Gość gosc

7 lat olewania ? Niezle . 

Gość gosc
10 minut temu, Gość Xxx napisał:

Wiem żaluje ale czasu nie cofne.

życie jest przewrotne a ty czasu nie cofniesz spiepszyłeś to na własne życzenie

Gość Gosc

To prawda....jak kogoś kochasz, puść wolno. Gosc Ania mądrze pisze.

Autorze, jeżeli ta dziewczyna jest już szczęśliwa z kimś innym i jest mądra to nie pograzaj się już. Niech zapamięta cię takiego, jakim dałeś się poznać. Nie rozumiem, dlaczego udawales, co to miało na celu ? Skoro  ja kochałeś to dlaczego robiłeś coś wbrew sobie?Agnieszka. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

To prawda....jak kogoś kochasz, puść wolno. Gosc Ania mądrze pisze.

Autorze, jeżeli ta dziewczyna jest już szczęśliwa z kimś innym i jest mądra to nie pograzaj się już. Niech zapamięta cię takiego, jakim dałeś się poznać. Nie rozumiem, dlaczego udawales, co to miało na celu ? Skoro  ja kochałeś to dlaczego robiłeś coś wbrew sobie?Agnieszka. 

🍷🍸🍹🍺🍻 " wypijmy za błędy ..." A moze tak miało być, zeby się przekonał.

Gość gość

Pisałeś, że byliście przez chwilę blisko i było cudownie. Czegoś nie ogarniam. Laska była z facetem i w tym samym czasie była blisko z Tobą pomimo tego, że byleś dla niej okropny? To na czym polegała ta bliskość między Wami?

Gość Xxx

Jest z nim. Ale czy szczesliwa nie wiem. Wiem ze kiedys ja uderzyl i byl agresywny po alkoholu. Nie ukrywam ze tez boje sie o nią. Niby typ spokojny ale po alkoholu niezly swir. Przy mnie bylaby szczesliwsza. 

Gość gość

,,.jak kogoś kochasz, puść wolno'  co to za bzdury, pytam😡

Gość gość
1 minutę temu, Gość Xxx napisał:

Jest z nim. Ale czy szczesliwa nie wiem. Wiem ze kiedys ja uderzyl i byl agresywny po alkoholu. Nie ukrywam ze tez boje sie o nią. Niby typ spokojny ale po alkoholu niezly swir. Przy mnie bylaby szczesliwsza. 

tak sobie wmawiaj

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Xxx napisał:

ma dzieci?

Gość Gość

Żałosne. Jak była wolna to byłeś chamem. Jak kogoś ma to nagle przypływ uczuć. Daj jej święty spokój i przestań się uzalac. Zalosni faceci i ich problemy. 

Gość jlmdc

jak mozna sie mscic na bliskiej osobie? wiesz w ogole co to milosc?

Gość gośc

A kto zerwał kontakt, Ty czy ona? No i z tą bliskością to jak to było? Chodzi o to, że była blisko poprostu czy coś było między Wami? No i jaki ona miała do Ciebie stosunek? Traktowała Cię z wzajemnością czy czuła coś do Ciebie?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Xxx napisał:

mój jest taki świr po amfetaminie ale za reke go nie złapałam ,groził ,jest agresywny a przed ludzmi niewiniątko

Gość Xxx

Spalismy w jednym lózku ale nie w tym sensie.. Nie ukrywam próbowalem ale mnie odpychala. Ale sie do mnie przytulila. I tak do rana lezala w moich ramionach. Nie ukrywam ze bylem mega szczesliwy ze moglem..nigdy tego nie zapomne. Caly przy niej drzalem a taki niby kozak ze mnie.

Gość Xxx

Nie ma dzieci. Ona kontakt ze mna zerwala. Po tym jak jej czesc nie powiedzialem . Byla z nim wtedy. Podeszlem i z nim przy niej rozmawialem a ją jak zwykle olalem.Tak jakby jej wogole nie bylo.Chamsko postąpilem bo tak mnie to bolalo i boli.

Gość gosc
9 minut temu, Gość Xxx napisał:

Spalismy w jednym lózku ale nie w tym sensie.. Nie ukrywam próbowalem ale mnie odpychala. Ale sie do mnie przytulila. I tak do rana lezala w moich ramionach. Nie ukrywam ze bylem mega szczesliwy ze moglem..nigdy tego nie zapomne. Caly przy niej drzalem a taki niby kozak ze mnie.

masakra ty znowu piszesz o tej Ani;-(

Gość Opr

No to niezle sie na niej msciles. Wspólczuje jej . Ona pewnie mila dla ciebie a ty jak gnojek.

Gość Gosc by

Nie rozumiem. Robił coś wbrew sobie żeby się przekonał. Do czego i po co. Grając na uczuciach biednej dziewczyny.  Nic nie rozumiem. Ale jedno jest pewne, niezły manipulant nie liczący się z osoba, która rzekomo kocha. Niedojrzaly  i egoistyczny osobnik. 

Ja bym w życiu nie chciała wysłuchiwać od żadnego faceta takich bzdur. Z resztą to gorzej niż zero. 

Poza tym jeżeli ta dziewczyna jest w związku z kimś i jest szczęśliwa to postrzeganie takiego osobnika jeszcze bardziej maleje w jej oczach no widzi, wie i czuję jak jest teraz traktowana. I przykro pisać, ale autor niech lepiej się już nie odzywa jak nie chce się bardziej pogrążać. Twój czas minął autorze, nie wykorzystałeś szansy i daj tej dziewczynie spokój. Agnieszka.

Gość Xxx

Nie o zadnej Ani

Gość stara ekipa
4 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Nie ma dzieci. Ona kontakt ze mna zerwala. Po tym jak jej czesc nie powiedzialem . Byla z nim wtedy. Podeszlem i z nim przy niej rozmawialem a ją jak zwykle olalem.Tak jakby jej wogole nie bylo.Chamsko postąpilem bo tak mnie to bolalo i boli.

wobec mnie tez się tak zachowałeś Wojciech mam Ci przypomnieć kiedy?

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Xxx napisał:

Nie o zadnej Ani

to o Oli 

Gość Xxx

I wszystko przez moje ego. Nie chcialem byc tak traktowany i mam. Tak to sobie pomieszalem ze chyba musze z tym zyc. Stracilem wszystko bo ona byla dla wszystkim. Byla wyjątkowa dla mnie.I moge miec wiele ale czuje ze bez niej nie mam nic. Pusto w srodku i bol nie do zlokalizowania ..ciezko na duszy. Tak tesknie

Gość Gosc

Współczuję ci, ale może kiedys poznasz jakąś dziewczynę i też ja pokochasz i powiesz, że to ta jedyna. Teraz nic już nie rób. Agnieszka

Gość Opr

Czytając twoją historie mysle jak mozna tak krzywdzic swoją ukochana. Byles bez serca.  I tak dlugo dala ci sie tak ponizac.. Napewno nie byles jej obojetny.Ale powiedziala dosc i dobrze zrobila.

Gość Ort

Teraz zostają ci tylko wspomnienia

Gość Xxx

Ja piedole tak bym chcial ja zobaczyc przytulic pogadac. 

Gość stara ekipa
23 minuty temu, Gość Xxx napisał:

I wszystko przez moje ego. Nie chcialem byc tak traktowany i mam. Tak to sobie pomieszalem ze chyba musze z tym zyc. Stracilem wszystko bo ona byla dla wszystkim. Byla wyjątkowa dla mnie.I moge miec wiele ale czuje ze bez niej nie mam nic. Pusto w srodku i bol nie do zlokalizowania ..ciezko na duszy. Tak tesknie

spałes z Olą? przecież ona jest mężatką!

Gość Xxx

Nie pisze o jakies Oli czy Ani. 

Gość stara ekipa
3 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Nie pisze o jakies Oli czy Ani. 

wiesz co zawsze miałam Cię za fajnego człowieka ale widzę że jesteś skończonym babiarzem,pewnie o Joli albo o Moni piszesz albo o Paulinie albo o Agnieszcze ,o Marzenie nie piszesz bo ona ma córkę,mi właśnie ktoś taki jak Ty złamał serce