Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Lala

Chyba mało zamówień w preorder bo mama g nie skomentowała 

Gość Ołnoł

9000 tys zamówień w jeden dzień. Gdzie te kobity mają rozum? 

Gość gość gość

Nie podawaj podpuchy  zamówień , bo i tak od tyłu napisane  czyli ZERO,

A tutaj jest  ZERO zainteresowania ,

Gość Gosc

Ale naprawdę tak jest: kasa się zgadza, ale co na siebie nie założy, wygląda tanio. Są takie kobiety co założą byle szmatę z lumpka, a wyglądają z klasą. Nawet ta jej koleżanka Emilka. Cokolwiek wrzuci na grzbiet wygląda pięknie. MG ma w sobie duzo przaśności i nie przykrywa tego makijaż a ciuchy pogłębiają efekt

Gość Got

Ona nie ma za grosz gustu i taki typ urody, ze wyglada ZAWSZE przasnie. Ta ...enka i te buty.... jej, mozna miec kase i nie miec klasy....

Gość Got

Tzn S/u/kienka sama jest ok, do plaskich lekkich sandalkow, espadryli, ale nie z tymi szpilami. 

Poza tym to taki kroj bardziej na spcer na deptaku, wakacyjny, ale nie do szpilek i na wyjscie. Moze powinna zatrudnic styliste...?

Gość Anna1983

Kafeteria jest prawdziwym miejscem ludzkich wymiocin. W miejsce mg można wpisać inną osobę, która coś sprzedaje promuje w mediach społecznościowych. Również możecie wpisać swoje imię i poczytać jak to fajnie brzmi. Nie jestem fanką mg, nic od niej nie kupuję, ale czytam jej blog jak i wiele innych blogów medycznych. Mamy XXI wiek i sieć stała się miejscem promocji i sprzedaży. Jest wiele osób w mediach społecznościowych które sprzedają i promują swoje kursy jak się właśnie wypromować w sieci. Co w tym złego że ktoś w ten sposób zarabia? Wiele osób na Instagramie mówi wprost, że te instalatory to raptem max godzina z życia. Ludzie na podstawie tej godziny wydają cały osad o człowieku. Nie mieści mnie się w głowie, jak można kogoś osadzić, że płytki czy głupi nie znając na żywo tej osoby? Mnie mg czy inna nie przeszkadza, mi krzywdy nie zrobiła i tym bardziej nie nazwę nikogo głupia babą. Co komu do tego, ile zarabia i jak wydaje pieniądza. Niestety taka przypadłość polska, że jak drugiemu się powodzi, to tylko patrzy się kiedy jemu podwinie się noga. W świecie blogerów ten heit stał się chorobą. Wystarczy być anonimowym, aby móc się wypowiadać w sposób obraźliwy o innych, bo tak wolno, bo przecież być szczerym ponad wszystko jest modne. Wyznaje zasadę, że nie czyn nikomu co tobie nie miłe. Nigdy nie wypowiem o kimś słów jakich bym nie chciała usłyszeć na swój temat. Tak obgadujecie mg, że nie ma co robić tylko gada do telefonu, a sami nie macie co robić tylko tutaj wypisywać!

Gość Lowe

Tyle blo płaczu o 40palet a teraz się okazuje że książki idą z drukarni?? No hit roku

Gość Gosc

Dokładnie 😂 kilka dni temu było: błagam zamawiajcie, bo co ja zrobię z kilkoma paletami ksiazek, gdzie to będę trzymać. 

A w rzeczywistości te książki w ogóle do nich nie przyjeżdżają 😃

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie 😂 kilka dni temu było: błagam zamawiajcie, bo co ja zrobię z kilkoma paletami ksiazek, gdzie to będę trzymać. 

A w rzeczywistości te książki w ogóle do nich nie przyjeżdżają 😃

Przyjechałyby, gdyby nikt nie kupił w preorderze

Gość gośćgość LU

TO TAKA PODPUCHA, kłAmać i zdobywać po trupach klienta.

Gość Gość

Ale z Was zazdrośnice. Skiśniecie z nadmiaru jadu. I dobrze! Możecie tylko pomarzyć o tej kasie, co Nicole zarabia 😂

Gość Mumio

Szcxerze mowiac troche jej zazdroszcze....ale ona miala mocno ulatwiony start.... ja pochodze z niezamoznej nauczycielskiej rodziny i mimo ze dostalam sie na wymarzone studia w Krakowie, po ostatecznym podliczeniu kosztow okazalo sie nas nie stac na utrzymanie mnie w odleglym miescie. Skonczylam kierunek na rodzimym uniwerku, do wszystkiego musialam dojsc sama, moze jest satysfakcja, ale czadem chcialo by sie miec troche bardziej „ lajtowo” ...

Gość Anna1983

Kafeteria to żenada, śmietnik!!! Wystarczy wpisać tutaj nazwisko osoby działającej w mediach społecznościowych i znajdzie się wątek gdzie ludzie wylewają wszystkie pomyje. Zawsze znajdzie się ktoś komu wszystko przeszkadza i się przyczepi. Gdyby te osoby przejmowały się tutaj wasza opinią, to nie robiły swojego a świat nie szedł by do przodu

Gość Mumio

* czasem

Gość Gość gośćgość
13 minut temu, Gość Anna1983 napisał:

NA  KłAMSTWACH DALEKO do przodu nie zajdziesz W RELACJACH międzyludzkich .

CZY TO LOKALNIE CZY NA LIVE  W INTERNECIE.

Gość Grażka

K...a jak ona już przynudza z tą książką....🤮🤮🤮

Gość Koko

O mój Boże..  żeby one nie posrały ta książka..  

Jak zobaczyłem komentarze pod ostatnim postem to się załamałem.  

"Czekam aż ta książka będzie podręcznikiem w szkołach gastronomicznych" 

"Kupię książkę później, drożej żeby jeszcze bardziej docenić twoja pracę" 

Czy ludzie nie widzieli nigdy na oczy żadnej książki kucharskiej ?.. jestem załamany. W sumie to nie wiem czy się śmiać czy płakać.. 

Gość gośćgość AL

NIE NADAJE SIE  NASZEJ NADZIE , tym bardziej w zawodówce gastronomicznej też nawet nie spojrzy  nikt , a co mówić o marnowaniu pieniędzy .

Gość Grażka

K...a widzieliście w tym showroomie?! Laska prawie zdeptała Bibka. 😤😤😤 

Gość gośćgość PA

A po co gapie łapiesz  i przenosisz na kafeterie?

Cel biznesowy przemycasz tutaj.

Gość Hhhg
1 godzinę temu, Gość Grażka napisał:

K...a widzieliście w tym showroomie?! Laska prawie zdeptała Bibka. 😤😤😤 

No nawet Nikola na chwile zamilkła aż. 

Gość ula gość
Dnia ‎14‎.‎06‎.‎2019 o 12:27, Gość gośćgość LU napisał:

TO TAKA PODPUCHA, kłAmać i zdobywać po trupach klienta.

I sprzedawać dzieciństwo swoich dzieci. Tylko, żeby kasa była.

A że np. dziecko ktoś zdepcze?

No cóż, wszystko dla interesu..

Gość Magdalena

Ostatnio pewna laborantka uważająca się za Einsteina wyśmiewała instamodelki ze zarabiają tyłkiem i sprzedawaniem prywatności nie to co ona- karier naukowa i zmienianie świata na lepszy. Ale to ze teraz te wszystkie lekarki i zreszta ona sama tez trzepoczą rzęsami i wypinają się do aparatu i pokazują co jedzą na śniadanie obiad i kolacje to już nie ważne. Ale u siebie belki w oku się nie widzi. 

Gość Halabala

Milion live'ów o książce. Rzygać się już tym chce. 

23 minuty temu, Gość Halabala napisał:

Milion live'ów o książce. Rzygać się już tym chce. 

I bedzie następny milion bo książka nie sprzedaje się tak jak myslala, myslala, ze 30tys pójdzie w jeden dzień a tu zonk. To czcze gadanie, ze i tak się cieszy jest tylko na pokaz. Trzeba przyznać, ze jest świetnym marketingowcem. 

Gość Gosc

Mały jaki szczęśliwy, gdy go ktoś na ręce weźmie... 

Gość Halyna

Te jej mlaskanie do tego telefonu. Dziesięć live'ów na dzień.  Pie***lenie o książce kucharskiej ze znanymi wszystkim przepisami. Takie ważne, najważniejsze na świecie. Można by to zrozumieć gdyby mówiła o jakimś sukcesie zawodowym ale na Boga o książce kucharskiej?! I tysiące widzów i serduszek jakby **uj wie co osiągnęła. Powinna się skupić na zawodzie i dzieciach. Za chwilę będzie stara, pomarszczona i dalej na specjalizacji. 

Gość gosc
14 godzin temu, Gość Halyna napisał:

Te jej mlaskanie do tego telefonu. Dziesięć live'ów na dzień.  Pie***lenie o książce kucharskiej ze znanymi wszystkim przepisami. Takie ważne, najważniejsze na świecie. Można by to zrozumieć gdyby mówiła o jakimś sukcesie zawodowym ale na Boga o książce kucharskiej?! I tysiące widzów i serduszek jakby **uj wie co osiągnęła. Powinna się skupić na zawodzie i dzieciach. Za chwilę będzie stara, pomarszczona i dalej na specjalizacji. 

Wieczny rezydent nazywający się ginekologiem. Sławna kucharka, która uczy MADKI, jak gotować rosół. I tylko pier...doli do tego telefonu bzdury.

Ale marketingowiec świetny, gó...wno nawet sprzeda....

Gość Grażka

Wy się dziwicie, że ona wszystko nagrywa. A jaki ma przykład?  Tatuś składający jej życzenia na story. No błagam..."Tatuś kazał nagrać story "...żenada. Jakby nie można było zrobić tego poza kamerą telefonu. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.