Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Jedna drugiej włazi w d.upsko. Marysia to, Nicola tamto... Rzygać się chce. 

No to po co to oglądasz?

Gość gość gość CO
33 minuty temu, Gość gość napisał:

No to po co to oglądasz?

A po co na kafeterii przesiedzisz!

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gość gość CO napisał:

A po co na kafeterii przesiedzisz!

Naucz się najpierw polskiego, a potem zdobywaj internety 😘

Gość Bum
20 godzin temu, Gość gosc napisał:

To i tak trzepie ciężką kasę na głupich...

Chyba, że jakoś pokombinowala i puści to przez fundację, którą założyła, wtedy omija podatki

Gość gosc ona
26 minut temu, Gość Bum napisał:

Chyba, że jakoś pokombinowala i puści to przez fundację, którą założyła, wtedy omija podatki

Zapewne tak, ma zmysł handlary.

Gość gosc ona
10 godzin temu, Gość Aga napisał:

A mnie zastanawia ile będzie trwała dobra passa Nicoli? ( Nie życzę jej niczego złego oczywiście ) Tylko zastanawia mnie w jakim kierunku to dalej pójdzie ?   Teraz  jest książka o gotowaniu, akcesoria do gotowania , segregatory już są dla kobiet ,mężczyzn,  dzieci, kobiet w ciąży , wcześniaków. Oferta ubranek dla dzieci jest teraz rozbudowywana. Koszule też bardzo rozbudowane. Koszula do porodu i po porodzie też jest. Gadżety plecaki kubki też są. Ciekawi mnie co będzie dalej . Firma rozwija się prężnie i cały czas będą nowe rzeczy tylko ciekawe jakie bo pewne możliwości się już ograniczają to co będzie nowego i w jakim kierunku to będzie szło jestem ciekawa jak myślicie ?

Tak, mnie też zastanawia fenomen mamy g. I także nie życzę jej niczego złego, ale... Według mnie manipuluje ludźmi, oszukuje, że jest ginekologiem, ma manię nagrywania, sprzedaje życie swoje i swoich dzieci. No i ma wielkie parcie na kasę, za wszelką cenę.

Sprzedaje g...ówno, a zapatrzone fanki to g....ówno kupują.

Czy tak zachowuje się lekarz? Gdzie etyka?

Gość Gość

Za kasę z isog już zaplanowała wakacje. Stawiam na Grecję

Gość mama
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Za kasę z isog już zaplanowała wakacje. Stawiam na Grecję

Zapewne znowu Santorini, bo su*kienusia bialo-niebieska musi pasowac.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość mama napisał:

Zapewne znowu Santorini, bo su*kienusia bialo-niebieska musi pasowac.

No i co to wnosi do Twojego życia?

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

No to po co to oglądasz?

No właśnie co tu robisz? Po ..uj tu przyszłaś?  Nie Twój interes po co.

Gość Gość.
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie Twoja sprawa co. Po cholerę tu jesteś ratlerku i wierna fanko Nicole.? Wynocha jak Ci nie pasuje o czym tu ludzie piszą. 

Gość Gość
36 minut temu, Gość Gość. napisał:

Nie Twoja sprawa co. Po cholerę tu jesteś ratlerku i wierna fanko Nicole.? Wynocha jak Ci nie pasuje o czym tu ludzie piszą. 

Idź zmarchy wyprostuj, bo aż z ekranu komputera widać 😂😂😂

39 minut temu, Gość Gość napisał:

No właśnie co tu robisz? Po ..uj tu przyszłaś?  Nie Twój interes po co.

Bo mogę 😘

Gość gośćgość

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

CZY DLA CIEBIE LEKARZ Z INSTAGRAMA CO PRZESIEDZI W INTERNECIE I NA INSTAGRAMIE CAłYMI DNIAMI I NOCAMI

prawo.pl

Lekarz z Instagrama ?

Rzecznicy odpowiedzialności zawodowej upominają lekarzy zbyt aktywnie reklamujących swoją działalność i efekty pracy w mediach społecznościowych. Zgodnie z ustawą o działalności leczniczej, prywatne gabinety lekarskie nie mogą się reklamować. Lekarze mają tylko prawo informować o swej działalności.

Gość Oferent

NutriProfits to największy w Europie system partnerski umożliwiający zarabianie na najbardziej popularnych i chętnie kupowanych produktach z kategorii uroda i zdrowie. Możesz zarabiać tu nie tylko polecając sklepy i poszczególne produkty ale i sam program.

Prowizje są bardzo wysokie:

- 40% od sprzedaży każdego poleconego produktu;

- stałe 20% od każdego powracającego klienta;

- 10% sumy wypracowanej przez partnera któremu polecisz program

Zacznij zarabiać już teraz!: http://nplink.net/Hro5c42X

Gość gośćgościnnie

Komu te syntetyczne produkty  !  Dobre zdrowie to największy NASZ  profit.

Czytajcie artykuł :

Truskawki od dziadka Bogumiła po 3 zł za kg. Byliśmy na wyjątkowej .....

i

Gość gosc33

Hehehe... toż to na wakacje w Grecji nawet na wypasie nie pojdzie 1% z instaserialu o gotowaniu. Ona z tej ksiazki zrobila jakas zyle zota. Zarobila milon w dwa dni na przepisach typu - bób z koperkiem i rosol z kury 😄 Dla nich takie wyjazdy to pryszcz. Oni nie znaja wielu problemów normalnych ludzi. Jak mg mowi, ze tak w Londynie bylo im ciezko  z Kubą i mieli inna pozycje materialna jak teraz to tego sie nie da sluchac, bo ona nie ma pojecia jak to jest byc w zyciu glodnym, nie miec na nic. 

Wszystko zalatwione, ustawione, buciki tatus na slub najdrozsze kupil  i akurat fundacja to najlepsze na co mg mogla wpasc, zeby produktywnie wykorzystac tę zlosc, ze w jej zyciu nie jest az tak różowiutko i że straciła dziecko, co było masakryczne. Wielu z Was nie ma pojecia jak to jest stracic dziecko. Ja stracilam i bardzo to przezylam, ale nie wyobrazam sobie tak jak w jej zyciu mialo miejsce - ze ona rodzila wiedzac chyba, ze rodzi martwe dziecko... Masakra jakas i bardzo wspolczuje, ale mysle ze chocby Nicola wzniosla sie na wyzyny empatii to nie zrozumie ludzi. Dlatego lepiej, ze zamiast byciem lekarzem zajmuje sie pisaniem artykulow o tym, ze jak siadasz na fotelu ginekologicznym to zeby pupa wystawala (to ten najnowszy) hehehe 

CHoc wątkow narcystycznych jest mnostwo... 

Dla mnie mg to rzeczywiscie fenomen naszych czasow. Teraz idzie w nastolatki, bo przylizuje sie do jesiki merceses, kiedys mowila jaka to byla podniecona jak za dawnych czasow tamta cos jej napisala na insta, a jak sie spotkaly to ze jej wielkie marzenie sie spelnilo 😄

Strszanie mnie bawi, ze fanki mg nazywacie ratlerkami 😄 Przypominaja mi sie takie pieski samochodowe kiwajace glowami. Pozdro. 

PS. rzeczywiscie emilka jak tak sie przyjrzec pieknoscia to nie jest, ale jest zadbana. 

Gość gghhhjkk
3 godziny temu, Gość gosc ona napisał:

Tak, mnie też zastanawia fenomen mamy g. I także nie życzę jej niczego złego, ale... Według mnie manipuluje ludźmi, oszukuje, że jest ginekologiem, ma manię nagrywania, sprzedaje życie swoje i swoich dzieci. No i ma wielkie parcie na kasę, za wszelką cenę.

zgadzam się w 100 procentach.  

Gość gosc33

Ależ w was dużo jadu jest... Jak dla mnie ma swoich ratlerkow i zgadzam sie, ze manipuluje i jej apetyt na szmal urosl w trakcie jedzenia. Mimo, ze zna powiedzenie "duza lyzka sie nie najesz" to niestety zachlysnela sie hajsem i mozliwoscia zarabiania. Nawet Gogerek nie posluguje sie zabawkowymi nominalami mniejszymi niz 200zl... To dla Bibka trzeba bedzie skolowac zabawkowe 500zl... Ale wiekszosc ludzi sluzy Mamonie - kazdy kto chodzi do jakiejkolwiek pracy. Oczywiscie swiat nie jest sprawiedliwy, sa ludzie ktorzy od razu sa ustawieni, albo po prostu maja szczescie. Ale to nie jest miara czlowieka ze pochodzi z takiej czy innej rodziny. Z reszta najczesciej ta łatwosc zycia jest wyobrazona.  Zazdrosc o to, ze ktos ma lepiej jesli sie utrzymuje jest jadem, ktory niszczy... nie polecam takiego tego na dluzsza mete, a jesli komus sie utrzymuje i tonie w zazdrosci, moze warto to przepracowac na terapii? 

Gość gośćgość
4 godziny temu, Gość gosc ona napisał:

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Idź zmarchy wyprostuj, bo aż z ekranu komputera widać 😂😂😂

I tu się mylisz bardzo głupia s.ko.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

I tu się mylisz bardzo głupia s.ko.

O, zabolało. Cieszę się 😘😘 i nie, nie jestem fanką mg. Niczego od niej nie kupiłam i nie kupię. Nie pochwalam tego co robi, ale bawi mnie ta wasza zazdrość, bo każda z was chciałaby mieć tyle hajsu co ona. No cóż.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Gość napisał:

O, zabolało. Cieszę się 😘😘 i nie, nie jestem fanką mg. Niczego od niej nie kupiłam i nie kupię. Nie pochwalam tego co robi, ale bawi mnie ta wasza zazdrość, bo każda z was chciałaby mieć tyle hajsu co ona. No cóż.

Można mieć górę hajsu, ciągle telefon w łapie, wredną teściową, firmę z pierdołami za priorytety zamiast rodziny. I może faktycznie ktoś jej tego zazdrości.  Ale można też nie mieć tyle hajsu na koncie i porshe w garażu a mieć za to wspaniały kontakt ze swoją rodziną i co najważniejsze dziećmi.  Jeżeli miałabym się zamienić to nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła. I jestem pewna, że Nicole kiedyś to odczuje na własnej skórze, że wolała hajs niż poświęcenie się rodzinie, przede wszystkim dzieciom. 

Gość Gość
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Chciałabyś mieć moje "zmarchy " 🖕

Gość Ulka
31 minut temu, Gość Gość napisał:

Chciałabyś mieć moje "zmarchy " 🖕

Przyganial kocioł garnkowi. 

Śmiesznie się czyta wasze wypociny. Boki zrywać jakie jestescie zlosliwe i wredne. Dla waszych mężów tez takie jesteście a przyjaciółkom na boku obrabiacie tylki? Na kilometr wasz hejt śmierdzi. Karma wraca...

Gość Gosc

Zazdroszcze jej meza i rodziny w której dorastała. U mnie kolejny beznadziejny dzień, gdyby nie moje dziecko to już bym się zabiła. Nie mam rodziny , mam męża w oczach którego powinnam być wdzięczna ze utrzymuje swoje dziecko i mnie .Jestem przewlekle chora i nie mogę iść do pracy narazie , syn ma rok. Jego rodzina popiera go, mój synek jest ostatnio taki nieznośny a są dni ze nie mam siły nawet wstać. 

Tak bardzo tesknie za moimi rodzicami, dla nich zawsze byłam kimś ważnym :( 

Gość Guh

Zauważyłyscie, że ostatnio nie ma nigdzie tych dwóch dziewczyn pierwszych z RP? Tej położnej blondynki takiej średnio miłej i jej psiapsi 'kierowniczki'? Już nawet blondyna Gilberta nie pilnuje.. 

Gość gość gość
14 godzin temu, Gość gosc ona napisał:

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Ulka napisał:

Przyganial kocioł garnkowi. 

Śmiesznie się czyta wasze wypociny. Boki zrywać jakie jestescie zlosliwe i wredne. Dla waszych mężów tez takie jesteście a przyjaciółkom na boku obrabiacie tylki? Na kilometr wasz hejt śmierdzi. Karma wraca...

Uważaj, żeby do Ciebie nie wróciła 😂😂😂 bo wróci z podwójną siłą 😋

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Zazdroszcze jej meza i rodziny w której dorastała. U mnie kolejny beznadziejny dzień, gdyby nie moje dziecko to już bym się zabiła. Nie mam rodziny , mam męża w oczach którego powinnam być wdzięczna ze utrzymuje swoje dziecko i mnie .Jestem przewlekle chora i nie mogę iść do pracy narazie , syn ma rok. Jego rodzina popiera go, mój synek jest ostatnio taki nieznośny a są dni ze nie mam siły nawet wstać. 

Tak bardzo tesknie za moimi rodzicami, dla nich zawsze byłam kimś ważnym 😞

Idź na forum autoagresywni,jest dla osób z takimi problemami jak Twoje. A najlepiej to poszukaj jakiegoś terapeuty, sama sobie z tym nie dasz rady. Trzymam kciuki .pozdrawiam 

Gość gość gość

5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Tak bardzo tesknie za moimi rodzicami, dla nich zawsze byłam kimś ważnym 😞

Dzisiaj  idź do lekarza , to takie ludzkie opowiedz tak jak jest.

Też powiedz lekarzowi, aby skontaktował Ciebie  z profesjonalną grupą wsparcia.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.