Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość madzia
3 godziny temu, Gość Gosc3 napisał:

Prawie 40 instatories od rana... to chyba naprawdę jest choroba. 

Ojej, ta Nikola jest nienormalna.

Ja dzisiaj przestałam obserwować Emilke. Do wczoraj nie wiedziala jak się obiera pomidora, oczywiście dzięki książce mg już wie😱 A dzisiaj ktos na profilu firmowym zapytał ja o ojca i prace męża, a ona oczywiście lament bo jak tak można. Nie rozumiem tego, najpierw pokazują wszystko, a pozniej głupia tłumacza, ze to tylko urywek z dnia. Owszem, urywek, ale nagrywany codziennie przez 365 dni w roku. I to samo u mg. Jest na wakacjach i zamiast odpocząć, wyciszyć się, wyłączyć tel to ona nagrywa jeszcze więcej niż jak jest Wwa. To jest chore.

Gość Ksajahagsbakk

Ale ma krzywe nogi 🙊

Gość Haahahahah

Serio ten mały jest tak urokliwy, że każdy musi go wziąć na ręce? Serio?  

Gość Abrus
2 godziny temu, Gość Haahahahah napisał:

Okrąglinek

Gość Aga
2 godziny temu, Gość Haahahahah napisał:

Pytanie prowokacyjne 🙂

Kto był w Grecji wie że oni bardzo lubią dzieci i branie na ręce jest tego przykładem. Każde dziecko w Grecji może poczuć się uwielbiane bo oni na prawdę przepadają za dziećmi , za każdymi. Bez różnicy jakie.

Gość Gość

Matko, Zuzia biedna targa ten wozek po tych nierownosciach, po schodkach, a ta nagrywa zamiast jej pomoc🤦‍♀️ 

Gość Gość

Bibkus jej sie ciagle pod nogami plącze, ale na rece nie wezmie, bo musi nagrywac, Roger jak byla Ania Skura u nich to biegal, skakal, wrzeszczal, ze nic slychac nie bylo, ale ta nagrywa. Mowi, ze ma bardzo wymagajace dzieci no, ale sorry skoro Rogerek dostaje to co chce to co sie dziwic. Roger chce pianinko to wezmiemy pianinko, Roger bez walizeczki nie jedzie, Roger chce do wozka, Roger jeszcze spi w dzien i to dlugo, a potem sie zali, ze pozno spac chodzi wiec w koncu spi z nimi. Roger dostaje to co chce wiec czemu sie dziwi, ze jest histeryczny? 

Gość Xkooo
15 godzin temu, Milkaaaa014789 napisał:

Ja dzisiaj przestałam obserwować Emilke. Do wczoraj nie wiedziala jak się obiera pomidora, oczywiście dzięki książce mg już wie😱 A dzisiaj ktos na profilu firmowym zapytał ja o ojca i prace męża, a ona oczywiście lament bo jak tak można. Nie rozumiem tego, najpierw pokazują wszystko, a pozniej głupia tłumacza, ze to tylko urywek z dnia. Owszem, urywek, ale nagrywany codziennie przez 365 dni w roku. I to samo u mg. Jest na wakacjach i zamiast odpocząć, wyciszyć się, wyłączyć tel to ona nagrywa jeszcze więcej niż jak jest Wwa. To jest chore.

To, że stories nagrywane jest codziennie przez kilka minut nie oznacza że Emilka ma obowiązek tłumaczenia się ze wszystkich rzeczy o które jest pytana. Wcale jej się nie dziwię że się oburzyła, bo po pierwsze profil firmowy, a po drugie co kogo obchodzi jej tata czy co tam jeszcze. Nikt nie ma obowiązku tłumaczenia się ze swojego życia obcym ludziom .

8 minut temu, Gość Xkooo napisał:

To, że stories nagrywane jest codziennie przez kilka minut nie oznacza że Emilka ma obowiązek tłumaczenia się ze wszystkich rzeczy o które jest pytana. Wcale jej się nie dziwię że się oburzyła, bo po pierwsze profil firmowy, a po drugie co kogo obchodzi jej tata czy co tam jeszcze. Nikt nie ma obowiązku tłumaczenia się ze swojego życia obcym ludziom .

Nie zrozumiałaś mnie, nie chodzi o to, ze ma sie tłumaczyc i odpowiadać na takie pytania, chodzi o ten lament „ze jak ludzie mogą pytać o takie rzeczy” Przyzwyczaiła ludzi do pokazywania prywaty i stad właśnie takie pytania bo to czysta ciekawość. 

Gość Snecia
19 godzin temu, Gość Gosc3 napisał:

Tak, to choroba i uzależnienie od bycia w centrum zainteresowania. Ma straszne parcie na popularność. 

Gość Hcchxxgdhdy
15 godzin temu, Gość Aga napisał:

Pytanie prowokacyjne 🙂

Kto był w Grecji wie że oni bardzo lubią dzieci i branie na ręce jest tego przykładem. Każde dziecko w Grecji może poczuć się uwielbiane bo oni na prawdę przepadają za dziećmi , za każdymi. Bez różnicy jakie.

Dzięki za wyjaśnienie:) nie wiedziałam:)

Gość Grażka

Dziwne jakieś te domy tam gdzie oni są. Mnie się Santorini kojarzy z białymi domami z niebieskimi dachami:) 

Gość Gość

Już na lubimy czytać pierwsze pochlebne recenzje. Oczywiście, komu się nie podoba to od razu hejter 🤦

Gość Patrycha

Podziwiam Was kobiety za to że skupiacie się na jednej osobie, mówicie że Was drażni, jest taka czy siaka...Ale obserwować obserwujecie...po co?! Czy ktoś Wam nakazuje? Czy ktoś Was zmusza? Sprawia Wam przyjemność tak komuś dowalać? Mówicie że powinna zająć się swoją rodziną... może same to zróbcie? Może zajmijcie się czymś co lubicie,swoją rodziną. Komentujcie ze to co sprzedaje jest kiepskiej jakości...A macie któryś z produktów? Przetestowałyście? Może trzeba by najpierw coś sprawić samemu a potem krytykować. Niech to będzie krytyka ale podparta argumentami i własnym doświadczeniem... ludzka zawiść nigdy nie przestanie mnie zadziwiać... straszne.

Gość Olkafiola
7 minut temu, Gość Patrycha napisał:

Podziwiam Was kobiety za to że skupiacie się na jednej osobie, mówicie że Was drażni, jest taka czy siaka...Ale obserwować obserwujecie...po co?! Czy ktoś Wam nakazuje? Czy ktoś Was zmusza? Sprawia Wam przyjemność tak komuś dowalać? Mówicie że powinna zająć się swoją rodziną... może same to zróbcie? Może zajmijcie się czymś co lubicie,swoją rodziną. Komentujcie ze to co sprzedaje jest kiepskiej jakości...A macie któryś z produktów? Przetestowałyście? Może trzeba by najpierw coś sprawić samemu a potem krytykować. Niech to będzie krytyka ale podparta argumentami i własnym doświadczeniem... ludzka zawiść nigdy nie przestanie mnie zadziwiać... straszne.

Mam i nie polecam

Gość mama

Mnie az ciarki przechodza jak ona z tymi dziecmi chodzi przy krawedziach, przeciez taki 'zywy 'Rogerek moze zrobic jeden rych i juz byc w wodzie.ja juz ktos wspomnial to wogole nie jest fajne miejsce na wakacje z dziecmi.Wszedzie beton, strome schody, uliczki.No ale beda ladne zdjecia na insta.

Gość mama
2 godziny temu, Gość Olkafiola napisał:

Mam i nie polecam

Rowniez mam i nie polecam. Mnie sie segregator ciazowy nie sprawdzila, a torba skurczyla sie w praniu.

Najgorsze w tym jest to, że niepotrzebnie cierpią dzieci, nagrywane dzień w dzień, mama ciągle z telefonem, żadnych wakacji , żadnej taryfy ulgowej, ciekawe jak to się później odbije na ich psychice.Oglądając te wszystkie story w których matki ciągle nagrywają często można zauważyć , że te dzieciaczki się buntują, chowają, dają do zrozumienia: mamo, dość, odłóż ten telefon. Lubię akurat profil mamyginekolog, Rogerek jest takim kochanym dzieckiem, szkoda, naprawdę szkoda dzieciaka....Pewnie rodzice kiedyś otworzą oczy i zrozumieją gdzie popełnili błąd, ale czasu już nie wrócą, no ale co tam najważniejsze, że pieniądze będą mieć, sprawnie funkcjonująca firma, renoma i to jest to....

Gość Jen
2 godziny temu, Gość mama napisał:

Rowniez mam i nie polecam. Mnie sie segregator ciazowy nie sprawdzila, a torba skurczyla sie w praniu.

A ja polecam jej segregator.  Mam i bardzo uporządkował moja dokumentację.  

Gość Gość
54 minuty temu, Gość Jen napisał:

A ja polecam jej segregator.  Mam i bardzo uporządkował moja dokumentację.  

Kupiłam "męski" segregator dla męża. I nie korzysta w ogóle z niego. Jeździ do specjalistów ze zwykłą teczką.

Gość Towar5
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Już na lubimy czytać pierwsze pochlebne recenzje. Oczywiście, komu się nie podoba to od razu hejter 🤦

Jasne hejterzy kupuja książkę  za 70zl zeby dac komentarz na lubimy czytac szok

Gość Gość na zakupach
16 minut temu, Gość Towar5 napisał:

Jasne hejterzy kupuja książkę  za 70zl zeby dac komentarz na lubimy czytac szok

Po prostu zakupione  w ślepo , ale zawsze klient ma prawo   według regulaminu  kupna i zwrotu  "Żądać zwrotu pieniędzy"

Gość Lusiaj
Dnia 14.07.2019 o 14:05, Gość Gosc3 napisał:

Masakra 

Gość Agniesia

„Twoja pomidorowa zmieniła życie moje i mojego dziecka” muahahaha oh te insta madeczki. 

Gość Hahahaha
6 godzin temu, Gość Patrycha napisał:

Mam i nie polecam. Mam też własną rodzinę i poświęcam jej tyle czasu ile powinnam, ile chcę  a tutaj wchodzę, żeby poczytać, pośmiać się. Nie Twój interes zresztą po co obserwuje mg i po co tutaj wchodzę.  Pozdrawiam 

Gość Marysia

Zarowno isos jak i isog maja bardzo słabe recenzje. A sprzedało się ich tyle ze względu na popularność mg a nie dobra jakość ksiazek a jak wiadomo fani kupią wszystko. Fani britney Spears kupowali nawet śmieci z jej śmietnika. Najdrożej sprzedał się obsikany i zużyty test ciążowy wiec nic mnie już nie zdziwi. Dwie rzeczy są nieskończone; wszechświat i ludzka głupota. 

Gość Grażka

Proszę, pisaliście,  że Kuba ją jakoś sztucznie całuje..Ta daam całują się 😂😂😂 oj Nicole, Nicole...udanych wakacji,zabierz dzieci gdzieś na jakąś plażę czy coś a nie ciągle na tym betonie siedzą 😂😂😂

Gość Gość bleble

Tylko nie potrafi napisać jak  pomidorowa zmieniła życie  ,  bo to bełgotanie ...............

Gość Gość
6 minut temu, Gość Grażka napisał:

Proszę, pisaliście,  że Kuba ją jakoś sztucznie całuje..Ta daam całują się 😂😂😂 oj Nicole, Nicole...udanych wakacji,zabierz dzieci gdzieś na jakąś plażę czy coś a nie ciągle na tym betonie siedzą 😂😂😂

Haha ktos nawet tu pisal o tym jej # "najbardziej calusna para instagrama" i prosze tez jest😂😂😂 alez ta Nikola sledzi te watki.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.