Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Komentarz Marysi z oczekując pod zdjęciem Bibka i Melody — żal! 

Zna się z Anią, że pisze, że liczy na osobistego buziaka od jej córki? 

Żenada. 

Parcie na szklo😂

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość Ojraflll napisał:

Okrągła buzia od sterydow? 

Ona cała jest tłuściutka i jak ja obserwuje, to z każdym dniem coraz bardziej. A sterydy to w tej chwili już wymówka, sama mówi, ze już od długiego czasu nie przyjmuje. Mniej na insta, więcej o siebie by zadbała.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ona cała jest tłuściutka i jak ja obserwuje, to z każdym dniem coraz bardziej. A sterydy to w tej chwili już wymówka, sama mówi, ze już od długiego czasu nie przyjmuje. Mniej na insta, więcej o siebie by zadbała.

To się nazywa „budowa kasztanowego ludzika” i naprawdę jest wynikiem choroby LC i przyjmowania leków, poczytajcie 

Gość gość

Mnie zastanawia jedno jeśli Bibek nosi ubrania 80 to jaki rozmiar nosi Melody...

Czy te ich ubrania są aż tak zaniżone?

Gość gość

Mnie zastanawia jedno jeśli Bibek nosi ubrania 80 to jaki rozmiar nosi Melody...

Czy te ich ubrania są aż tak zaniżone?

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

To się nazywa „budowa kasztanowego ludzika” i naprawdę jest wynikiem choroby LC i przyjmowania leków, poczytajcie 

A nie znowu wciaza? Na instastory ani fajnie to widać....

Gość Zakaznik

" lekarz zakaznik" mój Boże..  i to mówi inny lekarz, Nicole weź się ogarnij..  

Gość gość
11 godzin temu, Gość Aszz napisał:

Trafilam na profil mg kiedy planowalam zajsc w ciaze, wiele ciekawych rzeczy sie dowiedzialam, wiele ciekawych story jaki i liv'ow bylo nawiazujacych odnosnie ciazy, badan, powiklan itd. Z czasem jednak profil zaczal sie zmieniac w kierunku zycia prywatnego. Przewaznie prywatnego i promujacego sklep. Nie jest to juz ten sam profil ktory byl i ktory chcialam ogladac. Mialo byc edukcyjnie dla kobiet a stalo sie prywata i handlem. Niby jest profil medyczny, ale tam nic sie nie dzieje, sa tylko posty odsylajace do bloga, a co z tym kontaktem ktory byl wczesniej, z tymi pogadankami gdzie kobiety mogly zadac pytanie (nie chodzi mi o porade medyczna). Jak dla mnie to profil o nazwie mamaginekolog nie nawiazuje juz do ginekologii jak kiedys, jest tylko pseldonimem Nicol, tylko z jej osoba sie kojarzy i z niestety ciaglym "kup,kup,kup" a nie z tym co sie dzialo na profilu kiedys.

Mg bardzo często powtarzała, że jest to jej prywatny profil, nie medyczny i jak komuś to nie pasuje to niech nie obserwuje. Pogadanki były co jakiś czas i są. Odsyła na bloga i ma rację. Tam wszystko jest. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Mg bardzo często powtarzała, że jest to jej prywatny profil, nie medyczny i jak komuś to nie pasuje to niech nie obserwuje. Pogadanki były co jakiś czas i są. Odsyła na bloga i ma rację. Tam wszystko jest. 

Tylko gdyby ten medyczny profil prowadziła z takim samym zaangażowaniem jak prywatny 🤔

Gość Talerz
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jej synek też na buzi okraglutki

Gość gosc
13 godzin temu, Gość gość gośćGość napisał:

Rusticmoon.pl też wydała ebooka o edycji zdjęć i lightroomie, gdzie pokazuje jak samemu tworzyć własne presety i edytować zdjęcia krok po kroku. Tylko, że jak sama mówiła jej ebook jest na tyle tani, aby każdy początkujacy użytkownik mógł go kupić, aby każdego było stać na coś co inni sprzedają za 200 zł na kursie w altance :) Takie podejście mi się podoba ! 

Gość Aszz
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Prywtany- poczytaj definincje prywatnosci, a ja pisze o tym jak bylo wczesniej na tym profilu, zmienil sie o 180 stopni. Nie jest juz to ten sam profil co kiedys. Profil medyczny jest nudny jak flaki z olejem na ktorym sa tylko odnosiniki do bloga. Obserwuje mg 3 lata i widze jak sie zmienilo. Wczesniej bylo duzo fajniej i wiecej tej ginekologii jak to wskauje jej nazwa profiliu i opis ze przemyca ta wiedze medyczna. 

Gość Lala
44 minuty temu, Gość Aszz napisał:

Prywtany- poczytaj definincje prywatnosci, a ja pisze o tym jak bylo wczesniej na tym profilu, zmienil sie o 180 stopni. Nie jest juz to ten sam profil co kiedys. Profil medyczny jest nudny jak flaki z olejem na ktorym sa tylko odnosiniki do bloga. Obserwuje mg 3 lata i widze jak sie zmienilo. Wczesniej bylo duzo fajniej i wiecej tej ginekologii jak to wskauje jej nazwa profiliu i opis ze przemyca ta wiedze medyczna. 

Teraz przemocą tylko to co mają na sprzedaż...  Ogólnie jej profil to tylko do promocji nowych produktów... Byle sprzedać 

Gość Aga
2 godziny temu, Gość Aszz napisał:

Jeszcze rok, dwa lata temu było fajniej, pogadanki itp, też pisałam tu o tym że mi tego brakuje, teraz tylko odnośniki do bloga i jak jest w przychodni jeden dzień w tygodniu to więcej coś opowie.

Dziś na profilu firmy Nicole pokazała jak buduje im się magazyn  o powierzchni 980m2 - tak nie pomyliłam się. Więc pokazuje to ogromna skalę sukcesu jaka Nicole odniosła , sukcesu firmy.  Ginekologia to już tylko otoczka do biznesu bardziej jest skupiona na firmie.

Gość Aszz
2 godziny temu, Gość Aga napisał:

Jeszcze rok, dwa lata temu było fajniej, pogadanki itp, też pisałam tu o tym że mi tego brakuje, teraz tylko odnośniki do bloga i jak jest w przychodni jeden dzień w tygodniu to więcej coś opowie.

Dziś na profilu firmy Nicole pokazała jak buduje im się magazyn  o powierzchni 980m2 - tak nie pomyliłam się. Więc pokazuje to ogromna skalę sukcesu jaka Nicole odniosła , sukcesu firmy.  Ginekologia to już tylko otoczka do biznesu bardziej jest skupiona na firmie.

Dokładnie. Wczesniej bylo fajniej. Kontakt z ginegkologiem z innej perspektywy, duzo ciekawych rzeczy mozna bylo sie dowiedziec z opowiadan. Teraz tak jak mowisz, pozostala otoczka na ktorej to wszytako sie zaczelo, a zaszlo w innym kierunku. Fajnie, super ze sie powiodlo. Sukces sukcesem, ale brak tego czegos, tego co bylo, tego fundamentu na ktorym to wszystko sie zaczelo. 

Gość mama

Ale powiem wam, ze ta whatannawears kreuje sie na taka pieknosc, a jak ja zestawic z mg to jednak dla mnie mg ladniej wyglada. 

Gość Gość
11 minut temu, Gość mama napisał:

Ale powiem wam, ze ta whatannawears kreuje sie na taka pieknosc, a jak ja zestawic z mg to jednak dla mnie mg ladniej wyglada. 

To prawda 

Gość Gość Gości
12 godzin temu, Gość Zakaznik napisał:

Gość Anna
44 minuty temu, Gość Gość Gości napisał:

ha ha ha...

Gość mama

Patrzcie, mg dala annie swoja ksiazke ISOG, a Anna powinna jej dac swoja publikacje o powrocie do formy po ciazy, co sadzicie?

Gość Aed
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

To prawda 

Na żywo Ania jest naprawdę brzydka. Dziwna uroda. Taki gremlinek. Jej siostra jest lesbijka?

Gość Nysia

Przestalam obserwować MG. Za duzo prywaty, gotowania,ciuchów itp. Zaczelam ja obserwować, kiedy jej profil byl jeszcze normalny. Teraz zaczela mnie draznic tym, jak bardzo kaleczy język polski. "Pojedziala" zamiast powiedziala,czy "wieczna" zamiast wietrzna w kontekście ospy. Dla mnie lekarz, osoba już w tym momencie publiczna powinna byc orzykladem-używania poprawnej polszczyzny w mowie i piśmie. Ona natomiast tlumaczy się tym,ze miala malo lekcji jezyka polskiego. Jak mam braki, to je uzupelniam,a nie zastanawiam się nad kolejną parą gaci,a ...ki niech kupują. Nikt na świecie nie wie,co to kapary, nikt nie gotuje, jak ona... Ludzie... Nie komentuję z reguły,ale unfollow poszedl,a wiem,ze Nikola czyta namietnie kafeterię. Zajmij się,Kobieto swoją rodziną, jak pojedziesz na nastepne wakacje,zostaw telefon w domu. Nie bierz ze sobą opiekunek, żeby spokojnie nagrywać snapy,tylko poukladaj z synem klocki. Dzieciaki zapamiętają swoją matkę z nosem w telefonie, gadajacą o bzdurach. 

1 godzinę temu, Gość Aed napisał:

Na żywo Ania jest naprawdę brzydka. Dziwna uroda. Taki gremlinek. Jej siostra jest lesbijka?

To przez karnację, która Ania ma bardzo jasna. Oprawa oczu rowniez także bez makijażu wyglada inaczej co nie znaczy, ze brzydko. 

Gość 123
3 godziny temu, Gość Nysia napisał:

Przestalam obserwować MG. Za duzo prywaty, gotowania,ciuchów itp. Zaczelam ja obserwować, kiedy jej profil byl jeszcze normalny. Teraz zaczela mnie draznic tym, jak bardzo kaleczy język polski. "Pojedziala" zamiast powiedziala,czy "wieczna" zamiast wietrzna w kontekście ospy. Dla mnie lekarz, osoba już w tym momencie publiczna powinna byc orzykladem-używania poprawnej polszczyzny w mowie i piśmie. Ona natomiast tlumaczy się tym,ze miala malo lekcji jezyka polskiego. Jak mam braki, to je uzupelniam,a nie zastanawiam się nad kolejną parą gaci,a ...ki niech kupują. Nikt na świecie nie wie,co to kapary, nikt nie gotuje, jak ona... Ludzie... Nie komentuję z reguły,ale unfollow poszedl,a wiem,ze Nikola czyta namietnie kafeterię. Zajmij się,Kobieto swoją rodziną, jak pojedziesz na nastepne wakacje,zostaw telefon w domu. Nie bierz ze sobą opiekunek, żeby spokojnie nagrywać snapy,tylko poukladaj z synem klocki. Dzieciaki zapamiętają swoją matkę z nosem w telefonie, gadajacą o bzdurach. 

sama jesteś "orzykladem-używania poprawnej polszczyzny w mowie i piśmie"

Gość Klik
Dnia 10.07.2019 o 10:19, Gość Zakaznik napisał:

A jak się mówi ?

Gość Nysia
53 minuty temu, Gość 123 napisał:

sama jesteś "orzykladem-używania poprawnej polszczyzny w mowie i piśmie"

Zrobilam literówkę,zauważ,że znam zasady ortografii i interpunkcji. A jak mam braki w wiedzy, to je uzupełniam,a nie się głupio tłumaczę. Nicole jest taką pustą dziewczynką z bogatego domu, która wybiła się tylko dlatego,że miała pieniądze od rodziców. Specjalizacji jakos nadal nie skończyła,tłumaczy się dziećmi. Znam mnóstwo lekarzy, którym dzieci jakoś "nie przeszkadzają" i nie robią szopki na Instagramie. Dla mnie Nicole i inne blogerki niszczą status społeczny lekarza i robią tylko wstyd w ich środowisku sprzedając te gacie. Wstydź się,Nicola. Sprzedajesz prywatność swoich dzieci, podziękują Ci kiedys za to, jak rówieśnicy będą się z nich wyśmiewać. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Nysia napisał:

Zrobilam literówkę,zauważ,że znam zasady ortografii i interpunkcji. A jak mam braki w wiedzy, to je uzupełniam,a nie się głupio tłumaczę. Nicole jest taką pustą dziewczynką z bogatego domu, która wybiła się tylko dlatego,że miała pieniądze od rodziców. Specjalizacji jakos nadal nie skończyła,tłumaczy się dziećmi. Znam mnóstwo lekarzy, którym dzieci jakoś "nie przeszkadzają" i nie robią szopki na Instagramie. Dla mnie Nicole i inne blogerki niszczą status społeczny lekarza i robią tylko wstyd w ich środowisku sprzedając te gacie. Wstydź się,Nicola. Sprzedajesz prywatność swoich dzieci, podziękują Ci kiedys za to, jak rówieśnicy będą się z nich wyśmiewać. 

Podziękują, bo będą miały za co żyć. Cieszy mnie to, że was aż skręca z zazdrości sukces Nicole. Że was aż krew zalewa, a mimo to nadal ją obserwujecie. Niezły masochizm. Ale widocznie lubicie się umartwiać 🤔

Gość Anpol

Sukces? Otłuszczona pyza sprzedajaca koszule nocne,które wyglądają jak zwykle szmaty? 😂 jaki naród, taka miara sukcesu... 

Gość 123
18 minut temu, Gość Nysia napisał:

Nie znasz. "Zrobilam literówkę,zauważ,że znam zasady ortografii i interpunkcji." Takie zdanie złożone winno być z kropką, nie zaś z przecinkiem. Do tego po znaku interpunkcyjnym jakim jest przecinek robimy odstęp. Więc zgodnie z obietnicą, doucz się kilki drobnych zasad.

Gość Gość
11 minut temu, Gość Anpol napisał:

Sukces? Otłuszczona pyza sprzedajaca koszule nocne,które wyglądają jak zwykle szmaty? 😂 jaki naród, taka miara sukcesu... 

A sama byś chciała taką kasę przytulić. No cóż. Nie dla psa kiełbasa 😆😆

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.