Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

1 godzinę temu, Gość Bbehd napisał:

Mam ochotę ja spotkać i powiedzieć prosto w twarz: i jak tam twój okres? Wymieniłaś już podpaske? A jakby się zdziwiła to bym jej powiedziała: i co? Zdziwiona? Przecież obwieszczasz całemu światu ze masz okres wiec o co chodzi? 

Tylko nie na osobności, przy ludziach najlepiej. Jakby zobaczyła te dziwne spojrzenia to może zdałaby sobie sprawe z tego co wyprawia

Gość Gosc
Dnia 3.08.2019 o 11:54, Gość Gość napisał:

Uwazam, że jest atrakcyjna. Ma normalną ładną twarz. Jest 100% kobietą, ludzie nie chcą już patrzeć na wydete dziubki napompowanych ust i lasek której sensem życia jest ćwiczyć na siłce. 

Cześć Najkolka 😂

Gość Omg

Mamaginekolog to jednak hipokrytka straszna. Pamietam jak mówiła ze do nowego domu chciałaby zabrać same drewniane zabawki a na prezent co niesie do Melody?? 100% plastik i to grający z każdej strony 🤦‍♀️ 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Omg napisał:

Mamaginekolog to jednak hipokrytka straszna. Pamietam jak mówiła ze do nowego domu chciałaby zabrać same drewniane zabawki a na prezent co niesie do Melody?? 100% plastik i to grający z każdej strony 🤦‍♀️ 

Tym bardziej, ze Ania mowila wiele razy, ze dla Melody kupuje wlasnie zabawki drewniane, nie te takie plastikowe jaskrawe. 

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Omg napisał:

Zawsze była hipokrytka, nagina rzeczywistość do swoich potrzeb.

Gość madzia
2 godziny temu, Milkaaaa014789 napisał:

Tylko nie na osobności, przy ludziach najlepiej. Jakby zobaczyła te dziwne spojrzenia to może zdałaby sobie sprawe z tego co wyprawia

Tak jest. 

Gość madzia
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Cześć Najkolka 😂

Oj Nicole, ale ty tu nas czytasz. I co? Naucz się w końcu trochę kultury kobieto.

Gość Hejter

Natalia mówi że jak razem powiedzialysmy

😂😂😂😂😂

Gość Ewe

U Maryśki serio jakis kryzys bo nic nie wstawia, chyba ze taki ciężki ten okres ... 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Omg napisał:

Drewniane zabawki są drogie. Tutaj kupiła za 80 zł, z najtańszej firmy. 

Gość Aga

Państwo poszli na urodziny jak oni się ubrali wogole. On to chyba jest w gaciach od piżamy. Naprawdę maja masę ludzie ja nie mówię żeby się pindrzyli nie wiadomo jak ale Kuba te włosy mógłby ogarnąć a pani lekarz nie lekarz mogłaby zainwestować w kosmetyczke. Wygląda jak kura 

Gość Grażka

Ale chore czasy nastały. Dziecko ma urodziny a matki stoją i nagrywają na insta. Biedne dzieci. 🤦‍♀️

Gość Beka
4 minuty temu, Gość Grażka napisał:

Ale chore czasy nastały. Dziecko ma urodziny a matki stoją i nagrywają na insta. Biedne dzieci. 🤦‍♀️

Rogerek szaleje...biedactwo wyrwane z betonowego mieszkania na trawke gdzie sa inne dzieci i zabawki,jaki pierwszy raz tyle zabawek widzial nie wspominajac o slodkoscich

Gość Gość
13 minut temu, Gość Aga napisał:

Państwo poszli na urodziny jak oni się ubrali wogole. On to chyba jest w gaciach od piżamy. Naprawdę maja masę ludzie ja nie mówię żeby się pindrzyli nie wiadomo jak ale Kuba te włosy mógłby ogarnąć a pani lekarz nie lekarz mogłaby zainwestować w kosmetyczke. Wygląda jak kura 

No wlasnie mi tez sie wydaje, ze on spodnie od pizamy zalozyl😂😂😂 oni pasowali tam jak wol do karety. Nicole stanelaby kolo Natalii czy Anki to jak siostra Kopciuszka. I przestancie gadac, ze nie ma wpywu na swoj wyglad, bo ma duzy. Ona jest po prostu zaniedbana. Wystarczyloby isc na profesjonalny manicure, zakrecic wlosy, a nie takie przylizane, podmalowac sie ladnie, a nie rzesy posklejane. Nikt nie kaze jej pompowac ust, nosic doczepow czy szponow, ale wystarczy troche o siebie zadbac! Ona nie ma fatalnej sylwetki, owszem ma brzuszek, ale ma ladne nogi, te workowate ...enki nie tylko zakrywaja jej brzuch, ale ogolnie ja poszerzaja przez co wydaje sie grubsza. 

Gość Kasia

Racja. Ania bez make up też taka szara myszka, a dziś byla mega pomalowana i od razu inaczej 

Gość Ndnyk

„Roger ostatnio mówi do mnie nicola a mnie się twarz cieszy jakiego mam mądrego synka” tja......

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Ewe napisał:

U Maryśki serio jakis kryzys bo nic nie wstawia, chyba ze taki ciężki ten okres ... 

Na pewno... Świadczą o tym też paznokcie... Tzn. odrosty...

Gość Gość
19 minut temu, Gość Kasia napisał:

Racja. Ania bez make up też taka szara myszka, a dziś byla mega pomalowana i od razu inaczej 

Ania wygladala pieknie dzisiaj. 

Gość Gosc
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

No wlasnie mi tez sie wydaje, ze on spodnie od pizamy zalozyl😂😂😂 oni pasowali tam jak wol do karety.......

Na story męża Natalii widać smutnego chłopca... A ponoć się tak dobrze bawił... 

Dobrze, że ciuchów z mięsnego nie dali... Zabawka pewnie z nadwyżek.

Gość Martyna
36 minut temu, Gość Beka napisał:

Rogerek szaleje...biedactwo wyrwane z betonowego mieszkania na trawke gdzie sa inne dzieci i zabawki,jaki pierwszy raz tyle zabawek widzial nie wspominajac o slodkoscich

Rozumiem, że możecie MG zarzucić pare rzeczy, ale to już są totalne bzdury! Słodkości od Urszi to Roger jadł na urodzinach i innych uroczystościach rodzinnych już wiele razy. Po co piszesz takie głupoty? 

Gość Seriously

Zobaczcie na IS męża Natalii Siwiec jak Roger wbiega w niego i w Mię... no ale przecież MG nie zwraca mu uwagi nawet jeśli on klepie inne kobiety po pośladkach, tylko się śmieje. Faktycznie „mądrego” ma synka.

Gość Gos
3 minuty temu, Gość Seriously napisał:

Zobaczcie na IS męża Natalii Siwiec jak Roger wbiega w niego i w Mię... no ale przecież MG nie zwraca mu uwagi nawet jeśli on klepie inne kobiety po pośladkach, tylko się śmieje. Faktycznie „mądrego” ma synka.

Typowe zachowania trzylatkow. Jest spontaniczny i zywiolowy. Pewnie HNB 

kto ma takie dzieci ten wie

Gość Seriously
19 minut temu, Gość Gos napisał:

Typowe zachowania trzylatkow. Jest spontaniczny i zywiolowy. Pewnie HNB 

kto ma takie dzieci ten wie

Nikolka jeszcze nie śpisz? 

Gość AnaLeticia

Mnie dziwi dlaczego Roger mówi o swoim ojcu KUBA... przecież dziecko powinno zwracać się do rodziców mamo, tato a nie po imieniu.

Gość Gość
47 minut temu, Gość AnaLeticia napisał:

Mnie dziwi dlaczego Roger mówi o swoim ojcu KUBA... przecież dziecko powinno zwracać się do rodziców mamo, tato a nie po imieniu.

Moje dziecko jak mialo 3 lata z kawalkiem to tez mialo taki etap, ze do mnie i do taty mowil po imieniu, ale my zwracalismy mu uwage, ze mowi sie mama i tata. Pytal sie czemu tata mowi do mnie po imieniu, a ja do taty wiec mu wszystko tlumaczylam. Nicole i Kuba najwyrazniej tego Rogerowi nie tlumacza, bo Roger od dawna mowi fo Kuby po imieniu, co ciekawe tylko do Kuby, bo na Nicole wola mama. 

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Seriously napisał:

Tez to widziałam, mały dzikusek z niego jest. Bezstresowe wychowanie, nikolko poczytaj o tym jak potem takie dzieci nie potrafią się odnaleźć w społeczeństwie i ładują u psychiatry. Nawet ostatnio był artykuł Ofiary bezstresowego wychowania , dzisiaj leczą się w szpitalach psychiatrycznych.

Gość Gość

Dla wszystkich, które twierdzą jaka Najkolka jest szczuplutka polecam stories whatannawears z urodzin jej córki . Nikolka może się chować za Kubą na zdjęciach, przykrywać kołem ratunkowym, albo nosić ciuchy oversize. Ale tam po prostu widać, że jest jak szafa na chudych nóżkach. Mnie by było wstyd promować zdrową kuchnię w takim stanie. 

Gość Gość

Bezstresowe wychowanie to nie jest pozwalanie na wszystko bez mrugnięcia okiem. To jest rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa z dzieckiem, ale nigdy używanie przemocy. Zle używacie tego terminu. To co opisujecie to jest brak zainteresowania swoim dzieckiem i nie wskazywanie mu co robi zle.

to tak do terminu.

a co do tych urodzin, dla mnie to cyrk na kółkach, dziecko ma rok a organizują conajmniej mini wesele, każdy to nagrywa, dla mnie tragedia, modne wśród warszawiaków...nie wiem dla mnie  najbardziej wiesnickie jest to, że wszędzie nagrywają, oznaczają wszystko i wszystkich, takie to wszystko na pokaz bez klasy. Nie mówię konretnie tylko o tym przyjęciu, ale ogólnie. Wszystko trzeba nagrać pokazać ile zapłaciliśmy, kto był, jak świetnie się bawiliśmy. To jest  takie zaściankowe myślenie, ludzi, którzy nigdy nie mieli kasy, nagły przypływ gotówki i muszą się pochwalić 

Gość Gość

To przyjęcie to świetny pokaz hipokryzji: na swoim story mg pokazuje że wszędzie musi chodzić za synkiem (nawet na taras, bo tam chciał pójść), na story Ani widać, że dziecko pozostawione samo sobie... Na swoim story świetna figurka, na story Ani widać prawdziwą sylwetkę... Dokąd ten świat zmierza...

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Tez to widziałam, mały dzikusek z niego jest. Bezstresowe wychowanie, nikolko poczytaj o tym jak potem takie dzieci nie potrafią się odnaleźć w społeczeństwie i ładują u psychiatry. Nawet ostatnio był artykuł Ofiary bezstresowego wychowania , dzisiaj leczą się w szpitalach psychiatrycznych.

A jak Ty byś się zachowywała, gdyby urodziła Cię kobieta z telefonem zamiast twarzy 😂😂😂. Przecież te dzieci nawet nie wiedzą jak ich mama wygląda! Nawet jak na nie patrzy to trzymając komórkę przy gębie 🤦🏻‍♀️

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.