Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Paula1991

A już tak na poważnie, bo Nicole ciagle mówi o swoich chorobach przez które tak źle wyglada. Czy faktycznie przy tych jej schorzeniach nie da się zeszczupleć? Bo ona serio mocno niekorzystnie wypada na tle tyć wszystkich swoich insta-celebryto-przyjaciółek, z którymi się prowadza... szczególnie było to widać na urodzinach u Skury... no a nie ukrywajmy, że z instaswiata przecież żyje i raczej z niego nie zrezygnuje. Pytam, bo hashimoto i crohn czy jak to się pisze,’to przecież powszechne choroby i co? Każda kobieta biorąca sterydy ma twarz na zawsze jak księżyc w pełni? Czy to po prostu dobra wymówka Nicole dla naiwnych madek, które we wszystko co ona powie uwierzą, pogłaszczą po główce i poprawią Jej samopoczucie? Bo jak tak to trochę słabo jak na lekarza promującego zdrowie...

Gość Msb

A może dacie jej wyglądać jak chce? Ma kasę na te wszystkie zabiegi ale tego nie potrzebuje widocznie. Gdyby była zrobiona jak siwiec to pisalybyscie ze jest pusta i wydaje kasę na siebie. Może sprawdźcie swój cellulit i fałdy. Zreszta czy każdy musi mieć 50 kg? Jesteście wszystkie takie mądre przez internet a rzeczywistość pewnie nie pozwala wyjechać poza wieś i zobaczyć ze ludzie żyją inaczej 

Gość Prawda
8 minut temu, Gość Msb napisał:

A może dacie jej wyglądać jak chce? Ma kasę na te wszystkie zabiegi ale tego nie potrzebuje widocznie. Gdyby była zrobiona jak siwiec to pisalybyscie ze jest pusta i wydaje kasę na siebie. Może sprawdźcie swój cellulit i fałdy. Zreszta czy każdy musi mieć 50 kg? Jesteście wszystkie takie mądre przez internet a rzeczywistość pewnie nie pozwala wyjechać poza wieś i zobaczyć ze ludzie żyją inaczej 

Nikt nie mowi jak ona ma wygladac. MG udaje szczupła i to jest klamstwo.Jakby raz czy drugi pokazala jak wyglada naprawde,bez chowania 2/3 uda za swojego meza,dostalaby duzo wiecej pochwal.Nie lubimy tu obłudy MG i tyle.

Gość Msggk
34 minuty temu, Gość Prawda napisał:

Nikt nie mowi jak ona ma wygladac. MG udaje szczupła i to jest klamstwo.Jakby raz czy drugi pokazala jak wyglada naprawde,bez chowania 2/3 uda za swojego meza,dostalaby duzo wiecej pochwal.Nie lubimy tu obłudy MG i tyle.

Właśnie widać, pisząc że jest tłusta, zaniedbana i mąż ją pewnie zdradza. Pokażcie kto publikuje niekorzystne zdjęcia w internecie? Wy tak robicie? Na pewno nie. 

Gość III III iiii
4 godziny temu, Gość Kasia napisał:

No tak, tak😉 dlatego myślę że milion i tak jeszcze  lekko zostanie po sprzedaży wszystkich egzemplarzy.   A przecież jest/ był jeszcze insta serial... ciuchy itp. 

Nie lubię jej ale jak czytam takie rzeczy to mnie mdli. Co Wy ją tak rozliczacie ze wszystkiego? Co Was interesuje ile zarobi, ile zapłaci podatku itd? Też pewnie byłybyście zniesmaczone jakby Wam ktoś do portfela ciągle zaglądał. Żenujące. 

Gość Szyszuniaa
3 godziny temu, Gość Lolkontent napisał:

Sprawdź co twój robi kiedy ty plujesz jadem w internecie raszplo 

Hahahaha no kocham! 😂

Gość Gość gość fundacja
23 minuty temu, Gość III III iiii napisał:

Nie lubię jej ale jak czytam takie rzeczy to mnie mdli. Co Wy ją tak rozliczacie ze wszystkiego? Co Was interesuje ile zarobi, ile zapłaci podatku itd? Też pewnie byłybyście zniesmaczone jakby Wam ktoś do portfela ciągle zaglądał. Żenujące. 

Głupoty wypisujesz.

Każda fundacja ma obowiązek pokazania rozliczenia publicznie.

Gość Gość gośćgość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jaki Kuba!? Co już obsesja jakaś? Ty uważaj bo ta wredota i zawiść ci w życiu bokiem wyjdzie... 

Można komentować pewnie rzeczy od tego jest forum ale nie w taki chamski sposób. Wstydź się! 

3 godziny temu, Gość Lolkontent napisał:

Sprawdź co twój robi kiedy ty plujesz jadem w internecie raszplo 

32 minuty temu, Gość Szyszuniaa napisał:

Hahahaha no kocham! 😂

Gość Gosc

Możecie  mi powiedzieć, bo jestem ciekawa. Piszecie, ze Nikola miała w życiu jedną lekcję języka polskiego, wiem że nie urodziła się w Polsce, ale chyba w niej mieszkała i uczyła się- mam rację, czy się mylę? Bo nie do końca jestem w temacie

Gość Bum
23 godziny temu, Gość Nsjdh napisał:

Widzieliście nową fryzurę Alicji? Masakra.. jak transwestyta.mega nienaturalnie wyglądają te włosy

Gość Bum
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Możecie  mi powiedzieć, bo jestem ciekawa. Piszecie, ze Nikola miała w życiu jedną lekcję języka polskiego, wiem że nie urodziła się w Polsce, ale chyba w niej mieszkała i uczyła się- mam rację, czy się mylę? Bo nie do końca jestem w temacie

Ona od 5 r.ż. mieszka już w Polsce

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Bum napisał:

Ona od 5 r.ż. mieszka już w Polsce

To jakim cudem miała jedną lekcję polskiego?

Gość Gość
37 minut temu, Gość Bum napisał:

Widzieliście nową fryzurę Alicji? Masakra.. jak transwestyta.mega nienaturalnie wyglądają te włosy

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Cos znow jest nie tak

widac, ze są sztuczne 

mnie gorąco jej w tym?

Gość Germanistka
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tak, 30 lat mieszka w Polsce i ciągle nie może nauczyć się poprawnej polszczyzny...

Mieszkam zagranicą i tutaj polskie dzieci po przyjeździe z Polski po roku czasu płynnie mówią po angielsku z akcentem. Tłumaczenie się Nicoli jest słabe i czasami odnoszę wrażenie, że szczyci się tym, że miała jedną lekcję polskiego i to ją już usprawiedliwia do końca życia. 

Poza tym skoro tak się tłumaczy ze swojego nieuctwa to po jakiego grzyba wydaje książki autorskie i pisze artykuły w uwaga: JĘZYKU POLSKIM. 

Ja na studiach miałam jeden semestr łacinę i nie odważyłabym się wydać książki po łacinie...

Gość Gosc
12 godzin temu, Gość ola napisał:

Zawsze trzeba pamiętać, że jakies 40% należy odliczyć na VAT i podatek dochodowy 🙂

Dlatego RP jest już od dawna sp. z.o.o s.k

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Paula1991 napisał:

A już tak na poważnie, bo Nicole ciagle mówi o swoich chorobach przez które tak źle wyglada. Czy faktycznie przy tych jej schorzeniach nie da się zeszczupleć? Bo ona serio mocno niekorzystnie wypada na tle tyć wszystkich swoich insta-celebryto-przyjaciółek, z którymi się prowadza... szczególnie było to widać na urodzinach u Skury... no a nie ukrywajmy, że z instaswiata przecież żyje i raczej z niego nie zrezygnuje. Pytam, bo hashimoto i crohn czy jak to się pisze,’to przecież powszechne choroby i co? Każda kobieta biorąca sterydy ma twarz na zawsze jak księżyc w pełni? Czy to po prostu dobra wymówka Nicole dla naiwnych madek, które we wszystko co ona powie uwierzą, pogłaszczą po główce i poprawią Jej samopoczucie? Bo jak tak to trochę słabo jak na lekarza promującego zdrowie...

Na tle instacelebrytek większość ludzi wygląda niekorzystnie, bo one przed tego typu wyjściem (gdzie wiadomo, że ktoś je nagra na IG, zrobi im zdjęcie albo będzie chciał zrobić sobie zdjęcie z nimi) korzystają z usług makijażystki i fryzjera. Generalnie każdy wyglądałby ponadprzeciętnie ładnie, gdyby miał sztab ludzi dbających o jego wizerunek ;). Mnóstwo z nich ma na szybkim wybieraniu kliniki medycyny estetycznej, nie trzeba się zresztą nawet specjalnie postarać żeby sprawdzić, jak przed operacjami wyglądała np. Natalia Siwiec. Nie twierdzę, że to źle, ale przeciętna dziewczyna, która nie korzysta z chirurgii plastycznej, raczej nie ma szans w starciu z osobą, która zainwestowała w swój wygląd tysiące złotych.

Skutkiem ubocznym zażywania sterydów jest właśnie charakterystyczne przybieranie na wadze, taka "nalana", opuchnięta twarz (bardzo różniąca się od tej powstałej wskutek naturalnego tycia) i zależnie od organizmu potrzeba chwili czasu, żeby po terapii sytuacja wróciła do normy. Pomóc mogą dieta, ruch, ale tak naprawdę tutaj z kolei nie pomaga, jak sądzę, Crohn. Ani jednej, ani drugiej choroby jej absolutnie nie zazdroszczę.

Wzięłabym też pod uwagę fakt, że tak naprawdę Nikola przez ostatnich kilka lat albo starała się o dziecko, albo starała się ciążę utrzymać. Tego (akurat :D) nam nie mówiła, ale leki stosowane przy staraniach/utrzymaniu ciąży potrafią spustoszyć organizm i oczywiście nadrzędnym celem jest doprowadzenie ciąży do szczęśliwego finału - na co kobiety świadomie przecież się godzą - ale potem konsekwencje odbijają się latami. Ja zawsze przyjmuję obiektywną miarę - moje ciało zmieniało się przez dziewięć miesięcy, więc co najmniej dziewięć miesięcy będę wracać do formy.

Nie wiem zatem, czy to wymówki, ale Nikola po prostu jest bardzo (BARDZO) naturalna. Praktycznie się nie maluje, nie stylizuje włosów, nie korzysta z usług stylistki, która doradziłaby jej co ze sobą nosić i jak się ubierać przy swojej figurze. Z drugiej strony - naprawdę chciałoby Wam się codziennie się malować i układać włosy, gdybyście spędzały większość czasu w domu albo w firmie, gdzie nie macie kontaktu z klientem, wychodząc co najwyżej z dzieckiem na spacer albo na bazar? No i spoci się człowiek jak gotuje, więc też rozumiem, że jej się nie chce malować, skoro cały ten makijaż i tak spłynie :P

Gość Żenada

Łyso wam grubasy?!najkola nosi xs i koniec kropka😂😂😂

Gość Koko

Haha już jest XS na story :p 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Koko napisał:

Haha już jest XS na story :p 

Ale jaja 😂

Gość Natala

Ma XS ale zamiast dresu są legmgginsy 😅no i długa bluzka żeby nie było widać jak spodnie wlazły w boczki 😅😅

Gość Ehh

Tak się w ogóle zastanawiam... Czy Wy w ogóle wiecie z czym się wiąże Crohn? 

To jest obrzydliwa choroba. JA jej naprawdę szczerze współczuję. 

A niektóre komentarze dotyczące wyglądu są naprawdę... Wredne. Nie żadna konstruktywna krytyka tylko jad i wbijanie szpil.

Natomiast co do jej polszczyzny. Mnie byłoby wstyd nie znać języka i pisać książki...

Gość Hejter

Coś mało jej na story ostatnio. Urodzony ja ze dzieci widzą tel zamiast twarzy? 😁

Gość Hejter

Ubodło!

Gość Anka

Czytam te ostatnie kilka stron wątku i jestem w szoku.

W szoku , że ludzie mogą mieć w sobie tyle jadu, zawiści i pogardy dla drugiego człowieka. Nie człowieka , który zrobił im krzywdę, ale obcej osoby z internetu , która pomiędzy życiem prywatnym prowadzi sobie jakieś konto na instagramie...

Na początku współczułam Nicoli , bo wyobraziłam sobie co można czuć czytając tyle paszkwili i obelg na własny temat, ale po chwili myślę, że to komentującej tu osobie, albo kilku osobom należy współczuć. 

Obrażając innych nie staniesz się lepszy, piękniejszy czy bogatszy. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem by nawet tą małą część dnia, który przecież kiedyś się kończy,  poświęcać na bezcelowe komentowanie i obrażanie.

Wyjdź do ludzi, usuń instagrama, zamknij fora internetowe, spróbuj żyć i dawać żyć innym. 

A jak zostanie ci trochę czasu zrobić coś dobrego.

Zobaczysz wtedy, że życie może być piękne i satysfakcjonujące nawet dla Ciebie. 

Gość Grażka
3 minuty temu, Gość Anka napisał:

Czytam te ostatnie kilka stron wątku i jestem w szoku.

W szoku , że ludzie mogą mieć w sobie tyle jadu, zawiści i pogardy dla drugiego człowieka. Nie człowieka , który zrobił im krzywdę, ale obcej osoby z internetu , która pomiędzy życiem prywatnym prowadzi sobie jakieś konto na instagramie...

Na początku współczułam Nicoli , bo wyobraziłam sobie co można czuć czytając tyle paszkwili i obelg na własny temat, ale po chwili myślę, że to komentującej tu osobie, albo kilku osobom należy współczuć. 

Obrażając innych nie staniesz się lepszy, piękniejszy czy bogatszy. Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem by nawet tą małą część dnia, który przecież kiedyś się kończy,  poświęcać na bezcelowe komentowanie i obrażanie.

Wyjdź do ludzi, usuń instagrama, zamknij fora internetowe, spróbuj żyć i dawać żyć innym. 

A jak zostanie ci trochę czasu zrobić coś dobrego.

Zobaczysz wtedy, że życie może być piękne i satysfakcjonujące nawet dla Ciebie. 

Tak tak tak skasuj cały internet odrazu 😂

Gość Anka

Mówicie ze zal wam Gilberta czy Rogera bo będą mogli zobaczyć swoje zdjęcia z dzieciństwa na instagramie? 

A nie żal wam ich na myśl, że kiedyś będą mogli poczytać takie obraźliwe i podłe komentarze o swojej rodzinie? 

Kiedy może będą zastanawiać się dlaczego ktoś tak nienawidzi ich rodziny, że insynuuje wszystkie te obrzydliwe rzeczy? 

Dobrze , że ty jesteś / we jesteście anonimowe, gdyby kiedyś wasze dzieci natrafiły na ślad waszej aktywności w sieci, nie będą musiały się wstydzić podłości i małości swoich własnych rodziców. 

Gość Gość inwestycja
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Na tle instacelebrytek większość ludzi wygląda niekorzystnie, bo one przed tego typu wyjściem (gdzie wiadomo, że ktoś je nagra na IG, zrobi im zdjęcie albo będzie chciał zrobić sobie zdjęcie z nimi) korzystają z usług makijażystki i fryzjera. Generalnie każdy wyglądałby ponadprzeciętnie ładnie, gdyby miał sztab ludzi dbających o jego wizerunek ;). Mnóstwo z nich ma na szybkim wybieraniu kliniki medycyny estetycznej, nie trzeba się zresztą nawet specjalnie postarać żeby sprawdzić, jak przed operacjami wyglądała np. Natalia Siwiec. Nie twierdzę, że to źle, ale przeciętna dziewczyna, która nie korzysta z chirurgii plastycznej, raczej nie ma szans w starciu z osobą, która zainwestowała w swój wygląd tysiące złotych. 

Pewnie nie wiecie , że nie ma takiej specjalizacji w Polsce jak LEKARZ MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, ale za to gromada takich usług i nadają nazwy klinika medycyny estetycznej, a już takie opisy umów się na konsultacje z lekarzem medycyny estetycznej to całkowita parodia  , niech pokarze dyplom ze specjalizacji MEDYCYNA ESTETYCZNA !!!

Klientki  nie  mają pojęcia , czym jest Botox ! Nigdy nie zgodziłbym się na te bakterie Botoxu , bo zdrowia nie kupisz za żadne pieniądze!!!!!

Albo takie usługi  polecają, że naskórek Tobie zedrze zabiegiem kosmetycznym z chemikaliami  , czy koła zasiniaczone pod oczami zlikwiduje,Takie koła pod oczami mają osoby z cukrzycą, z chorobami pasożytniczymi ,z braku snu i z powodu stresu chronicznego itp.

Jednym słowem na zdrowy wygląd wpływa zdrowy  styl  życia .

Najbardziej to przez odżywianie dostarczamy kolagenu tak potrzebnego nie tylko skórze ale i stawom.

Niekoniecznie trzeba ćwiczyć na salach pełnych potu ,ale uprawiac chodzenie  codzienne z kijkami powinno wchodzić w nawyk!!!!

Dbanie o nawadnianie powinno być nawykiem.

Organizmu nie oszukasz, do regeneracji potrzeba snu 8 godzin dla doroslych.

Taka inwestycja to ZDROWA INWESTYCJA NA LATA i nie ma z nią szans inna  !

Gość Wena

Świat internetu ma swoje prawa.Wystawiajac na pokaz swoja rodzine,swoje zycie prywatne jest rownoznaczne z przyjeciem wyrazów zachwytu,gratulacji ale i wstrętu,obrzydzenia,wytkniecia niechlujstwa 🤷🏼‍♀️nie mozna sie za to obrazac,przeciez nikt tu Najkoli nie zyczy zle,zrozumcie ratlerki.Wy ja wielbicie a inni wytykaja,szeroko pojete,blędy✌

Gość ggg
Dnia 23.01.2019 o 23:45, Marbor napisał:

A co tu taka cisza?

Same piękności tu się chyba wypowiadają 😂 zazdrosne,  zawistne baby i tyle w temacie. I nie,  nie jestem psychofanka mamy ginekolog, porostu nie wierze , że można kogoś tak nienawidzić nawet go osobiście nie znając. To chyba się leczy drogie panie 😊

Gość Gośćind

A  " Plotek ", " Pudelek " na tym zbija kasę, czy to zazdrosne , zawistne baby  !

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.