Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Nie mam znajomych

Polecane posty

Gość Ola

Jak w temacie.moj mąż dusza towarzystwa,nie lubi spędzać weekendów tylko ze mną i z dziećmi tylko z innymi ludźmi.dla niego ludzie są jak tlen.wszystko rozumiem.ponoc jestem fajną, spokojną osobą ale ciągłe siedzę sama,nikt mnie nigdzie nie wyciągnie.maz mi często z tego powodu dogryza jak chodzi o znajomych.gdzie mam ich znaleźć? gdyby nie moja mama i siostra to nikt by do mnie nie dzwonił

Gość Gość

Aż dziwne, że para jesteście.

Gość Ola
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Aż dziwne, że para jesteście.

Z cyklu-przeciwienstwa się przyciagaja

Gość Drwance

A ja Cię rozumiem. Ja też mam nielekko - faceci umawiają się spontanicznie i w 99% dotrzymują terminów spotkań. U moich koleżanek sprawa wygląda tak, że najpierw ustalamy przez 2 miesiące termin spotkania. Potem jest on jeszcze kilka razy przesuwany, bo którejś nie pasuje. Potem nie możemy się dogadać co do miejsca spotkania, bo ta woli tu, a dla tej za daleko. A jak już szczęśliwie dojdzie do spotkania, to gadają tylko o dzieciach (dzieci w wieku szkolnym 10-18 lat), a ja od tego chcę właśnie odpocząć. Więc już wolę się nie spotykać, bo przynajmniej nerwy oszczędzę, zresztą lubię siedzieć w domu. 

10 minut temu, Gość Drwance napisał:

A ja Cię rozumiem. Ja też mam nielekko - faceci umawiają się spontanicznie i w 99% dotrzymują terminów spotkań. U moich koleżanek sprawa wygląda tak, że najpierw ustalamy przez 2 miesiące termin spotkania. Potem jest on jeszcze kilka razy przesuwany, bo którejś nie pasuje. Potem nie możemy się dogadać co do miejsca spotkania, bo ta woli tu, a dla tej za daleko. A jak już szczęśliwie dojdzie do spotkania, to gadają tylko o dzieciach (dzieci w wieku szkolnym 10-18 lat), a ja od tego chcę właśnie odpocząć. Więc już wolę się nie spotykać, bo przynajmniej nerwy oszczędzę, zresztą lubię siedzieć w domu. 

Moze warto zapisac sie na jakies zajecia? Yoga, taniec, pole dance ? Babskie towarzystwo, fajna zabawa, stale terminy, zazwyczaj chodza tam wyluzowane dziewczyny i mozna kogos poznać... 😉

Gość gość

skoro mąż ma tyle znajomych, to może zaproście ich do siebie? np. kolegów z żonami / partnerkami? może się z którąś zaprzyjaźnisz, umówisz na kawę, fitness, itp.

Zawsze mialas malo koleżanek? Czy po prostu jak ci nie pasowaly to przestawalas sie z nimi spotykac? 🙂