Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gizza

Dobór składu

Polecane posty

Gość Gizza

Cześć dziewczyny, potrzebuję jakiegoś nakierowania mnie w kwestii doboru suplementu. Moje znajome z pracy, a trzymamy się całkiem blisko, miały fazę na kupowanie supli a to na włosy, a to na coś tam. Później zaczęły się wymieniać a teraz to już biorą po kilka tych tabletek dziennie, z czego każda na co innego, a czasem w składzie to i jest tak, że się pokrywa! Od początku właśnie czegoś takiego się obawiałam, więc nie brałam tego tak w ciemno jak one tylko postanowiłam sobie dobrać kierunek w jakim chcę iść. I problem tak naprawdę mam z 3 rzeczami: wagą, cellulitem no i pierwszej młodości już nie jestem, chociaż wiem, że z tym nic nie zrobię :D poradźcie co najlepiej działa pod tym kątem.

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić  Posiłki różnorodne i zbilansowane. Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Gość nocny ludek

ale koleżanka o suplementację pyta. i wydaje mi się, że na młodość też coś by się znalazło 😉 ogólnie chodzi o to, żeby wyeliminować wolne rodniki, jest kilka składników które silnie na nie działają ale żeby też na spalanie tłuszczu to zwyczajnie nie słyszałam..