Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndjlashjsdd89898

Czy faceci lubia niedostępne

Polecane posty

Gość Gość

Aha. Oczywiście. 

Komfort to nie jest niedostępność. Jedni komfortowo czują się uprawiając seks od razu, inni wolą poczekać. Czasem też dużo zależy od potencjalnego partnera. Więc takie definiowanie niedostępności mija się z celem - bo w praktyce dla jednego będziesz "dostępna" po miesiącu, dla drugiego po roku. 

Albo mnie po prostu przeszkadza kategorywanie ludzi jak przedmiotów 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

To że faceci chętnie korzystają z "uslug " szybkich i łatwych kobiet to jedno a to jak się o takich wyrażają we wlasnym gronie i nie tylko to drugie. Jeśli któryś twierdzi że szanuje laske która dala dupy na pierwszym spotkaniu i bierze pod uwagę poważną relację z taką to po prostu bezczelnie kłamie. Czasami z szybkiej akcji moze i wyjdzie jakis związek ale to rzadkość.

a na drugim? Trzecim? Dziesiątym? Liczymy tylko oficjalne randki, spotkania sam na sam, w grupie? Długość znajomości? Co jak poznali się przez neta? Albo dawno nie widzieli znając wcześniej?

Gość Gość

... prawda. Ja zawsze byłam 'niedostępna', bo tak trzeba, bo tak wypada, bo co on sobie pomyśli. Miałam swój 'honor' i takie tam. I co? Relacje kończyły się po kilku spotkaniach lub 2-3 miesiącach (zawsze to mężczyzna zrywał). Chcąc odreagować dopuściłam do siebie faceta na 2 spotkaniu i jakość z dwóch spotkań zrobiły się 2 lata. Więc reguły nie ma.

Gość Gość

Facet to wrzód na dupie. Nie przezywajcie w każdym temacie byle ...y bo to nawet zachodu nie jest warte. Jestem niedostępna bo nikogo nie chce mieć a te które muszą udawać niedostepne to jakieś frajerki. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Facet to wrzód na dupie. Nie przezywajcie w każdym temacie byle ...y bo to nawet zachodu nie jest warte. Jestem niedostępna bo nikogo nie chce mieć a te które muszą udawać niedostepne to jakieś frajerki. 

Dokładnie tak z ust mi to wyjelas 

Gość Gość

Masa durnych stereotypów. Kobiety nasłuchają się o facetach, faceci o kobietach i wychodzą cyrki. Każdy jest inny, w życiu nigdy nic nie wiadomo. Trzeba być sobą i postępować tak jak sami uważamy czy czujemy. Opinie innych można o kant tyłka rozbić. 

Gość Onsam

Znaczy, ze zajęte? Niema to znaczenia. Czasem ma w sobie cos takiego ze lubie i to bardzo aona oczywiscie niedostepna a ja nie w jej typie.

Gość Urwis
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie tak z ust mi to wyjelas 

Jak się jest zimną rybą a co jeszcze gorsze aseksualną, to macie rację, to normalka.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Urwis napisał:

Jak się jest zimną rybą a co jeszcze gorsze aseksualną, to macie rację, to normalka.

Typowe brednie upraszczajace meskiego chújka. Nuda. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Urwis napisał:

było napisane że nie chce to nie ma jakby chciała to by wzięla, które części wypowiedzi nei rozumiesz,,,,ahhh całej...po co się koniotrzepie udzielasz, która by cię chciała brać...brzydka desperatka

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Urwis napisał:

Spadaj leszczu nie jestem wcale aseksualna. Takie pokłady namiętności we mnie drzemią że czasem niedowierzam sama 🙂

Gość gość
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Otóż to, wrzód na tyłku a tu takie wielkie halo o wrzody :D, ogarnijcie się laski, bo żal

Gość szaarriiikkkk

Brak dostepu to brak postepu...

Postanowione nie udostepnione

Gość Gość
Dnia 1.02.2019 o 14:33, Gość 1992 napisał:

Żaden mężczyzna nie powie że chciałby stałej relacji, dzieci i domu z kobieta która jest tylko dobra w łózku a poza tym chamska, puszczalska, alkoholiczka. Jesli byloby tak jak mówisz to wiązaliby sie z takimi. Natomiast oni czasem tworzą krótkie relacje z kobietą która chce uprawiac seks tylko po to zeby sobie poruchac

A kto powiedział, że kobiety które idą szybko do łóżka (czyt. lubią seks) są od razu chamskie, niewychowane, lubują się w alkoholu i ogólnie mieszasz je z błotem? Czyżbyś mierzyła wszystkie kobiety własną miarą? To, czy stworzysz dom z mężczyzną zależy tylko i wyłącznie od tego, czy ON tego będzie chciał. Taki ich przywilej, to oni decydują kiedy i czy w ogóle zechcą się z Toba ożenić. To kiedy pójdziesz z nim pójdziesz do łóżka, nie ma NAJMNIEJSZEGO znaczenia. Z jednym pójdziesz od razu i stworzysz dom, a z drugim możesz czekać pół roku i być pewna, że on chce się z Tobą ożenić, a ten zniknie zaraz po akcie przyjemności. Nigdy nie możesz być pewna mężczyzny i jego uczuć/zamiarów.

Gość hultaj

Babe do pługa podczepić a później wygnać ba śmierć głodową 

Gość Samotny

Lubią je jako kandydatki na swoje dziewczyny, a dmuchają te bardziej dostępne

Gość hultaj

baba to zło 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość hultaj napisał:

baba to zło 

Ale jej szpara miód malina :D

Gość hultaj
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale jej szpara miód malina :D

To nie umyty smrodziuch wybić to w pień to jest nic dobrego 

Gość Gość
22 godziny temu, Gość gość napisał:

Otóż to, wrzód na tyłku a tu takie wielkie halo o wrzody :D, ogarnijcie się laski, bo żal

Proszę się ze mnie nie śmiać. To prawda najświętsza.