Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wik27

Zemściłam się na byłym za zdradę

Polecane posty

Gość On byly
49 minut temu, Gość Lola114 napisał:

Nie mowimy tu teraz o mnie bo to moje zycie. Widocznie nie jestem z niego zadowolona skoro musialam szukac pomocy na takich beznadziejnych forach 😁. W sumie to do tej pory nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje. Zawsze preferowalam rozwiazywanie zyciowych problemow i dylematow przez rozmowe z przyjaciolmi.. w tym jednak przypadku lepiej z nieznajomymi.. Teraz poruszamy temat dziwczyny ktora zostawil chlopak (nie maz!!), po ilus tam latach chodzenia. Uwaza ona ze zemscila sie na chlopaku (bylym) bo go zdemaskowala przed terazniejsza dziewczyna gdy sie do niej dobieral. Jesli dziewczynie latwiej z ta mysla ze to ona sie “zemscila”, to niech jej bedzie😁. Prawda jest jednak taka ze ta akcja zrobila krzywde tylko sobie..Teraz bedzie jeszcze bardziej cierpiala..dopuki nie wybaczy chlopakowi, to ona bedzie ta przegrana w calej historii..

Niestety lolcia ma racje

Gość HEHEHEHEH

czyzby wyzej sie wypowiadal jakis smiec ktory zdradzil i dostal po nosie? :D

Gość psycho'loszka
6 minut temu, Gość HEHEHEHEH napisał:

czyzby wyzej sie wypowiadal jakis smiec ktory zdradzil i dostal po nosie? 😄

Śmiec na pewno.

Gość gość
11 minut temu, Gość On byly napisał:

Niestety lolcia ma racje

Ty się lepiej martw o swoje zjepanie umysłowe, krzywdzenie innych to nie powód do dumy tym bardziej do wyższości nad krzywdzonymi. Opanuj się! Spójrz na poziom dna który reprezentujesz i schowaj się do bunkra.

Gość gość

Co to się porobiło że najgorsze dno i patologia udziela rad jak żyć 😂 Dla was powinna powstac osobna kategoria 'ludzi-ścierki' z takim mentalem

Szkoda mi się go zrobiło i dogadałam się z kuzynka u której w domu mieszkam i przyjęła go na kilka nocy na kanapę dopóki sobie nie wynajmie czegoś. Jestem zła, ale nie bez serca. Trochę za mocno mu się oberwało. Nie ma gdzie nocować, a jest -20 w nocy na podwórku. I to nie ma, gdzie nocować trochę z mojej winy. Złość złością, ale nawet jemu nie życzę nocowania w taki mróz pod jakimś mostem na dworze, albo w samochodzie. Aż taka bezlitosna nie jestem. 

Zemsta nie opłaca się. Satysfakcję miałam kilka godzin z tego, że się odegrałam, a teraz przez to że mam miękkie serce muszę spać z nim pod jednym dachem i nie mogę spać wiedząc, że on śpi w salonie 😕 Nie mogę na niego patrzeć, bo widzę jak ją przytula i wyobrażam sobie jak ją całuję. Nie wiem jak te kilka dni pod jednym dachem wytrzymamy 😕 Mam nadzieję, że będzie mi schodził z drogi i szybko coś sobie znajdzie 😕

Gość gość
12 minut temu, Wik27 napisał:

Zemsta nie opłaca się. Satysfakcję miałam kilka godzin z tego, że się odegrałam, a teraz przez to że mam miękkie serce muszę spać z nim pod jednym dachem i nie mogę spać wiedząc, że on śpi w salonie 😕 Nie mogę na niego patrzeć, bo widzę jak ją przytula i wyobrażam sobie jak ją całuję. Nie wiem jak te kilka dni pod jednym dachem wytrzymamy 😕 Mam nadzieję, że będzie mi schodził z drogi i szybko coś sobie znajdzie 😕

ja bym go zostawiła na mrozie hihi, ale masz racje wykop go potem szybko gnoja

Gość Lola114

Przeciez widac ze Wiki tylko marzy..Jej byly spi u kumpla I obaj niezle sie bawia cala sytuacja. W sumie niezle. Za jednym zamachem pozbyl sie dwoch bab. I pozbyl sie wyrzutow sumienia do bylej. Bo troche je mial ale po takiej akcji calkiem mu przeszlo. Teraz wie ze postapil dobrze zostawiajac ja

9 godzin temu, Gość gość napisał:

ja bym go zostawiła na mrozie hihi, ale masz racje wykop go potem szybko gnoja

Ciężko było spać z nim pod jednym dachem, ale trudniej będzie wytrzymać cały weekend w jednym domu z nim, gdy on nie ma do pracy w weekend. Chyba pójdę dzisiaj na jakąś imprezę z kuzynką, bo i tak nie zasnę, a nie chce spędzać z nim sama sobotniego wieczoru 😕

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Lola114 napisał:

A ja mysle ze ona zrobila przysluge swojemu bylemu 😁. Jemu tak naprawde na zadnej z nich nie zalezalo i rozpaczac dlugo nie bedzie. Chlopak po 10 (czy ilus tam) latach w zwiazku, poczul ze to jednak nie to i pora poprobowac nowych rzeczy w zyciu. I nic w tym zlego. Bo to jeszcze nie zona. Teraz znajdzie sobie nowe mieszkanie, i na spokojnie bedzie umawial sie z fajnymi dziewczynami. Czy autorka bedzie go sledzila I kazdej kolejnej tlumaczyla jaki to z niego lajdak??

Głupia jesteś, przecież autorka wyraźnie napisała ze on ja oszukiwał, zdradzał, lecial na dwa fronty jakiś czas. Gdyby uczciwie z nią zerwał a dopiero potem zaczął spotykac się z inna to co innego. Ale widzę skoro kolesia usprawiedliwiasz to pewnie sama polecialas na zajętego faceta i on zdradzał z Toba swoja byla. Gratuluje ,,mózgu"! 

Żal mi jego cierpi właśnie po utracie tamtej 😕 Pokochał ją mocno przez te 2 miesiące, a ja im zepsułam to ich szczęście przez ten mój głupi pomysł z przyjazdem jego po jego rzeczy. Nie mogę patrzeć jak cierpi chłopak, którego szczerze jeszcze kocham. Chyba upiję się, aby mniej bolało patrzenie na to. Bo przecież nie wywalę go od kuzynki, aby na niego nie patrzeć i nie pomogę mu jej odzyskać. Boli to, że ją szczerze pokochał 😕 A mnie skoro zostawił to nie potrafił przez tyle lat pokochać 😕 Czym ja sobie na to wszystko zasłużyłam? 😕 Ja go tylko kochałam i się przez lata dla niego starałam 😕

Gość whut
26 minut temu, Wik27 napisał:

Żal mi jego cierpi właśnie po utracie tamtej 😕 Pokochał ją mocno przez te 2 miesiące, a ja im zepsułam to ich szczęście przez ten mój głupi pomysł z przyjazdem jego po jego rzeczy. Nie mogę patrzeć jak cierpi chłopak, którego szczerze jeszcze kocham. Chyba upiję się, aby mniej bolało patrzenie na to. Bo przecież nie wywalę go od kuzynki, aby na niego nie patrzeć i nie pomogę mu jej odzyskać. Boli to, że ją szczerze pokochał 😕 A mnie skoro zostawił to nie potrafił przez tyle lat pokochać 😕 Czym ja sobie na to wszystko zasłużyłam? 😕 Ja go tylko kochałam i się przez lata dla niego starałam 😕

oj strasznie pokochal, ty bylas naiwna i naiwna pozostaniesz, juz ci nic nie pisze bo gupiutka jestes serio żal

Ta Wiki naprawde glupawa..ta jazde to pewnie zrobila, ale to co wypisuje ze chlopak mieszka u jej kuzynki to takie marzenia..ciezko jej przejsc do rzeczywistosci ze chlopak ja zostawil bo nie spelniala jego oczekiwan..

Gość Lola to koorva

Głupawa to jest twoja matka, ze uległa taka szmatę puszczalska jak ty Lola