Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Kobety czy macie tak ze w 1 kolejnosci zwracacie uwage na

Polecane posty

Gość gosc

pozycje faceta, to jaka ma prace, zawod firme, dochody, ubior a dopiero potem na charakter i to czy jest zabawny fajny sympatyczny?

Nie. Najpierw zwracam uwagę na wygląd, w tym ubiór (to pierwsze co widać), potem na charakter, a o "pozycję" nigdy nikogo nie pytałam 🙂

Gość oczywiscie

W pierwszej kolejności na charakter. Zabawny, fajny, usiłujący bardzo błyszczeć, może okazać sie klasycznym psychopatą. Juz to przerabiałam. 

Gość Bbubu

Nie. Przede wszystkim wygląd i zachowanie. Pisze to jako przystojny facet, najlepsze duupki mnie chcą. Nie jestem bogaty, 

Gość Kam

Charakter najważniejszy, ubiór to mi nie przeszkadza, jakby mi podpasował charakterem to sama go będę ubierała elegancko, na pieniądze i popularność się nie patrzę jednak żeby studia miał skończone ale to nie problem w Polsce takiego znaleźć. Też lubię jak mają zainteresowania jak majsterkowanie i samochody, no i bardzo lubię gdy faceci czytają książki

Gość Monika

Nie :) Ja mam odwrotnie.

Gość iiiiii

uuu

Gość 1992
3 godziny temu, Jajko Pisanka napisał:

Nie. Najpierw zwracam uwagę na wygląd, w tym ubiór (to pierwsze co widać), potem na charakter, a o "pozycję" nigdy nikogo nie pytałam 🙂

Mam tak samo

Ja najpierw wygląd, ale to jak u każdego człowieka - po prostu pierwsze wrażenie. A potem czy jest dobrze wychowany, dojrzały psychicznie i czy nie jest podrywaczem xd A praca jak praca - nie musi zarabiać milionów, ale fajnie jakby był pracowity po prostu. 

Zawsze się zwraca uwagę na początku na wygląd. Kobiety czy mężczyźni - bez różnicy.

Gość Gosc

Obiektywnie patrząc to ludzie zawsze najpierw zwracają uwage na wygląd . Zarówno kobiety jak i mężczyzni . 

Gość Vt6uhj

Jak jest tchórzliwy niedyskretny albo kłamie odpada nie ważne ile by nie zarabiał czy jak by nie wyglądał

Gość gosc

dla mnie zachowanie,kultura to podstawa a wygląd zawsze mzona jakos poprawic

Gość Gosc

Gość Vt6uhj   

Napisano 8 minut temu

Jak jest tchórzliwy niedyskretny albo kłamie odpada nie ważne ile by nie zarabiał czy jak by 

XXX

Gość gosc   

Napisano 2 minuty temu

dla mnie zachowanie,kultura to podstawa a wygląd zawsze mzona jakos poprawic

XXXXXXX

To prawda , że wygląd i zarobek noe jest żadnym miernikiem ani czynnikiem decydującym , bo chyba najważniejsze jest zachowanie , ale ludzie nawet jeśli nieświadomie to najpierw zwracają uwage na wygląd czy tego chcą czy nie ,  a dopiero po zachowaniu wyrabiają sobie zdanie o tej osobie . 

Gość Sen
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Obiektywnie patrząc to ludzie zawsze najpierw zwracają uwage na wygląd . Zarówno kobiety jak i mężczyzni . 

Ja jak poznasz kogoś przykładowo przez internet? 🙂 to jednak najpierw jest osobowość, charakter:) oczywiście to miła niespodzianka jak się okazuje, że wygląd zewnętrzny też do nas przemawia.:)

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Sen napisał:

Ja jak poznasz kogoś przykładowo przez internet? 🙂 to jednak najpierw jest osobowość, charakter:) oczywiście to miła niespodzianka jak się okazuje, że wygląd zewnętrzny też do nas przemawia.:)

Oczywiscie to prawda , ale logicznie rzecz biorąc to większość jak nie wszyscy przy fizycznym spotkaniu  najpierw zauważaja wygląd . On nie musi mieć znaczenia , ale najpierw jednak zauważamy wygląd. 

Gość Sen
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Oczywiscie to prawda , ale logicznie rzecz biorąc to większość jak nie wszyscy przy fizycznym spotkaniu  najpierw zauważaja wygląd . On nie musi mieć znaczenia , ale najpierw jednak zauważamy wygląd. 

Pewnie coś w tym jest... Jednak nawet najładniejsze "opakowanie" może okazać się w środku puste, a wtedy to wszystko przekreśla... 

Gość Zsazsa

Zwracam uwagę na BUTY.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Zsazsa napisał:

Zwracam uwagę na BUTY.

Muszą być czyste.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Sen napisał:

Pewnie coś w tym jest... Jednak nawet najładniejsze "opakowanie" może okazać się w środku puste, a wtedy to wszystko przekreśla... 

Dokładnie. Ja to przerabiałam. Niby facet w miarę przystojny, niby traktował mnie dobrze, ale był głupi jak but. Dosłownie. Długo z nim nie wytrzymałam.

Gość vvv
25 minut temu, Gość Sen napisał:

kurde wtedy to moze grozić nawet zakochaniem się

Gość gość:DDD
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. Ja to przerabiałam. Niby facet w miarę przystojny, niby traktował mnie dobrze, ale był głupi jak but. Dosłownie. Długo z nim nie wytrzymałam.

zgadzam się

Gość Sen
4 minuty temu, Gość vvv napisał:

kurde wtedy to moze grozić nawet zakochaniem się

Co zrobisz, widocznie się zdarza... 🙂

Gość vvv

ja bym nie chciał chyba kurde

Gość Gość
36 minut temu, Gość Sen napisał:

Teraz wszędzie jest możliwość dodania swojego zdjęcia. Więc nie ma opcji żeby poznać 'kota w worku'.

Gość Sen
2 minuty temu, Gość vvv napisał:

ja bym nie chciał chyba kurde

Co byś nie chciał? 

Gość vvv
1 godzinę temu, Gość Sen napisał:

Co byś nie chciał? 

no zakochac się kurde bo ona jest ponad 300 kilosow dalej ode mnie

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Teraz wszędzie jest możliwość dodania swojego zdjęcia. Więc nie ma opcji żeby poznać 'kota w worku'.

umowiłem się w ciemno nie widzialem jej foty ani ona mojej ,zgodnie postanowilismy ze skoro sie polubilismy to nie jest to takie wazne  no i bedzie ciekawiej a teraz nie jestem taki pewien czy chce by mi się podobala, kurde

Gość Gość
9 godzin temu, Narodowy napisał:

Zawsze się zwraca uwagę na początku na wygląd. Kobiety czy mężczyźni - bez różnicy.

Ja nie zwracam. Chyba, że chodzi Ci, czy jest czysty i ogolony, bo na urodę to w ogóle nie.
Na to tylko faceci zwracają uwagę i zwykle dla nich jest to najważniejsze, tak że często zako...ą się w kobietach, którym na nich nie zależy i nie umieją budować żadnych związków, bo są egocentryczkami

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja nie zwracam. Chyba, że chodzi Ci, czy jest czysty i ogolony, bo na urodę to w ogóle nie.
Na to tylko faceci zwracają uwagę i zwykle dla nich jest to najważniejsze, tak że często zako...ą się w kobietach, którym na nich nie zależy i nie umieją budować żadnych związków, bo są egocentryczkami

Jestem w stanie ci uwierzyć, że mogłabyś być z kimś, kto z wyglądu dla ciebie jest przeciętny, taki sobie, ale wątpię byś potrafiła być z kimś kto jest kompletnie nieatrakcyjny dla ciebie. Dlatego uważam, że każdy zwraca uwagę na wygląd na pierwszym miejscu.

Ja nie wiem jak można nie zwracać uwagi na wygląd. Pewnie, że w pięknej miski nikt się nie najadł, ale ludzie to nie miski. Sam charakter nie wystarczy, tak jak nie wystarczy sam wygląd.