Gość Gosc Napisano Luty 6, 2019 I jakie oczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ... Napisano Luty 6, 2019 Typ aryjski. Blond włosy niebieskie oczy, wysoki wzrost, podłużna twarz, wąski nos, wydatne usta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Onsam Napisano Luty 6, 2019 Aktualnie mi sie podoba ktos kto ma ciemny blond. Ale podobaja mi sie prawie kazde wlosy oprocz mocno rudych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Luty 6, 2019 18 minut temu, Gość ... napisał: Typ aryjski. Blond włosy niebieskie oczy, wysoki wzrost, podłużna twarz, wąski nos, wydatne usta. Pytałam tylko o włosy i oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukas Napisano Luty 6, 2019 Włosy ciemne brazowe i czarne do tego oczy ciemne sa oblesne od razu widac, ze nie jest czysta tylko mieszaniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Luty 6, 2019 1 minutę temu, Gość Lukas napisał: Włosy ciemne brazowe i czarne do tego oczy ciemne sa oblesne od razu widac, ze nie jest czysta tylko mieszaniec Mieszaniec? Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosccc Napisano Luty 6, 2019 4 minuty temu, Gość Gosc napisał: Pytałam tylko o włosy i oczy. To dostałaś rysopis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość htyeh Napisano Luty 6, 2019 naturalna blondynka z niebieskimi oczami lub brązowe włosy i zielone/brązowe oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukas Napisano Luty 6, 2019 19 minut temu, Gość Gosc napisał: Mieszaniec? Serio? Tak najprawdopodobniej turecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 6, 2019 Kolor rudy, oczy koniecznie zezowate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2019 Czarne i rude. Blond srednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Luty 6, 2019 2 minuty temu, Gość Lukas napisał: Tak najprawdopodobniej turecki Czyli rodowite turczynki są mieszańcem, kogo? Turczynka to Turczynka Afganka to Afganka A Chinka to Chinka Nie są żadnymi mieszańcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gościówna Napisano Luty 6, 2019 Ja mam awersję do ludzi, którzy z taką dumą i ignorancją wypowiadają się o wyższości rasy aryjskiej nad ...semicką? Nie przypomina Wam to czegoś? Jednego Hitlera już mieliśmy. Skończcie z tymi uprzedzeniami rasowymi, bo to żałośnie słabe. Pewnie psy też dobieracie wg odpowiedniej rasy, a mieszańce zakopujecie w lesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 6, 2019 Naturalny blond, nie farbowana Zielone oczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 6, 2019 Gdzie te włosy mają być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiochmen 210 Napisano Luty 6, 2019 najlepsze sa włosy siwe uniwersalne dla każdej rasy , ślipia najlepiej niebieskie jak frodo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 000 Napisano Luty 6, 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Gdzie te włosy mają być? Pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość* Napisano Luty 6, 2019 Mieszaniec to rasowy kundel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nierdzewny Napisano Luty 6, 2019 Jakie kolor wlosow u kobiet lubicie najbardziej? X Czarne jak piekło, czerwone jak ogień (jak kiedyś mawiał pewien wielebny ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawdomówny 12 Napisano Kwiecień 7, 2021 Kolor włosów brązowy i blond, a oczy niebieskie i brązowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyganka 74 Napisano Kwiecień 7, 2021 Dnia 6.02.2019 o 13:14, Gość Lukas napisał: Włosy ciemne brazowe i czarne do tego oczy ciemne sa oblesne od razu widac, ze nie jest czysta tylko mieszaniec Dobrze się czujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 7, 2021 Podoba mi sie mieszanka rude wlosy i niebieskie oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Kwiecień 7, 2021 Blond, najlepiej naturalny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach