Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskiereczka

Nie wiem czy ja potrafie kochać

Polecane posty

Cześć mam ogromny problem jeśli chodzi o uczucia może zaczne od tego że byłam niekochanym dzieckiem przez mame po śmierci mojej starszej siostry jak mnie jeszcze nie było na świecie przez co do dzisiaj nie mamy wgl szacunku do siebie, szukając miłości w zwiąkach mój pierwszy poważny, którecho wtedy strasznie kochałam chłopak dosypał mi GHB do wina po czym zgwałcił nieprzytomną ze swoimi kolegami gdy miałam 15 lat i tak wyglądał mój pierwszy raz niespomnąc że jest psychopatą i nekał mnie przez tok co jakieś kilka miesięcy i o urojonej ciąży długo po tym musiałam chodzić na terapie na którà chodze do dziś mimo długiej przerwy musiałam brać antydepresanty bo miałam próby samobójcze przez to że brzydziłam sie siebie i nie dawałam rady już żyć w między czaseie sie głodziłam potem wgl nie kochałam żadnego a jak już 2 moim byłym udało sie obudzić we mnie uczucie które było bardzo silne zostawiali mnie zawsze mi brakowało miłości ale jakieś miesięce temu coś we mnie pękło poczułam, że ja nigdy nikogo nie kochałam a do tej pory  myślałam że kochałam ale przechodziło mi i no właśnie od 4 miesięcy około czuje jakbym nie umiała kochać zaczełam spotykać się ze starszym chłopakiem z mojego bloku , którego znam od dziecka dla niego zawsze byłam dziewczynką i zawsze sie śmieje że takà mnie pamięta ja wiem że mu na mnie bardzo zależy mi na nim też i ja czuje się przy nim dobrze i jestem szcześliwa ale moja psychika nie pozwala mi jakby sie zakochać tak jak wiem że mogłabym go kochać bo gdyby nie te chore lęki moje że ja robie coś przeciwko sobie jakbym sie krzywdziła będąc z nim w związku wie ktoś może jak sobie z tym radzić  ja nie chce już taka być taka jakby pozbawiona miłości do kogoś dodam że on wie o moich wszystkich problemach