Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa

troszkę grubszy chłopak a ja się zakochałam

Polecane posty

Gość aaaa

poznałam jakiś czas temu chłopaka ale jest on nieco tęższej budowy.. nie powiem, troszkę mnie to odrzuca od niego i wiem że to niemiłe z mojej strony i mnie możecie tu zlinczować.. ale no kurczę...pewnie większość z was, gdzie dotyczy to kobiet i mężczyzn, nie czuje pociągu fizycznego do osoby większej budowy..

a ten chłopak jest naprawdę cudowny, inteligentny i z pasjami.. a do tego jest przystojny 

no i tu chciałabym wiedzieć co wy o tym myślicie.. ogólnie..pierwsza myśl

Gość Sen
3 minuty temu, Gość aaaa napisał:

poznałam jakiś czas temu chłopaka ale jest on nieco tęższej budowy.. nie powiem, troszkę mnie to odrzuca od niego i wiem że to niemiłe z mojej strony i mnie możecie tu zlinczować.. ale no kurczę...pewnie większość z was, gdzie dotyczy to kobiet i mężczyzn, nie czuje pociągu fizycznego do osoby większej budowy..

a ten chłopak jest naprawdę cudowny, inteligentny i z pasjami.. a do tego jest przystojny 

Wydziwiasz... Po uprawiajcie razem sport to i waga spadnie;) 

Gość gość
6 minut temu, Gość Sen napisał:

Wydziwiasz... Po uprawiajcie razem sport to i waga spadnie;) 

Oczywiscie masz na myśli "ten sport" ? :D

Gość aaaa
14 minut temu, bella napisał:

Ile ma mniej więcej na +?

no myślę że około 15 kg 

przy niecalym 1,80 m wzrostu waży 90 kg 

Gość szaarrriiikkk

Moze ma slaba tkanke miensniowom...albo chlop slonski,w tylku szeroki a w klacie wonski...

Gość Ela
6 minut temu, Gość aaaa napisał:

no myślę że około 15 kg 

przy niecalym 1,80 m wzrostu waży 90 kg 

Ty ile masz wzrostu? Ile ważysz?

Gość Bzzz

Dziewczyno, w ogóle sie nie zastanawiaj. Kilogramy mozna zrzucić lub pokochać.

90kg to nie jest jakieś monstrum. Bądź szczęśliwa. Ja wole większych mężczyzn niż chudzielców ważących po 60-70kg

Gość Gość xd

Idź z nim na siłownię niech zapozna się z suplementami to i takiego da się zrobić w 3 miesiące pierwsza myśl? Może być fajne ciacho skorzystaj podobno seks może spalić 300 kcal

Gość gosc

Ja dla dziewczyny schudłem 26kg, no ale nie olała mnie, tylko dała mi szanse, była moją motywacją i sam chciałem schudnąć by sie jej bardziej podobać, ona wcale tego nie oczekiwała

może daj szanse temu kolesiowi, zaakceptuj go takim jaki jest, to może też będziesz dla niego motywacją do zrzucenia kilogramów, poza tym wiesz... uroda przemija ale charakter pozostaje, to jest najważniejsze i na to patrz a nie na wygląd jak niedojrzała nastolatka, ty jak będziesz po ciąży to też na bank przytyjesz i czy to jest powód do tego by cie rzucić? sama się zastanów... albo jak będziesz sie starzeć i próchnieć i marszczyć się, to ma cie wtedy olać bo tylko pieprzony wygląd sie liczy?

Gość Gość xd

Bzzz co masz do chudych jeśli jaobecnie mam z 71 a tłuszczu u mnie nie zobaczysz 😂😂😂

Gość gość
Przed chwilą, Gość Bzzz napisał:

90kg to nie jest jakieś monstrum. Bądź szczęśliwa. Ja wole większych mężczyzn niż chudzielców ważących po 60-70kg

Masz rację, takiego żeby kobieta poczuła to musi 20 kg worek cementu sobie na d..ę położyć.

Gość Sen
34 minuty temu, Gość gość napisał:

Oczywiscie masz na myśli "ten sport" ? 😄

No miała być pierwsza myśl;) 

Gość Gość

Jeśli twierdzisz, ze jest przystojny to mniemam ze mówisz o twarzy... wiec już jakiś sukces to jest 😂 a tak poważnie, to waga zawsze może spaść albo wzrosnąć... bardzo łatwo można coś z tym zrobić. Ja kiedyś spotykałam się z chłopakiem, który na pierwszy rzut oka nie podobał mi się za bardzo z twarzy, ale kiedy poznałam jego charakter/pasje to przepadłam i stał się dla mnie najprzystojniejszym mężczyzna na świecie. Nie wiem jak to działa, ale daj mu szanse, a jak się zakochasz to zobaczysz, ze przestaniesz zwracać uwagę na pewnie rzeczy. Wiosna można razem chodzić na rowery, biegać razem, także waga to nie jest koniec świata. 

Gość aaaa
9 minut temu, Gość Ela napisał:

Ty ile masz wzrostu? Ile ważysz?

ja mam 1.67 m wzrostu, ważę 54 kg

Gość aaaa
15 minut temu, bella napisał:

Och to gdzie Ty masz problem, sądziłam, że mówimy o wadze 120-130 .. 🙂

niee, aż. tyle to nie 😉 sam mi powiedział ile waży i przy jakim wzroście i że ma z tym problem

Jeżeli jest dobrym i ogarniętym facetem, zależy mu na tobie, a nie na d*pie, to nie zastanawiałbym się na twoim miejscu.

Możesz go motywować, wyciągać na jogging i szybko zrzuci, zwłaszcza, że to nie jest otyłość, a nadwaga w jego przypadku.

Gość aaaa
13 minut temu, Gość Bzzz napisał:

okej, dziękuję bardzo za opinię 😉 też myślę że lepszy taki jak chudy mężczyzna

Gość aaaa
11 minut temu, Gość Gość xd napisał:

Idź z nim na siłownię niech zapozna się z suplementami to i takiego da się zrobić w 3 miesiące pierwsza myśl? Może być fajne ciacho skorzystaj podobno seks może spalić 300 kcal

mieszkamy niestety trochę dalej od siebie 😉

Gość aaaa
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja dla dziewczyny schudłem 26kg, no ale nie olała mnie, tylko dała mi szanse, była moją motywacją i sam chciałem schudnąć by sie jej bardziej podobać, ona wcale tego nie oczekiwała

może daj szanse temu kolesiowi, zaakceptuj go takim jaki jest, to może też będziesz dla niego motywacją do zrzucenia kilogramów, poza tym wiesz... uroda przemija ale charakter pozostaje, to jest najważniejsze i na to patrz a nie na wygląd jak niedojrzała nastolatka, ty jak będziesz po ciąży to też na bank przytyjesz i czy to jest powód do tego by cie rzucić? sama się zastanów... albo jak będziesz sie starzeć i próchnieć i marszczyć się, to ma cie wtedy olać bo tylko pieprzony wygląd sie liczy?

nie, wtedy ma mnie tym bardziej nie zostawiać 😉

Gość aaaa
5 minut temu, Narodowy napisał:

Jeżeli jest dobrym i ogarniętym facetem, zależy mu na tobie, a nie na d*pie, to nie zastanawiałbym się na twoim miejscu.

Możesz go motywować, wyciągać na jogging i szybko zrzuci, zwłaszcza, że to nie jest otyłość, a nadwaga w jego przypadku.

jest dobrym facetem i to bardzo..I z poczuciem humoru, uczuciowy i za to się w nim zakochałam 🙂

mieszkamy od siebie daleko niestety i co nie widzę na co dzień 😕

1 minutę temu, Gość aaaa napisał:

jest dobrym facetem i to bardzo..I z poczuciem humoru, uczuciowy i za to się w nim zakochałam 🙂

mieszkamy od siebie daleko niestety i co nie widzę na co dzień 😕

Jak widzisz na horyzoncie wolnego, dobrego i ogarniętego faceta, to trzeba się za niego brać 😉 Ludzie wartościowi to białe kruki.

Gość aaaa
42 minuty temu, Narodowy napisał:

Jak widzisz na horyzoncie wolnego, dobrego i ogarniętego faceta, to trzeba się za niego brać 😉 Ludzie wartościowi to białe kruki.

też tak myślę 😉

Gość szaarrriiikkk

Prosze mnie nie obrazac...hehe

Gość gość

przy takiej wasze i przy takim wzroście myślę że na prawdę nie masz się co tak namyślać tylko daj chłopakowi szansę bo teraz jest naprawdę ciężko spotkać wartościowego mężczyznę

Gość agniecha
15 godzin temu, Gość aaaa napisał:

ja mam 1.67 m wzrostu, ważę 54 kg

hm a no to faktycznie jak jesteś szczupła to możesz mu pomóc przecież... a jak facet jest fajny to go bierz 😉

Gość gość

A ja powiem coś innego: jak ma Cię od niego "troszkę odrzucać" i masz go zmuszać do zmiany wyglądu żeby go zaakceptować to odpuść. Facet otyły nie jest nie musi się na siłę zmieniać jeżeli sam nie widzi potrzeby.  Wchodząc z nim w związek powinnaś go akceptować takim jakim jest, ale nie myśleć, że go zmienisz.

Jakby facetowi spodobała się dziewczyna z mały bustem, ale ten biust trochę by go odrzucał i delikatnie sugerowałby operację to posypałyby się gromy.

Gość
16 godzin temu, Gość aaaa napisał:

Napisałaś, że jest cudowny, inteligentny i z pasjami a do tego przystojny. I Ty się jeszcze zastanawiasz? Po samej Twojej wypowiedzi stwierdzam, że "wpadł Ci w oko".

Tu się nawet nie ma co zastanawiać.😉

47 minut temu, Gość gość napisał:

A ja powiem coś innego: jak ma Cię od niego "troszkę odrzucać" i masz go zmuszać do zmiany wyglądu żeby go zaakceptować to odpuść. Facet otyły nie jest nie musi się na siłę zmieniać jeżeli sam nie widzi potrzeby.  Wchodząc z nim w związek powinnaś go akceptować takim jakim jest, ale nie myśleć, że go zmienisz.

Jakby facetowi spodobała się dziewczyna z mały bustem, ale ten biust trochę by go odrzucał i delikatnie sugerowałby operację to posypałyby się gromy.

też tak sądzę.

widzą gały, co biorą, reklamacji nie uwzględnia się.

Gość Gosc

Bellla to stary kuuurrrwiszon 

Gość lisiczkaa

łee daj szansę chłopakowi, bo to nie jest jeszcze aż taka przeraźliwa otyłość, najlepiej to pomóż temu chłopakowi jak będziesz tylko mogła 😉 jak mówisz że jest z dobrym charakterem to naprawdę warto dać szansę