Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek28Lat

! Siema Część i Czołem Ejo :) Mam parę pytań w sprawie uwodzenia KOBIET !!! -_- mam 28 lat a jestem kompletnym AMATOREM !!!

Polecane posty

Gość Piotrek28Lat

! Siema Cześć i Czołem Ejo 😉 Nazywam Piotrek mam 28 Lat i nigdy nie byłem w związku , jestem kompletnym AMATOREM , ale chce to zmienić i mam niesamowity problem rozmawiać na poziomie do wygadanych nie należę jestem też po szkole ZAWODOWEJ a ona po Uniwersytet Łódzki wydział Chemii? Jak rozmawialiśmy przez Internet Portal Randkowy na pewno zauważyłem ze dziewczyna bardzo wygadana/bystra dziwie ze pisaliśmy ze sobą ? ze nie przerwała tego już dawno ? padały takie pytania jak 
1 Co tam słychać? Przyznaj się, co ostatnio narozrabiałaś? 😋 2 Kogo chcesz tutaj poznać 3 Cześć, co u Ciebie słychać? Dawno nie pisaliśmy, chciałbym wiedzieć o wszystkim, co przydarzyło Ci się przez ten czas 4 Co powiemy naszym dzieciom, kiedy zapytają nas: Jak się poznaliśmy? 😁 4 Studujusz jeszcze czy harowka w pracy 5 Z kąd pochodzi 6 Jak spytałem sie czy poda mi Facebooka to dała mi LINX 
Chciałem się spotkać w weekend ale była chora i wyjechała do rodziców ale juz w pond była lodzi bo trzeba do pracy ale w ten weekend może uda nam się
i Myślałem żeby spotkać w HERBACIARNI w Lodzi dobry pomysł czy macie coś lepszego ?
i boje się jak cholera bo to już będzie 3 spotkanie w tej Herbaciarni z portalu randkowego i zawsze lipa wychodziła ?
O czym rozmawiać z nią , mam pustkę w głowie ? możecie podzielić się doświadczeniem?

14 LUTEGO SĄ WALENTYNKI napisać coś do niej , co o tym myślicie i co napisać w tej wiadomości? 
Czy dopiero w piątek napisać do niej czy nasze spotkanie jest nadal aktualne ? itd ostani raz pisałem z nią w niedziele ? co mam pisać co dzień co słychać jak miną dzień ? przecież to zaraz szybko takie tematy się kończą?

PANOWIE I PANIE JAK MACIE JAKIEŚ CENĘ RADY DO PRZEKAZANIA PROSZĘ ŚMIAŁO PISAĆ 
KAŻDA NA WAGĘ ZŁOTA ! BARDZO MI ZALEŻY NA TYM ! CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ ! 🙂 🙂 🙂
POZDRAWIAM