Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....

Atakuja ciebie,zebys nie urosla w potege...

Polecane posty

Gość .....

bo wtedy to Ty nad nimi bedziesz miala wladze,a nie oni nad toba.

Gość gość

iluzja posiadania władzy jest jedynym co mają

Gość dr quinn

czas na tabletke, może zmień pory przyjmowania leków na schizofrenie bo o tych samych porach ci wali w dekiel

Gość ????

mnie nikt nie atakuje 

Gość .....
1 godzinę temu, Gość dr quinn napisał:

czas na tabletke, może zmień pory przyjmowania leków na schizofrenie bo o tych samych porach ci wali w dekiel

Wiem,o czym pisze :)

Gość Emir Kozcuoğlu

Weź leki, kiełbaso. 

Gość .....
2 minuty temu, Gość Emir Kozcuoğlu napisał:

Weź leki, kiełbaso. 

Odwal sie zakompleksiona stalkerko.Znajdz sobie inna ofiare,bo swoimi hejtami u mnie nic nie osiagniesz :)

Gość srutu

rozumiem że te złote myśli i dobre rady są po to żeby kogoś zdołować lub dodać energii? nie piszesz do kogo to więc wszyscy mają cie za psychola:)

Gość Gość

Kiełbasa zachowuje się identycznie jak wariatka która była w rolniku, randce na tvp 2 i sprawie dla R. Ta sama bunczucznosc u srednio ładnej kobiety, traktowanie innych kobiet jak zazdosne brzydule i przekonanie o własnej wyjątkowości przy byciu schizofreniczka. 

Gość ......
14 minut temu, Gość srutu napisał:

rozumiem że te złote myśli i dobre rady są po to żeby kogoś zdołować lub dodać energii? nie piszesz do kogo to więc wszyscy mają cie za psychola:)

To i tak nie do ciebie,wiec goowno to ciebie obchodzi po co :)

Osoba,do ktorej to pisze bedzie wiedziala,ze to do niej,wiecej nie trzeba.A z tym psycholem to bym jeszcze raz sie zastanowila,bo raczej Ty tutaj uchodzisz za psycholke i amebe umyslowa,nie ja.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ...... napisał:

To i tak nie do ciebie,wiec goowno to ciebie obchodzi po co 🙂

Osoba,do ktorej to pisze bedzie wiedziala,ze to do niej,wiecej nie trzeba.A z tym psycholem to bym jeszcze raz sie zastanowila,bo raczej Ty tutaj uchodzisz za psycholke i amebe umyslowa,nie ja.

Tylko że to nie ja napisałam kiełbaso. Żal mi ciebie. Tak z pewnością będzie wiedziała na forum publicznym że to do niej...Twoja paranoja nie ma postaci ludzkiej i w rzeczywistości nie istnieje. A jeśli nawet to napisz do niej prywatnie i wylej swe gorzkie żale to może ci przejdzie glupota. Nie stać Cię na to bo wiesz że to awykonalne.

Gość gość

Tak, i niszczą mi końcówkę życia. Ja już nie urosnę, raczej sobie coś zrobię kiedy będzie za ciężko. Ale to na mur beton do nich wróci. Już wraca. 

Gość Słabo

Typowa manipulacja ma litość trola.

Gość Don genaro

Ale patostreamy tutaj odpierdaIacie skowyrne suuki xD ta osoba będzie wiedziała o kogo chodzi hahahahaha No nie No ja ebie xD to do niego to napisz a nie śmiecisz pod publikę xD 

Gość gość

Atakują słabi i zakompleksieni

Gość Gość

Nie ma żadnej władzy nade mną i mieć nie będzie, ktoś kto nie panuje nad sobą nie może zapanowac nad osobą,  która jest nie tylko silniejsza od niego, ale i ma bardzo silne wsparcie w Bogu, o czym już się przekonał Jakub doskonale.

Nie mam nic wartościowego,  co mógłbyś mi zabrac Jakubie,  to co jest wartościowe jest poza twoim zasięgiem. Twoje profile tworzone pode mnie mnie nie interesują, podszywając się pode mnie, pisząc z mego IP, włamujac się do telefonu załatwisz dwie sprawy, wmawiasz mi w chamstwo i prostactwo, które jest twoim udziałem i twojej wybranki i zarazem wyzywasz ja i ponizasz a jej wmawiasz, że to ja. A mnie ani twoje zabiegi ani zdanie o mnie czy jej wiara w twoje kłamstwa nie interesują.  Twoje wyzwiska skierowane do mnie mnie nie tykają, nie należysz do tych, którzy mogą sprawić mi przykrość,  jesteś tylko chorym psychicznie człowiekiem mającym władzę nad ludźmi, nie masz władzy nad moim duchem a to 9n daje mi wolność,  o której możesz tylko marzyć. Jestes kurą nienawidzącą krażącego w chmurach orła, dla niego jesteś tylko kurą Jakubie. Obrazowo  napisałam kim dla mnie jesteś.  

Gość Gość
5 godzin temu, Gość ..... napisał:

bo wtedy to Ty nad nimi bedziesz miala wladze,a nie oni nad toba.

Nie mają wpływu na mój nastrój a co.mówić na siłę duchową.

Gość Żenada !

P/i/e/r/d/o/l/i/c bez ustanku o niczym, zarazem tworząc tlum na forum i wzbudzać zainteresowanie, też trzeba umieć ! Kopiecie drugie dno w dnie ?Podobno nie można nizej upaść niż na same dno ,ale jak widać po waszych postach i zakładanych przez was tematach ,są od tego wyjatki ! Tymi wyjątkami  wy jesteście !