Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krawispl2

Jestem z moja dziewczyna prawie 2 lata a nadal kocham byłą

Polecane posty

Witam mam na imię Damian jestem z dziewczyna Prawie 2 lata. Rozstanie z moja byłą przeżyłem bardzo ciężko wręcz zamknąłem się w sobie nie mogłem usiedzieć w domu. Było to z mojej winy bo spotkałem się z przyjaciółka i okłamałem ją ze jadę do kumpla. Nic między nami nie zaszło i nigdy by nie zaszło. Po prostu potrzebowałem pogadać z druga osoba. A ze byłem raczej typem człowieka który nie ma za bardzo czasu na wychodzenie z domu bo wszystko dałem Dominice bo mieszkaliśmy 200km od siebie. Szkoła dom Dominiką i tak codziennie widywaliśmy się raz luh dwa na miesiąc czasami wcale ale wtedy gdy wsiadałem do pociągu czułem ze ja zobaczę niedługo. Miesiąc po rozstaniu dzwoniłem do niej żeby tylko usłyszeć jej głos przedstawiałem się jako ktoś inny i po chwili się rozlaczalem. Była ode mnie straszą o 10lat ale nie przeszkadzało nam to lubiliśmy to samo ale dosłownie to samo. 2 miesiace później poznałem właśnie moja aktualna dziewczynę pokochałem ja ale to nie było to samo każda rzecz do dzisiaj przypomina mi Dominikę nawet głupie słowa wypowiedziane przez druga osobę.  Boje się zakończyć związek w którym teraz jestem bo zranił bym osobę która mnie bardzo kocha a boje się tez ze moja Dominiką o mnie zapomniała. Kiedyś do niej zadzwoniłem powiedziałem cześć a ona wypowiedziała moje imię i zapytała czemu dzwonię ale szybko wymyśliłem ze nie jestem Damianem i dzwonię w innej sprawie. I tak do dzisiaj nie wiem co robić każda rzecz która mi przypomina Dominikę oddala mnie od mojej dziewczyny z która teraz jestem. 

Gość ja kubek

ogarnij się