Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kurs Vat Krak贸w

Kurs Vat Krak贸w - UWAGA

Polecane posty

Go艣膰 Kurs Vat Krak贸w

Prosz臋聽 uwag臋 馃檪

Potrzebny mi w sumie na ju偶 dobry kurs Vat od postaw w Krakowie - dosta艂a w pracy awans ale pod warunkiem, 偶e zdam egzamin z Vat kt贸ry mam za 2 miesi膮ce i potrzebuje dobrego kursu - mo偶ecie co艣 poleci膰?聽

Jestem z Krakowa - lepiej szuka膰 kursu stacjonarnego czy mo偶e jaki艣 kurs vat online?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinga Krk
1 minut臋 temu, Go艣膰 Kurs Vat Krak贸w napisa艂:

Prosz臋聽 uwag臋 馃檪

Potrzebny mi w sumie na ju偶 dobry kurs Vat od postaw w Krakowie - dosta艂a w pracy awans ale pod warunkiem, 偶e zdam egzamin z Vat kt贸ry mam za 2 miesi膮ce i potrzebuje dobrego kursu - mo偶ecie co艣 poleci膰?聽

Jestem z Krakowa - lepiej szuka膰 kursu stacjonarnego czy mo偶e jaki艣 kurs vat online?聽

Polecam Ci AKADEMIE TRENINGOW膭 VAT - EWELINY DUL臉BY -聽ja korzysta艂am z tego kursu Vat i je艣li szukasz kursu od podstaw i 艣rednio zaawansowanego聽聽to lepszego nie znajdziesz

Polecam w 100%聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kurs Vat Krak贸w

Ok dzi臋ki sprawdz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinga Krk
1 minut臋 temu, Go艣膰 Kurs Vat Krak贸w napisa艂:

Ok dzi臋ki sprawdz臋

Na stronie oferty tej akademii masz zapis na konto pr贸bne na 2 dni - skorzystaj - bo tam dostaniesz 200 z艂 zni偶ki na ten kurs VAT 馃檪聽Moja kole偶anka 3 dni temu si臋 rejestrowa艂a i dosta艂a w艂asnie tak膮 zni偶k臋 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek z Krakowa

W 2 miesi膮ce my艣l臋, 偶e bez problemu ogarniesz podstawy z vat

Jestem co prawda z Gda艅ska tak偶e firmy, kt贸ra zrobi膰 Ci szkolenie z Vat z Krakowa Ci nie polec臋 ale zastan贸w聽si臋 nad kursem online tylko takim dobrym 馃檪

Na kurs stacjonarny聽pojedziesz na 3-4 dni i ma艂o co zapami臋tasz聽a online cz臋sto te same聽 wyk艂ady masz nagrane tak wi臋c ods艂u...esz ile raz chcesz i do tego materia艂y pewnie te偶 daj膮 tak wi臋c ja widz臋 DU呕膭 przewag臋 kursu online nad takim stacjonarnym.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Missskkaa

ja by艂am na kursie stacjonarnym z Vat i te偶 by艂o ok - mo偶na zadawa膰 pytania na takim kursie do prowadz膮cego聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marek z Krakowa
Przed chwil膮, Go艣膰 Missskkaa napisa艂:

ja by艂am na kursie stacjonarnym z Vat i te偶 by艂o ok - mo偶na zadawa膰 pytania na takim kursie do prowadz膮cego聽

Pewnie, 偶e mo偶na pod warunkiem 偶e nie masz grupy 40 os贸b 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰-go艣膰

ja te偶 robi艂am kurs vat online 2 lata temu i bylam zadowolona聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowana
7 godzin temu, Go艣膰 Kinga Krk napisa艂:

Polecam Ci AKADEMIE TRENINGOW膭 VAT - EWELINY DUL臉BY -聽ja korzysta艂am z tego kursu Vat i je艣li szukasz kursu od podstaw i 艣rednio zaawansowanego聽聽to lepszego nie znajdziesz

Polecam w 100%聽

Jeszcze jakie艣 opinie o tych szkoleniach?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocnik

Wpisz sobie w google opinie i znajdziesz konto Pani Ewelina na FB - tam ma bardzo du偶o opinii 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ignaska

A jakies darmowe kursy z VAT online kto艣 poleci na yt np?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kurs Vat Krak贸w

Dzi臋kuj臋 za pomoc 馃檪

Kurs "Akademia Treningowa Vat" zakupiony聽馃檪Pierwsze wra偶enie bardzo pozytywne bo plik贸w PDF do pobrania bardzo du偶o i materia艂y wideo s膮 genialne - w bardzo 艂atwy聽spos贸b podana wiedza przez Pani膮 Ewelin臋, poza tym聽bardzo dobry kontakt bo po wys艂aniu聽zapytania odpisa艂a od razu osobi艣cie (chyba) 馃檪

Dodatkowo pierwszy raz si臋 z tym spotka艂am - na kurs dosta艂am 14 dni gwarancji zwrotu - w ci膮gu tych 14 dni mog臋聽zrezygnowa膰 i odzyska膰聽100% pieni臋dzy - szczerze to ogl膮da艂am wiele kurs贸w i tutaj pierwszy raz si臋 z taka gwarancj膮 spotykam co oczywi艣cie聽bardzo mi艂ym zaskoczeniem聽jest 馃檪

Pozdrawiam i zabieram si臋聽do pracy 馃檪

Udost臋pnij ten post