Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichalinkaSiwa

Gdzie na piwo w Warszawie- życie nocne

Polecane posty

Gość MichalinkaSiwa

Witam. W ten weekend, wybieram się z przyjaciółmi na małą wycieczkę do Warszawy. Wiadomo, że będzie zwiedzać różne zabytki w stolicy, ale wiadomo, że wieczorem człowiek będzie chciał się trochę rozerwać. I tutaj moje pytanie, gdzie jest takie fajne miejsce gdzie można sobie usiąść, pogadać, napić sie piwa? Coś mi sie obiło na temat Bulwar, a dokładniej Bulwary Dzielnica Wisła. Są tam jakies wydarzenia kulturalne z tego co tak widziałam u nich na fb. Jak to wygląda? Czytałam wiele dobrego na ich temat, jednak chciałabym jeszcze poznac jakieś opinie. 

Gość NastasjaK

Sa wydarzenia kulturalne na Bulwarach jak najbardziej. Czasami są organizowane jakieś zajecia dla dzieci, ale to za dnia no i oczywiście jak jest weekend- ale nie to Ciebie interesuje. Bulwary dzielnica wisła jest bardzo fajnym miejscem by udać się własnie z przyjaciółmi, posiedzieć, zrelaksować się i zapomnieć np o ciężkim tygodniu;) Ja zawsze lubię w piątek tam chodzić

Gość MichalinkaSiwa

Hej, No więc zanim sie wybrałam przeczytałam Twój post. jednak my na wspomniane Bulwary zawitaliśmy troszke wcześniej niż całkiem wieczorem. Tak chcieliśmy sobie pooddychac świeżym powietrzem. Byliśmy z początku kwietnia, to były rozlożone leżaki i można było posiedzieć na zewnątrz. Tak wiosennie było. W każdym razie bardzo dziękuję za rady 😉

Gość Justynka chodzi na Bulwary

Moje ulubione miejsce, a 18 maja wybraliśmy się na barkę kurier, na wieczór muzyki latynoskiej, jak zwykle była świetna zabawa i pyszne drinki