Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwiaaa32

Kiedy mężczyzna nie okazuje uczuć i jest zimny w zwiazku

Polecane posty

Gość Oliwiaaa32

Witam kochane ! Od 3 miesięcy jestem z mężczyzną.  Wiadomo początek motylki starania itp. Od ponad miesiąca jest zimny, nie przytula nie mówi miłych słów. ... dodam że jest po związku 9 letnim.... zdarza mu się przeglądać zdj z eks i córeczka. .. wspomina... mówi. .. chyba teskni. . Może chce wrócić do byłej.  Sama nie wiem czym spowodowane jest to że stał się taki zimny i obojętny dla mnie.

Gość Gość

Kiedy nie kocha 

Gość Onkosfera

Kiepski egzemplarz, po wieloletnim związku, plus zachowanie jak wyżej... nie wróżę tutaj przyszłości. Faceci świeżo po rozpadzie zazwyczaj tkwia mentalnie przy byłej i polecieliby na jej pierwsze skinienie (o ile oczywiście sami nie kopneli jej w du.pe). Trochę Twoja strata czasu, taki kolo

Gość Oliwiaaa32

Albo nadal kocha swoją eks.... tylko nie rozumiem dlaczego (jeśli się nie wyleczyl po długoletnim związku ) wszedł w nowy.... zaczął adorowac starać się i nagle co? Po co to robił?  

Gość gość

Nic dziwnego jeśli przeżyli razem tyle lat i maja dziecko. Ile czasu upłynęło między rozstaniem z nią a tym jak zaczął być z Tobą?  Kto zerwał, on czy ona?

Gość Oliwiaaa32

Ona z nim zerwała.  Byli tylko narzeczeństwem.  Po prostu powiedziała że już go nie kocha. 

Gość Oliwiaaa32

Podobno nie układało się im już od sierpnia.... a w listopadzie wrócił do Pl. i po 2 tyg będąc w Pl poznaliśmy się.  Ja byłam sceptycznie nastawiona do tego aby kontynuować znajomość z nim po tym jak oznajmił mi ze był wiele lat w nią mają coreczkę i powód ich rozstania.  No ale widziałam ze się stara chce ze mną spędzać coraz więcej czasu ... wiadomo jak to na początku znajomości jest. Teraz jestem w szoku co się dzieje. ..

Gość gość

A wiec to ONA zerwała.a nie on. Ona go już nie kocha (ma kogos?) a ON? Pewnie kocha ja nadal...z Tobą jest trzy miesiące. Wybacz ale prawdopodobnie Jestes jedynie plastrem na jego rany. Nie szkoda Ci czasu na bycie nagroda pocieszenia?Jeśli jej się odmieni to on Cię rzuci bez zastanowienia.

Gość Oliwiaaa32

Raczej ona nikogo nie ma.  Spędzamy ze sobą naprawdę wiele czasu ale nie jest tak jak kiedyś a dopiero 3 miesiące minely. Właśnie dochodzi do mnie ze jestem "plastrów na jego rany"...

Gość Oliwiaaa32

Poznalam jego znajomych, rodzinę. .. wspólne wyjazdy. .. to jest nadal . Zabiera mnie gdzieś.  Tylko ta jego pozniej bezuczuciowasc w stosunku do mnie. Co mam robić?  

Gość gość

Ona jest za granicą, tak? a pomysł co by było gdyby była blisko niego. Z doświadczenia powiem Ci odpuść. Miałam podobna sytuacje,poznałam chłopaka z synkiem, po rozwodzie ale w przeciwieństwie do Ciebie posluchalam intuicji i w to nie wchodzilam. Teraz inna dziewczyna , która zadowolil się po tym jak zrezygnował z urabiania mnie ma problem podobny do Twojego. Chłopak wbrew temu co mówił  i pisal, nadal kocha była, tyle że ona już założyła swoją rodzine, za granicą. A on? Potrafi przejechac specjalnie obok starego domu  jej rodzicow, tylko dlatego ze kiedyś tam mieszkala i swoją obecna traktuje źle tak jak "Twój"teraz Ciebie. Wiem bo mamy wspólnych znajomych. Swojemu przyjacielowi powiedział brutalnie ze ma z kim sypiac ale jakby tamta przyjechała to by ją zostawił. Uniknelam tego losu i Tobie też radze: dobrze się zastanow nad przyszłością tej relacji.

Gość Oliwiaaa32

Dziękuję za odpowiedź.  Nie będę tkwić w takim zawieszeniu.  Dałam sobie szansę na związek który po prostu nie można nazwać związkiem jeżeli po miesiącu nagle stał się zimny a po 3 miesiacach dalej to trwa.  Nie mam ani nadziei ani zludzen.  Na początku tłumaczyłam sobie że nie radzi sobie z tęsknota za dzieckiem. . Że szybko podjął decyzję aby ułożyć sobie życie na nowo. Chciałam przeczekać i zobaczyć co się stanie

Gość Hmm.

Kocha ja nadal bez watpienia. Zerwij, im szybciej tym lepiej. Jesli by wszystko wrocilo do normy i bedziecie miec ciche dni czy kryzys, on zawsze bedzie wracal myslami jakby to bylo z nia teraz, coreczka it. Zawsze bedziesz ta trzecia po corce i po tamtej. Niestety. Chcesz by Cie kochal czy probowal pokochac tylko dlatego ze tamta go nie chce?

Gość Oliwiaaa32

Mówił ze mnie kocha że docenia co dla niego robie.  I nagle pyk . Koniec okazywania uczuć.  Przyjeżdża rozmawiamy spędzamy czas ze sobą ale jak mówiłam. ... zauważyłam że teskni nie tylko za dzieckiem ale chyba i za eks która nie daje mu powodów ze chce wrócić. 

Gość gość

Na pewno docenia to co robisz i w ibnrj sytuacji mize naprawde mogliby miedzy Wami byc cos fajnego ale powiedział, ze kocha po tak krótkim czasie? nie zastanawia Cię to?hm...zapytaj za co Cię tak kocha albo lepiej czy jeszcze ja kocha. Mówi myśli ogląda zdjęcia,nie wyglada to dobrze. Mentalnie nie jest gotowy na nowy związek ale pewnie nie chce być sam. Nie pozwól się traktować jak kryzysowa narzeczona. On może się kiedyś wyleczy z tej miłości ale wtedy będzie szukał kogoś zupełnie nowego i będzie chciał odciąć od przeszłości,Ciebie również. Narazie,  będąc z Tobą czeka na znak od niej a to nie fair. Mówi ze kocha abyś nie odeszła. Ja bym mu powiedziała zeby uporządkowal swoje sprawy uczucia i wtedy się zgłosił,bez żadnej gwarancji ze będziesz czekać.

Gość Oliwiaaa32

No bardzo mnie to zastanawiało na samym początku bo nigdy jeszcze zaden mężczyzna po miesiącu znajomości nie powiedział że "kocha " . Kiedy chciałam przystopowac i oznajmiłam mu ze możemy dwa razy na tydzień się spotykać to powoedzial mi ze chce mnie lepiej poznać bo jestem wartosciowa kobieta itp. Zapytalam się go niedawno, gdy przeglądał zdj z nimi , że widzę ze teskni za byłą a on tylko ze chce zdj córeczki pooglądać. 

Gość gość

T jego "jocham" znaczyło właśnie tyle, ze Jestes fajna i chce Cię lepiej poznać ale do prawdziwejilości to jeszcze daleka droga...wiesz,relacja gdzie jest dziecko jest dużo trudniejsza,zawsze będą rodziną i nawet jakby udało się Wam to przetrwać to musiałabys liczyć się z tym ze ona cały czas będzie obecna w jego życiu. Wkrotce pewnie bedzie chcial zobaczyć dziecko a przy okazji ją. Myślę, że zaslugujesz na faceta, który będzie kochał Cię dla Ciebie samej a nie tak jak ktoś napisał, dlatego że była go odrzuciła. Juz całe życie będziesz czula lek i niepokój o Was. A co do zdjęć to jestetes Cię oklamal bo na pewno nie chodziło mu tylko o dziecko. 

Gość gość

przepraszam za literówki. pisze szybko i słownik w tel szaleje ☺

Gość Oliwiaaa32

Jedynym wyjściem jest zerwać definitywnie tą "relacje?"?

Gość Oliwiaaa32

Czekalam półtora miesiąca od tego jak zaczął być nieczuly w stosunku co do mnie.  Po rozmowach nic konkretnego się nie dowiedzialam tylko że "sobie coś uroilam " mówiłam mu ze nawet slepiec by zauważył że coś jest nie tak i żeby mnie nie oklamywal.  Wiadomo jaka była odpowiedź.  Ze jej nie kocha po prostu .

Gość gościu gość
1 godzinę temu, Gość Oliwiaaa32 napisał:

Witam kochane ! Od 3 miesięcy jestem z mężczyzną.  Wiadomo początek motylki starania itp. Od ponad miesiąca jest zimny, nie przytula nie mówi miłych słów. ... dodam że jest po związku 9 letnim.... zdarza mu się przeglądać zdj z eks i córeczka. .. wspomina... mówi. .. chyba teskni. . Może chce wrócić do byłej.  Sama nie wiem czym spowodowane jest to że stał się taki zimny i obojętny dla mnie.

Być może jest uzależniony emocjonalnie. Powinien zrobić sobie odwyk. 

Gość gość

kłamał...ale to było do przewidzenia,ze zaprzeczy. Nie powie Ci przecież  ze ja kocha ale ma dość samotności i brakuje mu bliskości z kobieta,wiec z braku laku  jest z Tobą. Zerwij i odetnij sie od Niego. ...no chyba ze chcesz tkwić w tym "zwiazku".

Gość gość

jak wyglądały Walentynki,pomyślał o Tobie?

Gość Oliwiaaa32

No chyba będę musiała tak właśnie zrobić bo meczy mnie to psychicznie. Rozmowa z nim nie rozwiewa moich watpliwosci. Coraz częściej zastanawiam się że taka relacja bez okazywania uczuć nie ma najmniejszego sensu. 

Gość Oliwiaaa32

Święta razem. Sylwester również.  Walentynki dostałam kwiatki. No i razem jeździmy tez wszędzie do jego znajomych rodziny itp

Gość gość

ale co...nie caluje nie przytula? nie troszczy o Ciebie? sypiacie ze sobą? jeśli tak to jaki jest w łóżku, dba o Ciebie? pisze jakieś mile sms? kupił chociaż raz kwiaty?

Gość Oliwiaaa32

Coraz rzadziej przytula i całuje. . Troszczy się o mnie. Teraz juz wcale nie pisze czułych wiadomości.  Kwiatki okazyjnie.

Gość gość

A seks?

Gość Oliwiaaa32

Jeśli rzadziej przytula i całuje to seks to samo. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

ale co...nie caluje nie przytula? nie troszczy o Ciebie? sypiacie ze sobą? jeśli tak to jaki jest w łóżku, dba o Ciebie? pisze jakieś mile sms? kupił chociaż raz kwiaty?

Opis dbania psychopaty, wyczytałaś czy dowiedział się od innych co robi ktoś kto k9cha, to on to robi, w międzyczasie zdradza i opisuje kego,  gdzie 7k8chana wsadza mu jęzor i jaka chętna jest na wszystkie zboczenia. To nie miłość, to seksualne pogotowie.