Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Promowanie anoreksji przez AIA na YT

Polecane posty

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Jestem w szoku napisał:

Czyli jej mąż miał żonę wcześniej i dziecko, którym opiekowała się Aga tak? Długo trwa już to jedzenie owoców? Czy czasami "wpada" im w menu coś innego niż owoce? Np warzywa, kasze itp? 🙂

tak, żonę Chinkę. Może z nią też miał intercyzę i stawia warunki, więc dziecko przy nim. Alice je normalnie chyba? Ale musi sama gotować lub jeść gotowce. Uczy ją babcia mama ojca. April nieszczepiona, je owoce, matka chodzi z nią tylko do szamanów, a nie do pediatry 

12 minut temu, Gość gosc napisał:

tak, żonę Chinkę. Może z nią też miał intercyzę i stawia warunki, więc dziecko przy nim. Alice je normalnie chyba? Ale musi sama gotować lub jeść gotowce. Uczy ją babcia mama ojca. April nieszczepiona, je owoce, matka chodzi z nią tylko do szamanów, a nie do pediatry 

dodaj ze Owena urodzila sama w domu bez położnej i nie widział go nawet lekarz. Owen pije mleko innej matki.

Gość Jeju
2 minuty temu, ola4112 napisał:

dodaj ze Owena urodzila sama w domu bez położnej i nie widział go nawet lekarz. Owen pije mleko innej matki.

To jest chore! Oni tak z pokolenia na pokolenie nienormalni. 🤢 Ciężko mi zrozumieć jak młoda, wtedy chyba jeszcze rozumna kobieta tak wkręciła się w to bagno. Chyba jej to odpowiada, skoro tkwi w tym i daje się leczyć szamanom. To chyba przez to trudne dzieciństwo, nie miała oparcia i myśli, że jej teraźniejsze życie jest normalne. Albo ten psychol - jej mąż tak jej przewałkował mózg, to chyba najbardziej prawdopodobne. Żeby tylko nie skończyło się to dla niej tragicznie. 

Gość 😢😢😢😢😢😢😢😢😢

Z ciekawości obejrzałam piewszy film na kanale Agi i była naprawdę piękną kobietą, a zrobiła z siebie potwora. Smutne. 

Gość Jestemwszoku

O matko, czego ja się tu dowiaduje, naprawdę jestem w szoku. Ona ma jakąś depresję albo zaburzenia?? I jak mleko innej matki, kogo?? I aż dziwi mnie, że dziecko jego z poprzedniego związku nie jest z matką, ciekawe czemu. 

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Jestemwszoku napisał:

O matko, czego ja się tu dowiaduje, naprawdę jestem w szoku. Ona ma jakąś depresję albo zaburzenia?? I jak mleko innej matki, kogo?? I aż dziwi mnie, że dziecko jego z poprzedniego związku nie jest z matką, ciekawe czemu. 

Podejrzewam, że jest bardzo samotna. Odcięła się od ojca. Nie ma nikogo z kim by rozmawiała w ojczystym języku, tylko yt. Nie ma wykształcenia, nawet matury. Dlatego neguje każdego lekarza itp. Sama w Usa nic nie znaczy. Mąż jej dzieci zabierze. Chodzi głodna, zakompleksiona i zła. 

Gość Gość

Podaje mleko tylko od matek weganek, bo chyba frutarianki nie mogła znaleźć. 

Gość Nnnn

A czemu sama nie karmi w takim razie, jeśli podaję dziecku mleko? I tak jej na tym zależy? Swoją drogą, dobrze, że nie podaje soku wycisnietego z owoców 😉

Gość Gość

Chyba nie ma mleka. Przecież wygląda jak z Oświęcimia to jak ma mieć mleko. Niedawno była na ponad 20-dniowej głodówce o samej wodzie.

Gość Nnnn
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba nie ma mleka. Przecież wygląda jak z Oświęcimia to jak ma mieć mleko. Niedawno była na ponad 20-dniowej głodówce o samej wodzie.

Widziałam, właśnie. W ogóle ona ma jakieś zaburzenia psychiczne, bo w tym filmie o swoim ciele mowi "popatrz na moje pięknie wystające kości" czy coś takiego, zanim się odezwała to myślałam że będzie mówić o anoreksji i że może jest osobą która z tą chorobą walczy, a tu takie moje zdziwienie jak zaczęła mówić o swoim "pięknym ciele" że aż zamarlam, dlatego dotarła tutaj na ten wątek, bo spojrzałam w komentarze ale tam, jak u praktycznie każdej ytuberki same slodzenie albo serduszka a komentarze nie do końca mile są przez nią opryskliwie wyjaśnianie. 

Gość Alia

Ona nie karmi bo się poddała profilaktycznej mastektomi. Ma silikony.

Gość Gość

Na zagranicznym kanale Vegan Deterioration ktoś opublikował film o Adze "Aga In America's Transformation on a Vegan Diet -- (Why I'm No Longer Vegan)". O tym jak zmienił się jej wygląd w ciągu 5 lat, jak w przyśpieszonym tempie przedwcześnie się starzeje. Jest porownanie starych i nowych zdjęć. Ludzie z zagranicy przerażeni w komentarzach, co się z nią stało. 

12 minut temu, Gość Gość napisał:

Na zagranicznym kanale Vegan Deterioration ktoś opublikował film o Adze "Aga In America's Transformation on a Vegan Diet -- (Why I'm No Longer Vegan)". O tym jak zmienił się jej wygląd w ciągu 5 lat, jak w przyśpieszonym tempie przedwcześnie się starzeje. Jest porownanie starych i nowych zdjęć. Ludzie z zagranicy przerażeni w komentarzach, co się z nią stało. 

Dzieki za cynk

Gość BGL

Po raz pierwszy i być może ostatni zdecydowalam sie wypowiedziec w tym temacie, ale nie wytrzymałam, yt polecil mi ten film Agi, w ktorym mowi o wygladzie jej ciała i mimo oporow i wahania nie moglam sie powstrzymac żeby to obejrzec. Jestem osoba, ktora od lat zmaga sie z ED, w momencie w ktorym Aga dumnie pokazuje do kamery wychudzone nogi i rece pytajac czy mnie to boli jak wygladaja, cos we mnie pękło i sie poplakalam. Wiem, jestem osoba dorosła, ale mysle ze ktos kto przechodzil przez to wszystko zrozumie, ze pragnienie zobaczenia tego jest silniejsze niz wszystko. Takie filmy nie powinny miec miejsca na yt, dawno juz nic tak nie zabolalo.

Dl

3 minuty temu, Gość BGL napisał:

Po raz pierwszy i być może ostatni zdecydowalam sie wypowiedziec w tym temacie, ale nie wytrzymałam, yt polecil mi ten film Agi, w ktorym mowi o wygladzie jej ciała i mimo oporow i wahania nie moglam sie powstrzymac żeby to obejrzec. Jestem osoba, ktora od lat zmaga sie z ED, w momencie w ktorym Aga dumnie pokazuje do kamery wychudzone nogi i rece pytajac czy mnie to boli jak wygladaja, cos we mnie pękło i sie poplakalam. Wiem, jestem osoba dorosła, ale mysle ze ktos kto przechodzil przez to wszystko zrozumie, ze pragnienie zobaczenia tego jest silniejsze niz wszystko. Takie filmy nie powinny miec miejsca na yt, dawno juz nic tak nie zabolalo.

Dlatego trzeba zgłaszać ten film 

19 godzin temu, Justa napisał:

Dl

Dlatego trzeba zgłaszać ten film 

Osobiście zgłosiłam ten film klikanaście razy, nie tylko ja. Ale YT nie reaguje. 

Gość gosc

ciagle walkujecie to samo 🤣 to jakas obsesja czy co

Gość kto
Dnia 1.03.2019 o 17:38, drastic napisał:

Osobiście zgłosiłam ten film klikanaście razy, nie tylko ja. Ale YT nie reaguje. 

To nic

ja widziałam u Pauliny nazwisko na R jak do swojego syna powiedziała ...u zgłosiłam jej film i odsubowałam kanał ale i tak youtub nic z tym nie zrobi bo niby co ?

15 godzin temu, Gość gosc napisał:

ciagle walkujecie to samo 🤣 to jakas obsesja czy co

A ty ciągle tutaj. To jakaś obsesja czy co?

Gość Gość

Up up 

Gość gosc
Dnia 28.02.2019 o 16:09, Gość Gość napisał:

Poddała się mastektomii więc nie ma gruczołów piersiowych. Mleko produkowane jest w gruczołach piersiowych gdzie równiez sa knaliki mleczne i cała "struktura" potrzebna żeby karmić dziecko.

Gość gosc do Agi

To jak wygląda ta rodzina, szczególnie Aga jest totalną antyreklamą frutarianizmu, wygląda jak zniszczona poważną choroba kobieta! Ciekawe czy w ogóle jeszcze jeździ na jakiekolwiek badania bo nie wierzę, że lekarz by tego nie skomentował?

Agnieszka jak to czytasz naprawdę przemyśl na spokojnie to wszystko, zacznij się badać, przecież nie musisz robić biopsji, ale rezonans, morfologię, usg... wróć choćby na weganizm, możesz jeść nasiona, orzechy, kasze, warzywa bardziej treściwe... naprawdę wyglądasz źle, masz dzieci, masz rodzinę, masz dla kogo żyć! Pomyśl o swojej siostrze, która nie miała do dostępu do takich badań, lekarze zapisywali jej nospę (!), nikt nawet nie zlecił sigmoidoskopii o kolonoskopii nie mówiąc, nawet mogli jej zrobić usg brzucha gdzie tez czasem widać fragmenty jelit i może by coś zauważyli... Sam fakt że wiesz o swojej mutacji, masz dostęp do badań, dzieciaczki są nieobciążone, zrobiłaś już bardzo dużo (profilaktyka, badania) to masz szanse żyć dużo dłużej niż osoby z tą mutacją, nie zmarnuj tej szansy! Wróć do badań, albo chociaż porozmawiaj z prawdziwym wybitnym lekarzem, nie z pierwszym lepszym, nie z jednym ,ale nawet dwoma czy trzema i przemyśl jeszcze raz to wszystko, czy aby na pewno sobie nie szkodzisz? Ty nie tyko jesteś chuda, jesteś wychudzona, masz okropne sińce pod oczami, wyglądasz na bardzo chorą, smutną i zmęczoną, a masz dopiero 27 lat!

Gość xcx
4 godziny temu, Gość gosc do Agi napisał:

To jak wygląda ta rodzina, szczególnie Aga jest totalną antyreklamą frutarianizmu, wygląda jak zniszczona poważną choroba kobieta! Ciekawe czy w ogóle jeszcze jeździ na jakiekolwiek badania bo nie wierzę, że lekarz by tego nie skomentował?

Agnieszka jak to czytasz naprawdę przemyśl na spokojnie to wszystko, zacznij się badać, przecież nie musisz robić biopsji, ale rezonans, morfologię, usg... wróć choćby na weganizm, możesz jeść nasiona, orzechy, kasze, warzywa bardziej treściwe... naprawdę wyglądasz źle, masz dzieci, masz rodzinę, masz dla kogo żyć! Pomyśl o swojej siostrze, która nie miała do dostępu do takich badań, lekarze zapisywali jej nospę (!), nikt nawet nie zlecił sigmoidoskopii o kolonoskopii nie mówiąc, nawet mogli jej zrobić usg brzucha gdzie tez czasem widać fragmenty jelit i może by coś zauważyli... Sam fakt że wiesz o swojej mutacji, masz dostęp do badań, dzieciaczki są nieobciążone, zrobiłaś już bardzo dużo (profilaktyka, badania) to masz szanse żyć dużo dłużej niż osoby z tą mutacją, nie zmarnuj tej szansy! Wróć do badań, albo chociaż porozmawiaj z prawdziwym wybitnym lekarzem, nie z pierwszym lepszym, nie z jednym ,ale nawet dwoma czy trzema i przemyśl jeszcze raz to wszystko, czy aby na pewno sobie nie szkodzisz? Ty nie tyko jesteś chuda, jesteś wychudzona, masz okropne sińce pod oczami, wyglądasz na bardzo chorą, smutną i zmęczoną, a masz dopiero 27 lat!

Zgadzam się. Jednak obawiam się, że twój post zostanie zrozumiany jako chamstwo przez nadpobudliwych nerwowo obrońców AIA.

Gość suciz

co wy gadacie, przeciez w intercyzie nie mozna zabronic rozmawiania z dziecmi w jakims jezyku... zenada

Gość ggg
7 godzin temu, Gość suciz napisał:

co wy gadacie, przeciez w intercyzie nie mozna zabronic rozmawiania z dziecmi w jakims jezyku... zenada

może w USA można sama o tym pisała

Gość 321321
Dnia 5.03.2019 o 11:58, Gość kto napisał:

To nic

ja widziałam u Pauliny nazwisko na R jak do swojego syna powiedziała ...u zgłosiłam jej film i odsubowałam kanał ale i tak youtub nic z tym nie zrobi bo niby co ?

Serio? W którym filmie?

Gość gość
Dnia 5.03.2019 o 11:58, Gość kto napisał:

To nic

Jakiej Pauliny?

Gość Gość

Chodźcie na temat o Adze "Kwiecień prawie wydziabała sobie oko nożem"

Gość gość

Gdzie mówiła o tej intercyzie, że nie może rozmawiać po polsku? 

Ona sama się o to prosiła narzekając na cały naród polski, na rodzinę, na znajomych i ogólną pogardę do swojego pochodzenia. 

Gość gosc

Ale co was obchodza jakies pustaki ktore beda braly przyklad z Agi, ktora nie glodzila sie aby dobrze wygladac a po to aby zwalczyc chorobe (znaczy wierzy w to ze w ten sposob ja zwalczy). wielkie filantropki sie znalazly ktore nosza wewnatrz niezle zmije ktorych celem jest dowalenie Agnieszce bo uwielbiaja zbijac sie z innych i niszczyc innych ludzi