Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonim5567

Czy to ma dłużej sens? Bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Witam od 2 lat spotykam się z facetem który jest starszy o 8 lat. Na początku było cudownie jak w każdym związku. Po czasie zaczęły się kłótnie i rozstania w których mówił nie pasujemy do siebie. Potem zerwaliamy chwilowo kontakt u znowu wrócił do mnie . Teraz po 2 latach chce tylko sexy i kolezenstwa. Że może się uda A potem blokuje mój nr usuwa potem znowu pisze. Mówi chce spokoju bo dużo pracuje  A ja nie potrafię być tak traktowana obojętnie i wszystko. Bo to kocham. Nie wiem co robić czy odpuścić czy próbować nie radzę sobie psychicznie

Gość Gosc

Oczywiscie , ze odpuscic . Przeczytaj sama to co napisałaś , tu nie ma się nad czym zastanawiać.

Tak tylko setki wspomnień mnie to boli jestem bardzo wrażliwa osobą nie potrafię z dnia na dzień wyrzucić kogoś A teraz czuje się jak zabawka

7 minut temu, Anonim5567 napisał:

Tak tylko setki wspomnień mnie to boli jestem bardzo wrażliwa osobą nie potrafię z dnia na dzień wyrzucić kogoś A teraz czuje się jak zabawka

Jeżeli coś nie pasuje, to to coś się zmienia. Życie jest krótkie i szkoda czasu na złe dni.