Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy człowiek zachowuje się zależnie od osoby?

Polecane posty

Gość Gość

Czy człowieka zachowanie zalezy od osoby z ktorą przebywa?  Czy to normalne, że przy każdym zachowujemy się zgola inaczej?  Jeśli tak, to która strona jest naprawdę nasza i czemu tak jest? 

Gość Gość

Nie wiem. Przy jednych człowiek czuje się dobrze od razu a przy innych ma kij w dúpie. Kwestia tych samych fal. Ja wyczuwam fałsz w ludziach od razu i przy kimś takim swobodna na pewno nie będę. Trzeba sobie czulki nastroic odpowiednio 👽

Gość Ahh

Up!!! 

Gość szaarriiikkkk

Sprzezenie zwrotne...czasem rodza sie z tego dzieci,czasem ktos w powietrze wyleci...a jak wyleci to potem tez sa dzieci...energia

Gość Gość

No pewnie że tak, to normalne że zachowujemy się różnie przy różnych osobach.

Gość Zpaznokcilakier

Przy wszystkich jednakowo , luzacko i bez kija. Gorzej z odbiorem takiego fristajla. Lepiej nie udawać kogoś ,kim się nie jest. 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Przy wszystkich jednakowo , luzacko i bez kija. Gorzej z odbiorem takiego fristajla. Lepiej nie udawać kogoś ,kim się nie jest. 

Zgadzam się, tak żyję.

Gość gość

Kazda twarz jest nasza bo zachowujemy sie naturalnie dla nas samych w danej sytuacji. 

Przy każdym inaczej.

Wchodzę w "normę " społeczną.. tzn gdy idę do urzędu operuje innym językiem niż np na randce.

Gość Gosc.

Tak.

Gość Gość
1 godzinę temu, Jajko Pisanka napisał:

A jak inaczej to sobie wyobrażasz? Że z każdym rozmawiasz jak z mężem albo matką?

Nie miałam na myśli takiego przeskoku, bo takie różnice zachowań to normalna sprawa, sorry myślałam,że każdy się domyśli. Może wyjaśnię jaśniej. Chodziło mi o sytuacje typu, że np. mając trzy kolezanki przy każdej nasze zachowanie i my jesteśmy inni. Przy każdym facecie z którym byliśmy nasze zachowanie było inne. Niby ten sam "rodzaj" relacji,  a jednak zachowujemy się przy każdym inaczej.

Odpowiedź powyżej nie moja,  tylko raczej do mnie,  bo napisana ogolnie,  osoba nie zacytowała nikogo, więc zakładam,  że odpowiedziała na pytanie zadane przeze mnie,  nie Tobie.  

Gość Gość

Czólki się pisze czy czulki bo już sama nie pamiętam 🤣

Gość Gosc

To naturalne i zalezne od tego jak dobrze sie znamy

Inaczej rozmawiamy z szefem , inaczej z kolezanką , inaczej sie zachowujemy przy kims kto nas lubi , a inaczej gdy nie nadajemy na tych samych falach .

Gość Djdjdjsjsjzjz

Mnie też dopadly  takie przemyślenia po rozstaniu z facetem eh przy każdym chłopaku byłam inna,  nie wiem kiedy bylam naprawdę sobą,  na pewne sytuację reagowałam całkiem inaczej przy jednym a przy drugim. Dlaczego?  nei rozumiem tego także