Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika

Szef dziś przegial.. Prawie pocalowal

Polecane posty

Gość Monika

Pracuje od 5 miesięcy. Zostałam przeniesiona od 2 miesięcy na inny dział  i pracuje obok szefa. Spodobał się mi ale dowiedziałam się że ma żonę i nie myślalam o nim. Natomiast on mnie faworyzuje, jest miły, ma dziwne żarty.. Czasem dotknie za plecy przytuli itd. Widać że mu się podobam. Nie została przekroczona żadna granicą więc nawet mi to schlebialo że miałam świetny kontakt z szefem który mnie broni i mogę mu o wszystkim powiedzieć.. Spotykam się też z pewnym facetem od 2 miesięcy.. Dziś dzień kobiet.. Mój facet wpadł z kwiatami do pracy zrobić mi niespodziankę. Szef to widział. Zaraz pytał co to za wielbiciel itd.. Razem z innymi facetami szef chodził z kwiatkami.. A później mnie zawołał i dał też kwiatki od siebie tylko dla mnie. Jak składał mi życzenia i mnie pocałował to zrobiło się goraco taka chemia ale ja odeszłam do drugiego pokoju, on poszedł za mną zaczął żartować że będziemy się całować obrocilan to w żart, przytulil mnie i obejmował. To już za wiele jak dla mnie.. Wróciłam do domu i czuję się jak szmat a:( ja lubię szefa lubię z nim żartować jest przystojny ale za dużo sobie pozwala.. Prawie mnie pocałował w usta i widziałam że chciał tego.. Jak mam to odkręcić wszystko żeby on tak nie robił.. Mam straszne wyrzuty sumienia przed chłopakiem z którym co dopiero zaczynam a na którym mi bardzo zależy.. 

Gość Gosc

Odkrecic ?Nie tak łaywo . Przygotuj sie na powtórke . Gwarantuje ci , ze to sie powtorzy , bo on juz przekracza granice . Obmysl sobie co masz robic i jak go unikac . 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Odkrecic ?Nie tak łaywo . Przygotuj sie na powtórke . Gwarantuje ci , ze to sie powtorzy , bo on juz przekracza granice . Obmysl sobie co masz robic i jak go unikac . 

*łatwo

Gość Gość

Jeszcze dziś mu napisz ze to był blad i to było nieprofesjonalne i więcej nie może się powtórzyć, to jedyna opcja. Przez weekend się z tym oswoi i gitara. Nie ma innnej opcji, nie czekaj z tym

Gość Gość

Nie pisz w weekend,  bo żona przeczyta i dopiero będzie afera. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie pisz w weekend,  bo żona przeczyta i dopiero będzie afera. 

Niech pisze, jeśli żonka czyta mu SMSy to znaczy ze ten jeebaka świdruje z innymi na okrągło wiec nic nowego. Niech pali ten most póki żelazo gorące 

Gość Gosc.

Chce cię przelecieć. Typowe zagranie żonatego przełożonego . Utnij to w zarodku bo będą 2 warianty dasz mu dupy i w pracy wszyscy się dowiedzą, będą drwić i robić sugestie  w końcu nie wytrzymasz i odejdziesz w niesławie z pracy. Wariant drugi nie dasz mu d..y to i tak znajdzie haka i cię  zwolni. 

Gość ...........

Myślę że to molestowanie seksualne, będzie robił to nadal, on nadużywa władzy. Ja bym się zwolniła.