Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emil

Jako gej nie dostałem nic na dzień kobiet, czuję się dyskryminowany

Polecane posty

Gość Emil

Najpierw  w pracy... wszyscy wiedzą, że jestem gejem i to jedynym tam. Czasem nawet zmieniają formę mojego imienia na Emilka. Liczyłem, że na dzień kobiet też zostanę obdarowany, bo jednak bliżej mi do kobiety, ale niestety faceci mnie pominęli i nie dostałem kwiatka oraz czekoladek. Było mi przykro, ale trudno. Ich sumienie.

Myślałem, że w domu będzie czekała na mnie niespodzianka od chłopaka, ale on to zignorował. W ogóle nic nie wspomniał, żadnych życzeń, żadnego prezentu. Więc trochę się obraziłem, on mnie zapytał a co, a ja mu domyśl się... i on machnął ręką i gra sobie, a ja pochlipuje cichutko i jem czekoladki, które sam sobie kupiłem. Wątpię w ludzi i miłość. To miał być piękny dzień kobiet, miałem dostać kwiatka w pracy, a zostałem zdyskryminowany. Miała czekać na mnie kolacja od chłopaka, prezent, miłosne wyznanie, ale on na to nie wpadł, że chciałbym zostać doceniony w ten dzień...

Smutne jest moje życie... 

Gość gość

Mało zabawne. Co ma niby dzień kobiet do gejów? Czekaj sobie na dzień mężczyzny, chłopaka lub pederasty i nie zawrcaj du/py zwłaszcza, że na pewno niejedna kobieta faktycznie nic dziś od nikogo nie dostała.

Gość Emil
20 minut temu, Gość gość napisał:

Mało zabawne. Co ma niby dzień kobiet do gejów? Czekaj sobie na dzień mężczyzny, chłopaka lub pederasty i nie zawrcaj du/py zwłaszcza, że na pewno niejedna kobieta faktycznie nic dziś od nikogo nie dostała.

Dla mnie to jest smutnie nie śmieszne.

Gość Gość

Masz i nie płacz 💐 😛

Gość ...

Zmień płeć skoro uwazasz sie za babe

Gość Vesperale

Mogę oddać Ci jeden prezent, mam w domu kilka kobiet i składowisko kwiatów i czekoladek teraz, nie wiemy gdzie trzymać. Chcesz 🎁 bąblu?

Gość Emil
34 minuty temu, Gość Vesperale napisał:

Mogę oddać Ci jeden prezent, mam w domu kilka kobiet i składowisko kwiatów i czekoladek teraz, nie wiemy gdzie trzymać. Chcesz 🎁 bąblu?

Z chęcią, dziękuję bardzo 🙂 Chociaż ktoś obcy o mnie pomyślał.

Gość Emil
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Masz i nie płacz 💐😛

Merci skarbie 🙂 

Gość Emil
38 minut temu, Gość ... napisał:

Zmień płeć skoro uwazasz sie za babe

To zbyt skomplikowane, mój chłopak tego nie chce.

Gość gay day krwa

że nie ma jeszcze światowego dnia geja to jest tylko niedopatrzenie administracyjne w tym obecnym światowym burdelu, powinien być Gay Day i wyprzedaże i zakupy, zawsze jakieś ekonomiczne wydarzenie światowe i zbieranie podatków, rządy są ...ami że jeszcze tego nie wymyślili, hajs leży na ulicy