Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja18

Dziwne nastawienie facetów

Polecane posty

Gość kaja18

Witam, zauważyłam, że z czasem każdy facet zaczyna mnie traktować tak samo, czy to znajomy, kolega, a nawet nowo poznani po jakimś czasie dziwnie zmieniają podejście wobec mnie. Chłopak z którym pisalam, praktycznie wprost pisał mi dwuznacznie, że się jemu podobam, świadoma bylam tego, ale zgrywałam, że tego nie widzę. Na początku normalnie rozmawiał, uśmiechał się, mówił pierwszy 'cześć', a teraz zachowuje się inaczej, po prostu, nie zwraca na mnie uwagi, gdy na niego spojrzę, on odwraca wzrok, tak samo jest jak się uśmiechnę. Kolejny chłopak, 4 miesiące temu chyba się we mnie zakochał, patrzył magicznym, długim i intensywnym spojrzeniem, odwzajemniałam to, a on się uśmiechał. Poznaliśmy się, z dwa razy go olałam, jest to typ babiarza. Raz podszedł do mnie i do mojej koleżanki z durnym tekstem, czy wierzymy w miłość od pierwszego wejrzenia, zaprzeczyłam i powiedziałam, żeby spróbował do innej. Nowo poznani koledzy pierwsi krzyczeli 'cześć' byli entuzjastyczni, ja również taka byłam, uśmiechałam się, a teraz? jeden odwraca głowę gdy idę, drugi patrzy przed siebie, a trzeci idzie i czeka na 'hej' Co mam robić? widzę, że tak jest nawet z moimi kolegami, których znam po 5 lat, wciąż mają opory przede mną.

Gość xyz

Może zaczynają widzieć w tobie tzw. faceciarkę i im się to nie podoba.

Gość kaja18

Raczej nie, dbam o siebie i wyglądam kobieco

Gość xyz

Chodziło mi oto że widzą w tobie, że  gadasz z jednym zaraz z drugim i tak w kółko, może za dużo facetów masz wokół siebie i to ich zniechęca do ciebie.