Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Jak wyzbyć się kompleksu wzrostu?

Polecane posty

Gość ...

Na obecną chwilę posiadam raptem 150 cm... Nie ważne gdzie pójdę zawsze się porownoję z innymi wzrostem. Zawsze to ja jestem tą najniższą. To bardzo mnie boli i często z tego powodu płaczę. Blagam pomozcie bo powoli zaczynam myslec o samobojstwie

Gość Sen

Samobój z powodu wzrostu? Nie żartuj... 

Gość Ooo

Ooo A ile kilogramów ważysz bądź szczupła i nie celuj w facetów 190 cm Tylko znajdź sobie faceta ze 160

Gość Ooo

Ooo A ile kilogramów ważysz bądź szczupła i nie celuj w facetów 190 cm Tylko znajdź sobie faceta ze 160

Gość gość

Faceci poniżej 175, 174cm wzrostu to porażka 

Gość ...

mam juz tak dosc, ze nawet nie dbam o swoje zywienie. No 35 kg 

Gość Ooo
1 minutę temu, Gość gość napisał:

skoro sama masz 150 No to takie teorię są trochę Wiesz sama jak brzmiało

Gość ...
1 minutę temu, Gość Ooo napisał:

skoro sama masz 150 No to takie teorię są trochę Wiesz sama jak brzmiało

ja tego nie napisalam...

Gość Przystojny niski
9 minut temu, Gość gość napisał:

Mam 173 i jestem facetem, a i tak nawet tacy co mają po 185+ lub nawet 2 metry są ode mnie słabsi fizycznie, brzydsi, głupsi i nudniejsi. Nawet jakby moja dziewczyna miała kilka cm wiecej wzrostu niz ja to co z tego? Rzuci mnie bo jej koleżanki będą mnie obgadywać,proszę cię...

Gość luzzik

Jak się wyzbyć? Znaleźć jakieś inne pozytywy. A na pewno je masz 😉 I zmaksymalizować, podkreślić ubiorem. Jakaś siłownia, żeby sobie fajny tyłek i nogi zrobić.

I największy plus, z którego powinnaś się cieszyć. Masz większy wybór facetów niż Twoje wyższe koleżanki, które mają po 175 - 180...

To, że nie masz nóg do nieba, nie czyni CIę nieatrakcyjną. 

Gość ...
5 minut temu, Gość luzzik napisał:

Jak się wyzbyć? Znaleźć jakieś inne pozytywy. A na pewno je masz 😉 I zmaksymalizować, podkreślić ubiorem. Jakaś siłownia, żeby sobie fajny tyłek i nogi zrobić.

I największy plus, z którego powinnaś się cieszyć. Masz większy wybór facetów niż Twoje wyższe koleżanki, które mają po 175 - 180...

To, że nie masz nóg do nieba, nie czyni CIę nieatrakcyjną. 

jesli chodzi o nogi to niedawno je mierzylam, i o dziwo stanowią ponad 55% mojego ciała.

Gość proste

normalnie zacząć startować do chłopaków ze swojej ligi czyli we wzroście 155 160 cm a nie uderzać do modeli z okładek 190 Plus

Gość ...
1 minutę temu, Gość proste napisał:

normalnie zacząć startować do chłopaków ze swojej ligi czyli we wzroście 155 160 cm a nie uderzać do modeli z okładek 190 Plus

JA...E! Juz szybciej spotkam chłopaka o wzroscie 190 niz 155. Takich niskich NIGDZIE NIE MA. GDYBY TACY MNIE OTACZLI TO BYM KOMPLEKSOW NIE MIALA.

Gość prawda
Przed chwilą, Gość ... napisał:

JA...E! Juz szybciej spotkam chłopaka o wzroscie 190 niz 155. Takich niskich NIGDZIE NIE MA. GDYBY TACY MNIE OTACZLI TO BYM KOMPLEKSOW NIE MIALA.

A ile masz lat mój kumpel ma 160 cm i wyższe laski go spuszczają na drzewo i niższe też

Gość ...
9 minut temu, Gość prawda napisał:

A ile masz lat mój kumpel ma 160 cm i wyższe laski go spuszczają na drzewo i niższe też

20

Gość Gosc

Ja mam 153 cm, kiedys okropne kompleksy a dzis zupelnie sie tym nie przejmuje. Wzrost jak wzrost, jeden jest wysoki, drugi niski, jeden gruby, drugi chudy. Mezczyzni z ktorymi bylam, mieli ponad 180 cm, moj narzeczony ma 184 cm i nigdy nikomu to nie przeszkadzalo. I to nie tak, ze celowalam tylko w wysokich - po prostu tak wychodzilo, pojawiala sie chemia i tyle, bez wzgledu na wzrost, kolor wlosow czy cokolwiek. I nie daj sobie wmowic ze jestes gorsza czy jak ktos wczesniej napisal, ze masz celowac w facetow tylko swojej ligi, czyli swego wzrostu, jakkolwiek glupio to brzmi. I niskie kobiety po 150 cm, i te wysokie po 180 moga byc piekne i lac na to, co inni wokol uwazaja. 

Gość prawda
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam 153 cm, kiedys okropne kompleksy a dzis zupelnie sie tym nie przejmuje. Wzrost jak wzrost, jeden jest wysoki, drugi niski, jeden gruby, drugi chudy. Mezczyzni z ktorymi bylam, mieli ponad 180 cm, moj narzeczony ma 184 cm i nigdy nikomu to nie przeszkadzalo. I to nie tak, ze celowalam tylko w wysokich - po prostu tak wychodzilo, pojawiala sie chemia i tyle, bez wzgledu na wzrost, kolor wlosow czy cokolwiek. I nie daj sobie wmowic ze jestes gorsza czy jak ktos wczesniej napisal, ze masz celowac w facetow tylko swojej ligi, czyli swego wzrostu, jakkolwiek glupio to brzmi. I niskie kobiety po 150 cm, i te wysokie po 180 moga byc piekne i lac na to, co inni wokol uwazaja. 

No właśnie te niskie laski 150 są strasznie wybredne i wyzywają Właśnie takich facetów 160 od kurduple i Skrzatów a same są Można by powiedzieć w tym samym gabarycie śmieszne często widzę właśnie gościa 190 z taką dziewczyną 150 to jest leczenie kompleksów przez te kobiety

Gość Gość

Marudzisz. Taka Tila Tequila ma 1.49 cm. Jak była młodsza to nawet takim co mieli ponad 180 by stanął, gdyby o niej się rozmarzyli.

Gość Gość

1.49 m

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość prawda napisał:

No właśnie te niskie laski 150 są strasznie wybredne i wyzywają Właśnie takich facetów 160 od kurduple i Skrzatów a same są Można by powiedzieć w tym samym gabarycie śmieszne często widzę właśnie gościa 190 z taką dziewczyną 150 to jest leczenie kompleksów przez te kobiety

Nikim nie gardzę, to ty gardzisz niskimi. Ja nie gardzę ani niskimi, ani wysokimi, uważam, że każdy wzrost może być OK, więc kto tu ma kompleksy - przemilczę, chyba widać. Miałam rezygnować z relacji, która miała się świetnie, bo facet miał 180 cm a ja tylko 153 cm? Dlaczego, podaj powód, bo ja go nie widzę. Może powinnam się zapłakać na śmierć, bo jestem niska? 🙂 nie, jestem szczęsliwa, żyję tak, jak ja chcę i dzięki temu mam przyjemne życie. Dzięki temu nie muszę nikogo obrażać, co robisz w tym momencie ty.

Gość ...
5 minut temu, Gość prawda napisał:

bo przeciez kobieta nie moze kochac takiej osoby, a chce sobie nią tylko wyleczyć kompleksy. Prosze cie to zo wypisujesz to bzdury. Wez wyjdz i sie na tym forum nie udzielaj bo pierdzielisz farmazony

Gość prawda
2 minuty temu, Gość ... napisał:

bo przeciez kobieta nie moze kochac takiej osoby, a chce sobie nią tylko wyleczyć kompleksy. Prosze cie to zo wypisujesz to bzdury. Wez wyjdz i sie na tym forum nie udzielaj bo pierdzielisz farmazony

ciekawe jest że nie może pokochać kogoś w swojej lidze czyli na przykład chłopaka 160 cm tylko musi akurat pokochać kogoś w 180 śmieszne .ja nie wyśmiewał się z niskich osób tylko stwierdzam fakt jak jest że mój kolega 160 i nie może znaleźć dziewczynę bo te i niższe też celują w wysokich facetów

Gość Hahah
11 minut temu, Gość prawda napisał:

A to zmusza ktoś tych facetów po 190 cm do umawiania się z niskimi? No tak, te niskie pewnie ich kneblują i szantażują 😄

niech każdy wiąże sie z tym kim chce i tobie nic do tego. Do niepełnosprawnego też powiesz, że nie ma prawa wiązać się z osobą pełnosprawną tylko szukać sobie osoby rowniez niepelnosprawnej? Hit normalnie, wspokczuje ci takiego przykrego i zakompleksionego podejscia.

i nie, nie jestem niska. Mam 172 cm i chlopaka ktory ma 205 cm. Tez uwazasz, ze nie mam prawa z nim byc? Zajmij sie soba. Osoby dwumetrowe niech sobie beda i z osobami po 140  cm jesli tak chca i tobie nic do tego

Gość ...
Przed chwilą, Gość prawda napisał:

ciekawe jest że nie może pokochać kogoś w swojej lidze czyli na przykład chłopaka 160 cm tylko musi akurat pokochać kogoś w 180 śmieszne .ja nie wyśmiewał się z niskich osób tylko stwierdzam fakt jak jest że mój kolega 160 i nie może znaleźć dziewczynę bo te i niższe też celują w wysokich facetów

NIE MOGĘ PONIEWAŻ W MOIM OTOCZENIU NIE MA ZADNYCH 165< CZY TO NIE DOCIERA DO CIEBIE?

Gość ...

to znaczy mialam na mysli 165>

1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Na obecną chwilę posiadam raptem 150 cm... Nie ważne gdzie pójdę zawsze się porownoję z innymi wzrostem. Zawsze to ja jestem tą najniższą. To bardzo mnie boli i często z tego powodu płaczę. Blagam pomozcie bo powoli zaczynam myslec o samobojstwie

No co ty wymyślasz ? Każdy z nas ma jakieś kompleksy.Jedni mają 150 cm  , a z kolei osoby wysokie chciałyby być niższe :))

Wiem ,że łatwo  jest komuś radzić nie będąc na twoim miejscu .Spróbuj  pogodźič  się z tym , że nikt z nas nie jest idealny. ;))

Pokochaj siebie ,a kiedy już pokochasz , to automatycznie pozwolisz ujawnić się temu co w Tobie najpiękniejsze ;))

Gość Omg
3 minuty temu, Gość prawda napisał:

Może jest brzydki albo nieciekawy. A moze smierdzi mu z ust? Powodow tysiace. Ja mam kolege ktory ma okolo 160 cm i jego poczucie humoru i charyzmatycznosc sprawiaja ze leca na niego laski po 150 cm i te po 170.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość ... napisał:

NIE MOGĘ PONIEWAŻ W MOIM OTOCZENIU NIE MA ZADNYCH 165< CZY TO NIE DOCIERA DO CIEBIE?

Dziewczyno daj spokoj. Jestes wartosciowa jak kazdy czlowiek i masz prawo byc z kims chcesz. Czy to z wysokim koszykarzem czy niskim sklepikarzem. Prawnikiem, lekarzem, menelem. Twoja decyzja i osoby, z ktora macie sie ku sobie. Moze zacznijmy sie jeszcze parowac wzgledem wyksztalcenia, koloru oczu albo wzgledem kierunku skretu wlosow na tyłku? Bez jaj

Gość Gość

Ja mam 155 cm, byłam już i z chłopakami wyższymi ode mnie o 5 cm i wyższymi o 45 cm i nie widze różnicy w jakości relacji. Przejmować się wzrostem, przestań. Życie pokaże ci co to są prawdziwe problemy a nie takie pier.do.ły jak wzrost czy duży nos.

Gość Jaa
39 minut temu, Gość prawda napisał:

Wyzywasz ludzi od śmiesznych na podstawie ich wyglądu, nawet nie wiem jak to skomentować. Ludzi grubszych czy nadmiernie wysokich też wyzywasz? Jestem wysoka 178 cm i mam przyjaciółkę tego samego wzrostu co ty. Nie ma więcej niż 150. Powodzenie obie mamy takie samo jak się odstawimy na wyjście więc wzrostem się nie przejmuj 🙂