Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekk

czy to totalny brak szacunku do mnie

Polecane posty

Gość kasiekk

Facet z ktorym mam wziasc slub za niecale pol roku za kazdym razem jak spotyka jakas swoja kolezanke to robi sobie pogawedke nie zwazajac ze jestem w poblizu. Spotykamy dziewczyne ktora pracuje w duzym supermarkecie, wczesniej sie z nia spotykal, ona mowi mu czesc i idzie gdzies indziej ukladac towar. To on bierze jakas rzecz i leci sie jej niby czegos zapytac. Ja poszlam w swoja strone bo mi zwyczajnie wstyd. Nie to ze jestem zazdrosna ale po prostu wstyd mi jak on sie zachowuje. Uwazam ze to brak szacunku do mnie, tak samo to ze jak o cos sie poklocimy to krzyczy. Zdarzylo sie ze sie zdenerwowal na mnie, wedlug mnie o blacha rzecz, akurat bylismy w samochodzie to on rozpedza samochod do 150km, krzycze zeby zwolnil a on nie reaguje. 

Gość gosc

Spotykasz się z psychopatą. Ot co.

Gość ddddd

świetnie! bierzcie ślub, po slubie się wszystko ułoży

Gość gosc

no to ladnie:D

Gość gosc

no to ladnie:D

Gość Zpaznokcilakier

Życie jest takie piękne, tyle rzeczy jest do obejrzenia , tyle emocji do przeżycia , a on Cię wozi 150 km/h cały taki rozedrgany. To psychopata. Daruj sobie takiego nieodpowiedzialnego fircyka. 

Gość gość

Traktuje cię jak kupę a ty masz wątpliwości, pasujecie do siebie, psychol i ofiara! Po ślubie nie waż się mieć do niego pretensji bo on akurat niczego nie ukrywa a ty i tak chcesz wyjść za niego, masz coś z deklem ewidentnie

Gość gość

Jeszcze nie jest za późno bo nie wierz że zyeby się po ślubie zmieniają w cudownych kochających mężów!

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Traktuje cię jak kupę a ty masz wątpliwości, pasujecie do siebie, psychol i ofiara! Po ślubie nie waż się mieć do niego pretensji bo on akurat niczego nie ukrywa a ty i tak chcesz wyjść za niego, masz coś z deklem ewidentnie

Niezle napisane. Własnie, niczego nie ukrywa. Masz juz namiastkę tego co bedzie. I tu się kłania porzekadło " widziały gały co brały". 

W skrócie - on się nie zmieni, będzie gorzej autorko.

Gość gosc

po slubie jest lepiej, potem bedzie jeszcze gorzej

Gość Gosc gosc nieustający

Po ślubie zwiększy prędkość do 300 km na godzine ;)

Gość Ell.

Bo kobieta mysli, ze  mezczyzna po slubie  zmieni  sie na lepsze. Mezczyzna ma nadzieje, ze kobieta nie zmieni sie na  gorsze. I w tym jest caly ambaras. 

Gość Kiyono
17 godzin temu, Gość kasiekk napisał:

Facet z ktorym mam wziasc slub za niecale pol roku za kazdym razem jak spotyka jakas swoja kolezanke to robi sobie pogawedke nie zwazajac ze jestem w poblizu. Spotykamy dziewczyne ktora pracuje w duzym supermarkecie, wczesniej sie z nia spotykal, ona mowi mu czesc i idzie gdzies indziej ukladac towar. To on bierze jakas rzecz i leci sie jej niby czegos zapytac. Ja poszlam w swoja strone bo mi zwyczajnie wstyd. Nie to ze jestem zazdrosna ale po prostu wstyd mi jak on sie zachowuje. Uwazam ze to brak szacunku do mnie, tak samo to ze jak o cos sie poklocimy to krzyczy. Zdarzylo sie ze sie zdenerwowal na mnie, wedlug mnie o blacha rzecz, akurat bylismy w samochodzie to on rozpedza samochod do 150km, krzycze zeby zwolnil a on nie reaguje. 

Spotykasz się z gościem z totalnym brakiem kultury osobistej.  Jeszcze powiedz, że podpija piwo raz tu a raz tu.... to od razu go zostaw.

Gość ha ha ha

😄 chciałabym mieć takie problemy jak ty 😄

Gość 2222

Facet który się denerwuje i krzyczy...hm...niemożliwe, przecież faceci tak nie robia 😄😄

Gość Sen
54 minuty temu, Gość Gosc gosc nieustający napisał:

Po ślubie zwiększy prędkość do 300 km na godzine 😉

To chyba dodatkowo w kasku będzie w tym aucie siedzieć;) 

Samo to , że jak widzi jakąś znajomą koleżankę , to chcę z nią coś zagadać nie wydaje mi się wielkim przestępstwem . gorzej jest , jeśli często zdarzają się takie sytuacje , że na przykład rozpędza auto do bardzo wysokiej prędkości , to już jest mocno niepokojące ...

Gość gosc

Wziąć*

Gość sdaaa
18 godzin temu, Gość kasiekk napisał:

potem bedzie gorzej

Gość Gosc gosc gosc

W kasku i w kombinezonie jak na motorze , szansa ze kregoslupa nie złamie i ze mozgu nie bedzie trzeba łapać na jezdni ;)