Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONy

Feministki mają kompleks braku przyrodzenia (chcą, żeby kobiety były takie same jak faceci)! A tak nigdy NIE będzie.

Polecane posty

Gość ONy

Feministki nie potrafią pojąć, że nasze mózgi się różnią! I nie jest to kwestia wychowania, tylko milionów lat ewolucji. Niektóre cechy zapisały się w genach i środowisko nie może ich zmienić. Czysta neurobiologia a nie ideologia biednych kobit. Kobiety na ogół są dobre w sprawach społecznych, szybciej uczą się języków. Mężczyźni są lepsi w matematyce! Największe odchylenia zdarzają się po stronie męskiej (największym poliglotą był mężczyzna tak samo jak najgenialniejszym matematykiem, wynalazcą). 

Gość Gość

Nikt tego nie neguje. Ludzie są różni i każdy bez względu na płeć powinien być traktowany godnie a kobiety często niestety nie są więc muszą się drzec i stąd prawdopodobnie wasz spaczony pogląd na feminizm. To wy sobie sami wmawiacie chęć kastracji przez feministki. Otóż na pewno wam to nie grozi bo jaja najpierw trzeba mieć.

Gość trf
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nikt tego nie neguje. Ludzie są różni i każdy bez względu na płeć powinien być traktowany godnie a kobiety często niestety nie są więc muszą się drzec i stąd prawdopodobnie wasz spaczony pogląd na feminizm. To wy sobie sami wmawiacie chęć kastracji przez feministki. Otóż na pewno wam to nie grozi bo jaja najpierw trzeba mieć.

Kobiety nie są traktowane godnie? To gdzie ty mieszkasz, w Arabii Saudyjskiej?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość trf napisał:

Kobiety nie są traktowane godnie? To gdzie ty mieszkasz, w Arabii Saudyjskiej?

Czy muszę tam mieszkać żeby przeciw temu protestować? Wystarczy tutaj poczytać za kogo macie kobiety. Tak się nie traktuje człowieka. 

Gość ONy
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty se niby teraz czegos nie wmawiasz teraz XD Oszołomie. 

Gość trf
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Czy muszę tam mieszkać żeby przeciw temu protestować? Wystarczy tutaj poczytać za kogo macie kobiety. Tak się nie traktuje człowieka. 

Nie musisz tam mieszkać, ale nie pisz że w Polsce jest to samo.

Ja nie traktuję kobiet w ten sposób. Zresztą to jest forum, pełne trolli i prowokatorów obojga płci, to nie jest miarodajne odzwierciedlenie rzeczywistości.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość trf napisał:

Nie musisz tam mieszkać, ale nie pisz że w Polsce jest to samo.

Ja nie traktuję kobiet w ten sposób. Zresztą to jest forum, pełne trolli i prowokatorów obojga płci, to nie jest miarodajne odzwierciedlenie rzeczywistości.

A gdzie napisałam cokolwiek o Polsce? 

Gość trf
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A gdzie napisałam cokolwiek o Polsce? 

Piszesz o "nas", raczej Arabowie tego forum nie czytają, bo polskiego nie znają 😄

Gość Gość

Wy to w ogóle osobny wątek. 

Gość trf
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wy to w ogóle osobny wątek. 

Znowu próbujesz obrażać?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość trf napisał:

Znowu próbujesz obrażać?

Wobec panów z kafe nie mam skrupułów żadnych.

Gość trf
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie uogólniaj.

Gość ONy
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wyjdź z domu.. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ONy napisał:

Wyjdź z domu.. 

Dziś mi się nie chce a co?

Gość gosc

ale o co w ogole chodzi. ja tam nie wiem czy jestem feministka, w zadnym ruchu nie dzialam, w...ia mnie glownie jak jakis osobnik meski mnie poucza i wymadrza, ma za gorsza jednostke ze wzgledu na plec, robi sie na specjaliste coucha mentora guru madrosci, to chyba normalne ze nas to wkurza

Gość gosc

przyrodzenia nie chcialabym miec bo lubie swoja wadżajnę. jedynie czasem by sie chcialo, zeby ludzie zamkneli morde, nie ingerowali w moja przestrzen, zycie i tak dalej, zwlaszcza rozumni specjalisci od wszystkiego, księża, stare dziady i tak dalej.

Gość Elka

A co powiesz na to jak feministki próbują narzucić innym kobietom swój światopogląd.  Nie szanują kobiet niepracujacych czy takich które mają dużo dzieci. 

Gość Gość

To znaczy że to nie są prawdziwe feministki tylko babochlopy.  

Gość zgościa
4 minuty temu, Gość Elka napisał:

A co powiesz na to jak feministki próbują narzucić innym kobietom swój światopogląd.  Nie szanują kobiet niepracujacych czy takich które mają dużo dzieci. 

Jak ty nawet nie wiesz co to feminizm. Ciekawe kto ci tłucze takie głupoty do glowy

Gość gosc
3 minuty temu, Gość zgościa napisał:

Jak ty nawet nie wiesz co to feminizm. Ciekawe kto ci tłucze takie głupoty do glowy

jak dla mnie akurat niepracujace kobiety albo wielodzietne sa obojetne,  musialaby mnie taka czyms innym wkurzyc, tutaj to czesto sie podludzie kloca, co kieruja sie jakimis stadnymi instynktami, no i niestety tworza sie takie grupki pseudo feministek. mnie tez takie feministki bedace oredowniczkami pracy i nienawidzace dzieci wkurfiaja a sama chyba jestem feministka.

Gość Elka

Jestem kobieta i uważam że mężczyzna ma większe prawa a kobieta powinna być mu podległą. Mogę mieć takie zdanie czy nie?

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Elka napisał:

Jestem kobieta i uważam że mężczyzna ma większe prawa a kobieta powinna być mu podległą. Mogę mieć takie zdanie czy nie?

kazdy niech ma swoje zdanie, jest ciekawiej, mozna na necie tez poczytac, ze ziemia jest płaska i maja duzo argumentow na poparcie tej tezy no i fajnie przynajmniej mozna se poczytac

Gość Gość

Gdzieś też czytałem że kobiety są inteligentne, czego to ludzie niewymysla:)

Gość zgościa
7 minut temu, Gość Elka napisał:

'wolnoc Tomku w swoim domku' tylko nie biegnij po pomoc do tych złych feministek jak te prawa nadużyje.