Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dawcio93

Czy moje podejście jest normalne? Prezenty byłego. Pierścionek i wibrator

Polecane posty

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

skoro to tylko przedmiot to czemu ona ma taki problem z tym aby się z nim rozstać, skoro wie ze jest Ci przykro. Ciekawe z kim jej się kojarzy kiedy go używa?...większość kobiet broni dziewczyny a ja pytam ktora chcialaby shciałaby aby jej facet np.spal w pościeli od niej, pil kawe z kubka od niej i miał zdjęcia  w telefonie, kompie albo ramce na szafce. Nie mowiac o bardziej intymnych prezentach. Rozumiem ze panie nie miałaby nic przeciwko?

Bo nie będzie grać w grę zaburzonego frajera. Bo nie ma to znaczenia a on o byle g.. będzie się pytać jakby problemów w zyciu nie miał. Takie związki sensu nie mają. I tyle.

5 minut temu, Dawcio93 napisał:

Po prostu ta świadomość że to id niego mnie męczy.. Nie zabraniam jej masturbacji. Chcę kupić jej nowy.. Ode mnie. I tak jak ktoś tu napisał że byłoby to do zaakceptowania gdyby nie miała takiego sentymentu do tej rzeczy.. Byłem ciekawy reakcji.. Zapytałem czy wyrzuci kiedy kupię jej nowy.. Odpowiedziała nie. Kiedy porozmawialismy spokojnie powiedziała że wyrzuci ale mało mnie to pociesza że musiałem na niej to wymusić jakby.. 

Odpuść sobie ją. Fatalna baba. I czuję coś do byłego.

3 minuty temu, Gość gość napisał:

skoro to tylko przedmiot to czemu ona ma taki problem z tym aby się z nim rozstać, skoro wie ze jest Ci przykro. Ciekawe z kim jej się kojarzy kiedy go używa?...większość kobiet broni dziewczyny a ja pytam ktora chcialaby shciałaby aby jej facet np.spal w pościeli od niej, pil kawe z kubka od niej i miał zdjęcia  w telefonie, kompie albo ramce na szafce. Nie mowiac o bardziej intymnych prezentach. Rozumiem ze panie nie miałaby nic przeciwko?

Logiczne argumenty ani odwoływanie się do empatii nie pomogą. Libtardki ani nie myślą ani nie mają empatii.

Gość danadana

Fatalny to jesteś ty rozwodnikiem frustracie o aparycji i mózgu Michała wisniewskiego

Gość Ccc
4 minuty temu, Gość God napisał:

Ty chcesz jej mówić co ma robić gościu.bwstyd i żenada. Słuchaj tych de bili a twój związek długo nie potrwa. A jeśli masz jakieś inne podstawy do nieufności. Pomijając te śmieszne rzeczy które wymieniłeś to się rozstań. Co to za związek że chcesz jej mówić co ma robić i przez jakąś rzecz rozwslasz swoją relację. Ogarnij się póki czas.

Ty chcesz mówić jemu co ma robić? 

On rozwala relacje przez rzecz? 

To jej rzecz nie jego... 

I to nie jest zdjęcie 

Misiek czy test ciążowy

Przed chwilą, Gość danadana napisał:

Fatalny to jesteś ty rozwodnikiem frustracie o aparycji i mózgu Michała wisniewskiego

Fatalny to trzeba mieć erzac mózgu by wnioskować o czymś wyglądzie po kreskówkowym awatarze ^^

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Ty chcesz mówić jemu co ma robić? 

On rozwala relacje przez rzecz? 

To jej rzecz nie jego... 

I to nie jest zdjęcie 

Misiek czy test ciążowy

Tak. Niech ją zostawi bo ja zamęczy takim g.... Mam nadzieję że dziewczyna się nie da. I że jakiś niezrównoważony dzieciak nie będzie jej mówić co ma robić. Tak. Idźcie się wszyscy leczyć.

Gość gosc
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Fatalny to trzeba mieć erzac mózgu by wnioskować o czymś wyglądzie po kreskówkowym awatarze ^^

Wysyłam to z wypowiedzi. On jest podobnie zaburzony jak ty. A że awatar to tak trafnie dopełnił...

Gość God

Jeśli nie masz do niej zastrzeżeń poza tymi urojonymi to mam szczerą nadzieję że cię rzuci frajerze.

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Wysyłam to z wypowiedzi. On jest podobnie zaburzony jak ty. A że awatar to tak trafnie dopełnił...

Albo nie znasz polskiego, albo plecha w twojej puszce mózgowej wydaje tylko popiardywanie. Obstawiam jedno i drugie.

Gość gosc
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Albo nie znasz polskiego, albo plecha w twojej puszce mózgowej wydaje tylko popiardywanie. Obstawiam jedno i drugie.

Zejdź mi brzydalu z oczu. Wysnulam miało być . Słownik mi zmienia. Ale to mało ważne. Dla ciebie nigdy się starać nie zamierzam. Dla mnie reprezentujesz poziom dość marny, mówiąc delikatnie.

Gość gość zmieszana

chyba jestem jakaś dziwna bo rozumiem Cię autorze. Jestem kobieta i wiem ze jej upór to najlepszy dowód na to ze nie jest to dla niej zwykły przedmiot.  Ludzie z jakiegoś powodu się rozstają. Jeśli w związku źle się działo to rzeczy po byltm nie kojarzą nam się dobrze..poduszka od byłego miś do spania??? chyba miałabym koszmary na samo wspomnienie tego ze ta poduszka była "swiadkiem" jego zdrady. Skoro takim sentymentem obdarza rzeczy po nim to znaczy ze podświadomie chce go przy sobie zatrzymać,mieć jego energię przy sobie. Za każdym razem kiedy dotknie tych rzeczy będzie go wspominać. Ciekawe co u niego ciekawe czy o mnie myśli bla bla... zamiast skupić na  tym co teraz. Współczuję partnerom obrończyn tej laski.

Gość gosc

Jesteś kobietą id iotka która słucha pana. Na miano kobiety nie zaugujesx. Robicie z igły widły a spraw istotnych w życiu nie dostrzegacie. Każdy kto chce ograniczać czy wpływać w taki sposób nie mając żadnego uzasadnienia próbuje tylko i wylacznie leczyć swoje kompleksy czyimś kosztem dlatego autorze jesteś dla mnie żałosny a to co robisz to początek przemocy. Niepewność siebie aż uszami wypływa a z doświadczenia wiem że bycie w związku z kimś niepewnym siębie zawsze prowadzi do strat emocjonalnych. Dlatego niech ona wieje póki czas. Początki przemocowca już widać.

Przed chwilą, Gość gość zmieszana napisał:

chyba jestem jakaś dziwna bo rozumiem Cię autorze. Jestem kobieta i wiem ze jej upór to najlepszy dowód na to ze nie jest to dla niej zwykły przedmiot.  Ludzie z jakiegoś powodu się rozstają. Jeśli w związku źle się działo to rzeczy po byltm nie kojarzą nam się dobrze..poduszka od byłego miś do spania??? chyba miałabym koszmary na samo wspomnienie tego ze ta poduszka była "swiadkiem" jego zdrady. Skoro takim sentymentem obdarza rzeczy po nim to znaczy ze podświadomie chce go przy sobie zatrzymać,mieć jego energię przy sobie. Za każdym razem kiedy dotknie tych rzeczy będzie go wspominać. Ciekawe co u niego ciekawe czy o mnie myśli bla bla... zamiast skupić na  tym co teraz. Współczuję partnerom obrończyn tej laski.

Kochana, a skąd wiesz co było powodem rozpadu tamtego związku i kiedy to było? W pierwszym momencie może i jest jak napisałaś, ale po roku, dwóch..? Mając ułożone życie z kimś innym? Przedmiot, jak przedmiot.. 

Co do wibratora, nie wypowiem się, nie mam, a dziewczyna już zgodziła się go wywalić.

A pierścionek, czy autor w którymś momencie napisał, że ona go nosi, czy po prostu, że go ma?

Gość gość zmieszana

Coz...na pewno patrzę  na to przez pryzmat  własnych doswiadczen. i nie moglabym ot tak patrzec sobie na kubeczek czy podusie bo zawsze chocby w ulamku sekundy w glowie pijawily sie wspomnienia.utor pisze ze jego dziewczyna była narzeczona...zaręczyn nie zrywa się ot tak...a autor z ta dziewczyna nawet nie mieszka i zabija go jego własna wyobraznia. Współczuję mu. Wyobrazcie to sobie ze wieczorem rozmawiaja przez tel i potem leżąc w łóżku on wie ze ona robi to sobie z małym przyjacielem...hm. Może tak zabawa z autorem przez tel?☺

Gość zmieszana

Osobie która wyzwala mnie od ...ek gratuluję bo obrażając kogosię sama siebie obraziłas. NIE TY DECYDUJESZ czy zasługuje na miano kobiety. Jestem nią w 100% bo słucham siebie a mój mąż to nie jest mój "pan". Nie przechowuje rzeczy po byłych bo ja tego nie chcę i jest mi to w życiu niepotrzebne. Żyje tu i teraz a nie rozkminiam przeszłość. Co do tematu to trzeba szanować uczucia ukochanej osoby i  chociaż postarać zrozumieć. przedmioty ważniejsze od CZLOWIEKA? fajne czasy nastały.

15 minut temu, Gość gość zmieszana napisał:

Coz...na pewno patrzę  na to przez pryzmat  własnych doswiadczen. i nie moglabym ot tak patrzec sobie na kubeczek czy podusie bo zawsze chocby w ulamku sekundy w glowie pijawily sie wspomnienia.utor pisze ze jego dziewczyna była narzeczona...zaręczyn nie zrywa się ot tak...a autor z ta dziewczyna nawet nie mieszka i zabija go jego własna wyobraznia. Współczuję mu. Wyobrazcie to sobie ze wieczorem rozmawiaja przez tel i potem leżąc w łóżku on wie ze ona robi to sobie z małym przyjacielem...hm. Może tak zabawa z autorem przez tel?☺

No a ja właśnie nie mam tego problemu, mimo skończenia 6 letniego związku, po 2ch latach, nie wiążę już uczuć do tamtej osoby poprzez przedmioty.

To w sumie obrzydliwe, haha, ale to też kwestia podejścia, zacznijmy od tego, że jak napisałaś o pikantnym telefonie, to stanowczo bardziej podoba mi się ta opcja i użycia własnej ręki, niż sztucznego sprzętu  😛

Tu nie chodzi chyba nawet o to, że te przedmioty są ważniejsze. Autor nie przedstawił swojego stanowiska tej dziewczynie. A jak już zaczął to zobacz, wibrator postanowiła wywalić. Nie oceniajmy jego Lubej z góry. 

Gość zmieszana

Jest nadzieja ze się dogadają. ☺ Rozmowa to zawsze klucz w dobra stronę. 

Gość gosc
22 minuty temu, Gość zmieszana napisał:

Osobie która wyzwala mnie od ...ek gratuluję bo obrażając kogosię sama siebie obraziłas. NIE TY DECYDUJESZ czy zasługuje na miano kobiety. Jestem nią w 100% bo słucham siebie a mój mąż to nie jest mój "pan". Nie przechowuje rzeczy po byłych bo ja tego nie chcę i jest mi to w życiu niepotrzebne. Żyje tu i teraz a nie rozkminiam przeszłość. Co do tematu to trzeba szanować uczucia ukochanej osoby i  chociaż postarać zrozumieć. przedmioty ważniejsze od CZLOWIEKA? fajne czasy nastały.

To sobie nie trzymaj id... Może to dobry wibro i co się pieklisz. Każdy może mieć inne zdanie. Może sama chętnie mówisz innym co mają robić. Nie każdy będzie słuchał rozkazów. Pogódź się z tym frustratko.

Gość zmieszana

Dokladnie,każdy może mieć inne zdanie☺dlatego wypij meliskę lub poszukaj równie sfrustrowanej trollicy co Ty. Bez odbioru☺

Gość .........

Nie masz prawa domagać się wyrzucenia pierścionka. Ona nie jest twoją rzeczą ani psem żebyś nią rządził ani jej rozkazywał. Nie musiala Ci nawet mówić że to od niego. Ja bym cie w dupsko kopnęła bo masz roszczęniową postawe i traktujesz ją jak rzecz!!!

Polak,  Rosjanin i Niemiec spotykają się przed świętami Bożego Narodzenia.

Każdy ciekaw co drugi kupił swojej kobiecie pod choinkę.

-Ja swojej kupiłem futro z lisa i futro z niedźwiedzia - mówi Rosjanin . Jak nie spodoba się jej futro z lisa to będzie chodzić w futrze z niedźwiedzia

- Ja swojej kupiłem Audi i BMW - mówi Niemiec. Jak nie spodoba się jej Audi to będzie jeździć BMW.

-A ty Polak co swojej kupiłeś? - pyta Niemiec 

- Pierścionek i wibrator - odpowiada Polak.

- Dlaczego akurat te dwie rzeczy? - pyta Niemiec 

- Bo jak jej się nie spodoba pierścionek,  to niech się ...i - odpowiada Polak

Ziom były Twojej to bohater starego jak świat dowcipu.

A skoro ona pierścionek trzyma,  ale go nie zakłada,  to widocznie się nie spodobał i dlatego też do tej pory trzyma wibrator 😄

2 godziny temu, Pavlo1985 napisał:

Polak,  Rosjanin i Niemiec spotykają się przed świętami Bożego Narodzenia.

Każdy ciekaw co drugi kupił swojej kobiecie pod choinkę.

-Ja swojej kupiłem futro z lisa i futro z niedźwiedzia - mówi Rosjanin . Jak nie spodoba się jej futro z lisa to będzie chodzić w futrze z niedźwiedzia

- Ja swojej kupiłem Audi i BMW - mówi Niemiec. Jak nie spodoba się jej Audi to będzie jeździć BMW.

-A ty Polak co swojej kupiłeś? - pyta Niemiec 

- Pierścionek i wibrator - odpowiada Polak.

- Dlaczego akurat te dwie rzeczy? - pyta Niemiec 

- Bo jak jej się nie spodoba pierścionek,  to niech się ...i - odpowiada Polak

Ziom były Twojej to bohater starego jak świat dowcipu.

A skoro ona pierścionek trzyma,  ale go nie zakłada,  to widocznie się nie spodobał i dlatego też do tej pory trzyma wibrator 😄

Hahahahahhahahahahhahahahahahha

P. S Moja kochana nas czyta.. 😁 

7 minut temu, Dawcio93 napisał:

Hahahahahhahahahahhahahahahahha

P. S Moja kochana nas czyta.. 😁 

A ja taki nieuczesany 

A teraz tak na poważnie .

Mam pewne zdanie na ten temat.

Być może nawet pokrywa się z tym co tutaj już napisane zostało.

Odpowiedz mi tylko na 1 pytanie - jak dawno ona rozstała się z poprzednim partnerem ?

Gość errw

według mnie  może być tak ze ona go kocha niby nie może nie...moze ciebie traktować jak tylko faceta do wzbudzania w nim zazdrość. Powiem ci tylko tyle albo aż tyle spróbuj jej dotykac przy jej byłym mezu  to 1 punkt sprawdź naile mu pozwala sie dotykać 3. Nie bądź pobłażliwy tylko o...  z obrażaniem i nie odpisywaniem raczej nie kombinuj najlepiej udawaj dobrego i obrazonego XD ale stanowczego zresztą tej kwesti nie ogarnąłem. Ale byłem zakochany w dziewczynie przez 3 lata studiów . 3 lata zmarniłem.. stałem sie zboczoncem przez nia a ona mnie traktowała jak faceta do zazdrości inemu dała sie macać po tyłku może ze złości bo nie umiałem jej macać przy innych albo  udawała...Takie kobiety to wyrachowane suczki Przede wszystkim zadbaj o siebie przygotuj sie mentalnie nato ze najlepiej moze byc dla ciebie poprostu brak tej osoby ja od swojej 3 miałem jakby przerwy przez 3 wakacje  z poczatku ni ejest tak źle jesli niema az takiej wiezi ale wiem ze na samym koncu było mi najtrudniej i nie umiałem sie poznać co ciekawe nigdy z nia nie byłem ale zwodziła mnie i wciągała w swe ...ane gierki i  uwaliłem 3 lata ;/ 3 lata najlepszej młodosci czujesz jaka to strata mogłem poznać dziewice wartościową kobietę ale czasu nie cofne  i współczuje bo czas stracony na jedna kobietę dopiero najbardziej sie odczuwa w samotności i ta świadomość może dobić emocjonalnie . Niema co kobietom pobłażać nie zasługuja na to..ani tego nie do ceniaja 

26 minut temu, Pavlo1985 napisał:

A teraz tak na poważnie .

Mam pewne zdanie na ten temat.

Być może nawet pokrywa się z tym co tutaj już napisane zostało.

Odpowiedz mi tylko na 1 pytanie - jak dawno ona rozstała się z poprzednim partnerem ?

Jakieś 3 lata temu... 

Opowiedziała mi że wibrator może wyrzucić ale pierścionek to ważna pamiątka.. 

Kur.. Pamiątka po zaręczynach? Czy to normalne??. 

Gość she
15 minut temu, Gość errw napisał:

według mnie  może być tak ze ona go kocha niby nie może nie...moze ciebie traktować jak tylko faceta do wzbudzania w nim zazdrość. Powiem ci tylko tyle albo aż tyle spróbuj jej dotykac przy jej byłym mezu  to 1 punkt sprawdź naile mu pozwala sie dotykać 3. Nie bądź pobłażliwy tylko o...  z obrażaniem i nie odpisywaniem raczej nie kombinuj najlepiej udawaj dobrego i obrazonego XD ale stanowczego zresztą tej kwesti nie ogarnąłem. Ale byłem zakochany w dziewczynie przez 3 lata studiów . 3 lata zmarniłem.. stałem sie zboczoncem przez nia a ona mnie traktowała jak faceta do zazdrości inemu dała sie macać po tyłku może ze złości bo nie umiałem jej macać przy innych albo  udawała...Takie kobiety to wyrachowane suczki Przede wszystkim zadbaj o siebie przygotuj sie mentalnie nato ze najlepiej moze byc dla ciebie poprostu brak tej osoby ja od swojej 3 miałem jakby przerwy przez 3 wakacje  z poczatku ni ejest tak źle jesli niema az takiej wiezi ale wiem ze na samym koncu było mi najtrudniej i nie umiałem sie poznać co ciekawe nigdy z nia nie byłem ale zwodziła mnie i wciągała w swe ...ane gierki i  uwaliłem 3 lata ;/ 3 lata najlepszej młodosci czujesz jaka to strata mogłem poznać dziewice wartościową kobietę ale czasu nie cofne  i współczuje bo czas stracony na jedna kobietę dopiero najbardziej sie odczuwa w samotności i ta świadomość może dobić emocjonalnie . Niema co kobietom pobłażać nie zasługuja na to..ani tego nie do ceniaja 

Już tak nie płacz, nie zwodziłam cię pyśku 🍬

3 lata to szmat czasu,  więc raczej plastrem na gojące się rany nie jesteś,  o ile ona nie idealizuje dawnej miłości. 

Po mojemu sprawa wygląda tak - ona nie chce nic wyrzucać z jednego,  bardzo prostego powodu,  którym jest próżność. 

Każdy z nas w jakimś stopniu próżny jest,  może u niej ta próżność przejawia się w kolekcjonowaniu pamiątek różnego rodzaju tylko po to by podnieść sobie niską samoocene , by mieć przy sobie przedmiot przypominający jej o tym,  że jest na tyle dobra,  że może być całym czyimś światem.

Jeżeli ona ma niską samoocenę,  lub potrzebuje czuć,  że jest dla kogoś kimś bardzo wyjątkowym, to pierścionek zniknie z Waszego życia dopiero jak to Ty jej uswiadomisz,  że świata poza nią nie widzisz 

Gość wre

Eh zerwac kontakt i tyle poco ci kobieta ;/? same problemy