Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30-tka

Dostałam taką zabawkę i nie wiem co o tym myslec. I czy to w ogóle ma rację bytu

Polecane posty

Gość 30-tka

Na 30 urodziny dostałam wibrator od siostry. Byłam zażenowana, wg wiele emocji na raz że chyba zrobiłam się czerwona. Bo to była impreza rodzinna i kilku znajomych. Rozpakowywalam prezenty a to takie coś. Od razu spojrzałam na męża ( miał takie wielkie oczy ze zdziwienia) ale moja siostra sama powiedziala: jak Ci się podoba prezent odemnie? Więc się rozwiązało, że to od niej.

A jak mial mi się podobać? Jeny.... Zaśmialam się i powiedziałam że przyda się proteza na wypadek gdyby męża piorun trafił. Jakoś wybrnelam...

Ale zaczęło się po imprezie mąż poczuł się upokorzony i uważa że musiałam jej się żalić na sprawy łóżkowe, że to było podłe i mogłam sama mu powiedzieć

Myślałam że ona mu to wytlumaczy, że stanie w mojej obronie i powie że to tylko głupi żart albo cokolwiek. Ale ona się z tego wszystkiego śmieje.

On się zablokował na mnie całkowicie POMOCY

Gość Ona33

Wrzuć na luz , ty i twój mąż. 

Gość 30-tka

Łatwo powiedzieć. Śpi osobno je osobno wogole nie chce mnie znac, nic mi nie da wytłumaczyć. Wogole o co chodzi przecież ja nie mam z nim żadnych problemów łóżkowych. A to trwa od soboty i końca nie widać to jak mam wyluzowac. Nawet nie wiedziałam że aż tak jest przewrażliwiony na tym punkcie

Gość asdasd

Zachowanie siostry tragiczne, powinnas z nia porozmawiac.

2 godziny temu, Gość 30-tka napisał:

Na 30 urodziny dostałam wibrator od siostry. Byłam zażenowana, wg wiele emocji na raz że chyba zrobiłam się czerwona. Bo to była impreza rodzinna i kilku znajomych. Rozpakowywalam prezenty a to takie coś. Od razu spojrzałam na męża ( miał takie wielkie oczy ze zdziwienia) ale moja siostra sama powiedziala: jak Ci się podoba prezent odemnie? Więc się rozwiązało, że to od niej.

A jak mial mi się podobać? Jeny.... Zaśmialam się i powiedziałam że przyda się proteza na wypadek gdyby męża piorun trafił. Jakoś wybrnelam...

Ale zaczęło się po imprezie mąż poczuł się upokorzony i uważa że musiałam jej się żalić na sprawy łóżkowe, że to było podłe i mogłam sama mu powiedzieć

Myślałam że ona mu to wytlumaczy, że stanie w mojej obronie i powie że to tylko głupi żart albo cokolwiek. Ale ona się z tego wszystkiego śmieje.

On się zablokował na mnie całkowicie POMOCY

Trzeba było jej powiedzieć przy stole, że nie musi sądzić Ciebie po sobie i Ty nie uskarżasz się na ilość i jakość.

Teraz? Kombinuj.

Skoro przyjęłaś faktycznie to słabo wygląda.

Straszny troll ta twoja siostra. Zwróć jej "prezent" a do męża napisz elaborat w MMS. Może przeczyta nim skasuje. Możesz nawet zażądać od trollicy żeby pomogła rozwiązać sytuację która stworzyła.

Gość Liauau

mąż poczuł się upokorzony i uważa że musiałam jej się żalić na sprawy łóżkowe, że to było podłe i mogłam sama mu powiedzieć

Bo to była impreza rodzinna i kilku znajomych.

No i co z tego. Seks jest dla ludzi.

Zaśmialam się i powiedziałam że przyda się proteza na wypadek gdyby męża piorun trafił. Jakoś wybrnelam...

Żałosna odpowiedź 🙈 Masakra. Wibratora używa się dla zabawy, nie tylko jak mąż ma jakiś problem,  ale także jak go nie ma akurat jak masz ochotę na seks, a także podczas seksu z nim. Ja przykładam go sobie np.wtedy gdy mamy seks na szybko, na stojąco i z wibracją szybko dochodzę, zwłaszcza, że jestem mocno kochana od tyłu.

mąż poczuł się upokorzony i uważa że musiałam jej się żalić na sprawy łóżkowe, że to było podłe i mogłam sama mu powiedzieć

Czyli facet ma kompleksy i faktycznie coś jest na rzeczy. Gdyby było fajnie miałby dystans do tego. Ja swój wibrator dostałam od męża 😉

Gość Gosc

Ahahahahahahahaha wkładaj te nasadek różowa  bo masz małego pindolka a nie rzucasz nią w ścianę świnio z...a

Gość Gosc

Ohio Ale śmieszne z tą nasadka rozowa

Gość Gosc

A to dobre masz małego chyba 

Gość 30-tka
22 minuty temu, Piaskun napisał:

Trzeba było jej powiedzieć przy stole, że nie musi sądzić Ciebie po sobie i Ty nie uskarżasz się na ilość i jakość.

Teraz? Kombinuj.

Straszny troll ta twoja siostra. Zwróć jej "prezent" a do męża napisz elaborat w MMS. Może przeczyta nim skasuje. Możesz nawet zażądać od trollicy żeby pomogła rozwiązać sytuację która stworzyła.

Co ja zrobiłam, czemu ja myślę tak powoli.....

Dziękuję wszystkim szczególnie tobie za odpowiedź. 

Masz rację słabo wyszło muszę sama to załatwić

Gość mmm

Zgadzam sie z piaskunem.

Gość gość
55 minut temu, Piaskun napisał:

Teraz? Kombinuj.

najlepiej niech sie z nim prześpi zeby go odblokować, tylko niech doda an koniec ze sie pomyliła, bo teraz wie,ze siostra nie potrzebowała  pomocy

Gość dr ruch@wiec

ten problem może rozwiązać jedynie trójkącik z siostrą. wtedy mąż się odblokuje

Gość Bankowo

Na bank twój mąż dobierał się do twojej siostry, może nawet mieli romans . Dlatego tak z niego zadrwiła, a on tak zareagował.