Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Chyba jestem kochanką

Polecane posty

Gość Gosc gosc

Baby zawsze roz pier dala ly zwiazki. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Pilnuj po prostu swojej dvpy i swojego kolesia a nie cudzych... zbyt głupia jestes żeby pojąć? 

Pilnować mogę kolesia do lat 15lat a nie dorosłego chúja. Nie oceniaj własną miarą. I zamknij ten ryj bo mnie wķúrwiasz tępa dzido. Skąd w was to przekonanie że każda chce wam ukraść tego skarba wielkiego? Większość z was jest z takimi januszami ze i garbatej byście musiały dopłacić za tkniecie delikwenta kijem a się sràcie jak potluczone. 

Gość Gosc hosc

Ale chamskie babsko z ciebie autorko. On miałby przesrane z toba prostaczko . No i wlasnie widzicie jakie poczwary rozwalaja zwiazki , takie wlasnie wredne dzifki . ... 

Gość Gość

Oni i tak mają przesrane ale zrobią wszystko dla cipy z legalnym  dostępem. Widocznie jeszcze nie jesteś gotowa na prawdę.

Gość jojo
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Mój musi, i tyle. Nie oczekuje wiecej niż sama daje, akurat fundamentalne poglądy na życie powinno się ze soba dzielić, dlatego grunt to sie dobrać...powtarzać się nie będę. Tylko potem te zdziwnienie skąd sie biorą pewne rzeczy, przymykanie oczu na początku na wiele spraw z reguły nic dobrego nie przynosi, bo znaki ewidentne są.

Mysle, ze kazdy chce byc w zwiazku zbudowanym na trwalych funadmentach, ale chyba jestesmy na tyle dorosli by zrozumiec, ze to czasami po prostu nie wychodzi. Miedzy innymi dlatego, ze wlasnie zle dobralismy swojego partnera.

Poza tym, kazdy interpretuje te fundamenty na swoj sposob, poprzez swoj system wartosci. Latwo jest oceniac innych, musztrowac ich i dawac dobre rady, bez chwili zastanowienia i dobrej woli zrozumienia sytuacji. Nasze zycia nie sa takie same, dlatego bez sensu jest oceniac ta kobiete i tego faceta... Tak mi sie wydaje.

Gość Lila
2 minuty temu, Gość Gosc hosc napisał:

Ale chamskie babsko z ciebie autorko. On miałby przesrane z toba prostaczko . No i wlasnie widzicie jakie poczwary rozwalaja zwiazki , takie wlasnie wredne dzifki . ... 

A kiedy Ty zrozumiesz ze jesli jest udany zwiazek, to zadna inna kobieta go nie zepsuje. A jesli jednak facet poleci na inna to znaczy, ze to nie byl zwiazek tylko jakas atrapa. 

Poza tym ... ja jestem bardzo atrakcyjna kobieta. I nie mam cisnienia by za wszelka cene zatrzymac faceta przy sobie. Najwidoczniej te co obarczaja wine za zdrade inna kobiete, sa zwyczajnie brzydkie i maja niska samoocene. Zadbajcie o siebie i o swojego faceta to nie poleci na inna. Proste. 

Gość stare jak świat

bidulek jest tak nieszczęśliwy ze nie może podjąć samodzielnej decyzji o rozstaniu i potrzebny mu pretekst w postaci innej kobiety...aby w razie kiedy okazało się ze ta nowa nie jest wcale lepsza,moc zwalić winę na nia i próbować na kolanach wrócić do byłej ☺oo jaki ja błąd popełniłem kocham tylko ciebie

Gość Straszna wywłoka z ciebie

Straszna z ciebie lafirynda

Gość gosc
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Pilnować mogę kolesia do lat 15lat a nie dorosłego chúja. Nie oceniaj własną miarą. I zamknij ten ryj bo mnie wķúrwiasz tępa dzido. Skąd w was to przekonanie że każda chce wam ukraść tego skarba wielkiego? Większość z was jest z takimi januszami ze i garbatej byście musiały dopłacić za tkniecie delikwenta kijem a się sràcie jak potluczone. 

sama skoncz pie rdo lic bo pilnuj napisalam trzymaj sie swego a nei do cudzego zaglądasz, a sama bym pierwsza w dupe kopnela zdradzacza tepa dzido, sama zamknij ten ryj bo do pięt mi nie dorastasz

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Straszna wywłoka z ciebie napisał:

Straszna z ciebie lafirynda

Dlaczego z niej? Przecież to on sam leci z wywalonym językiem jak piesek. Tylko Ty jesteś tu największa lafrynda swojego władcy któremu się nadatawiasz nawet jak nie masz ochoty, bo boisz się, ze jak mis nie spuści z kij w twoje śmietnisko upa...piździ/sko to pójdzie do innej, ale nie rozumiem jednego. Nawet jak skończy dwa razy dziennie w twoim śmietnisku to i tak starczy mu na trzeci strzał do innej dziury. 

Gość gość

chyba jesteś bardzo młoda autorko i żaden twój związek nie trwał zbyt długo bo bardzo upraszczasz. Nie zawsze jest tak prosto dbać o związek i wzajemne relacje. Nie przyszło do tej ślicznej główki ze ona się stara a to on nie dba o nią i ma za dobrze,dlatego nie docenia ? rozumiem ze kiedy ty zostaniesz zdradzona będziesz równie wyrozumiała. Myślenie ze zdradzane są tylko brzydkie i zaniedbane daleko Cię nie zaprowadzi.

Gość gosc
12 minut temu, Gość Lila napisał:

A kiedy Ty zrozumiesz ze jesli jest udany zwiazek, to zadna inna kobieta go nie zepsuje. A jesli jednak facet poleci na inna to znaczy, ze to nie byl zwiazek tylko jakas atrapa. 

Poza tym ... ja jestem bardzo atrakcyjna kobieta. I nie mam cisnienia by za wszelka cene zatrzymac faceta przy sobie. Najwidoczniej te co obarczaja wine za zdrade inna kobiete, sa zwyczajnie brzydkie i maja niska samoocene. Zadbajcie o siebie i o swojego faceta to nie poleci na inna. Proste. 

tak to sobie tłumacz wywłoko że tylko brzydkei tak mają, po prostu jesteś tępa i daremna z tobą gadka lalo

Gość Papoo

Do pięt nie bo znacznie wyżej. Wzrostu bozia też mi nie poskapila. Skończ trolic bo wiedz iz robisz to źle.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Papoo napisał:

Do pięt nie bo znacznie wyżej. Wzrostu bozia też mi nie poskapila. Skończ trolic bo wiedz iz robisz to źle.

Wielki mutancie babochłopie kobieta ma być filigranowa 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Wielką Pani z k/utasem w gębie swojego misiaczka? Ciekawe co czujesz gdy całujesz go w policzek a przed momentem siedziała mu inna na twarzy? No, ale to jej wina, bo twój facet jest niedorozwinięty i tak głupi, ze nie może się oprzeć. 

Idz się lecz de bilko

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wielki mutancie babochłopie kobieta ma być filigranowa 

Jaka by nie była to i tak misio za...i w jej przeciwieństwie więc się nie podniecaj upoślo. 

Gość Gość

Chodziło oczywiście o słowo zakútasi. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Idz się lecz de bilko

Przyznaj się, ze uwielbiasz wąchać jego ja(ja które ociekały sokami tej wrednej i niedobrej s)uki z która Cię zdradza. To tylko jej wina, bo przecież misiaczek to tylko chłop jak zawsze niewinny

Gość Bekson
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Przyznaj się, ze uwielbiasz wąchać jego ja(ja które ociekały sokami tej wrednej i niedobrej s)uki z która Cię zdradza. To tylko jej wina, bo przecież misiaczek to tylko chłop jak zawsze niewinny

Lubi jak klaszcza jej o czoło. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Bekson napisał:

Lubi jak klaszcza jej o czoło. 

Nie raz po sokach innych mlaskał a mu i na głowę sobie je kładła 

Gość Gość

To po prostu pradawny zwyczaj oczyszczania jajem. 

Gość Luna

Borze szumiacy co za prostaki tutaj sie wypowiadaja 🙄

Gość Gośc
3 godziny temu, Gość Anna napisał:

Poznałam ostatnio fajnego faceta okazało się, że jest zajęty. Zdziwiło mnie to bardzo, ale powiedziałam w porządku zobaczę co z tego wyniknie.

On pisze ze mną codziennie. Jesteśmy w ciągłym kontaktcie ze sobą.

Planuje kupić nowy samochód i zabierać mnie w różne ciekawe miejsca.

Mówi,  że jestem jak marzenie, że nigdy nie poznał takiej kobiety jak ja.

Hahaha poczekaj za jakiś czas inna zostanie jego marzeniem

Gość Chyba jèbłocie
5 minut temu, Gość Luna napisał:

Borze szumiacy co za prostaki tutaj sie wypowiadaja 🙄

Ludzie na poziomie nie przebywają na kafeterii. Nie wiesz tego? Tam są drzwi. Przy sobocie a ty nie przy kocie? 

Gość gość

Dzifka i dzifkarz, co jeszcze wytłumaczyć?

Gość gość
24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

to zes sie przy jebala ludzka sz ma to

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego on, skoro jest zajęty wypisuje i zadaje się z inna kobieta? 

bo jego stara czupiradło 85kg i fleja.

Gość Anna
18 minut temu, Gość gość napisał:

bo jego stara czupiradło 85kg i fleja.

Ja widziałam jego dziewczyne na zdjęciach to jest dosc grubsza, ma duze dłonie i palce takie grube 

Gość ola
Przed chwilą, Gość Anna napisał:

Ja widziałam jego dziewczyne na zdjęciach to jest dosc grubsza, ma duze dłonie i palce takie grube 

Ale to wcale nie znaczy ze nie jestes dzifką, jestes marną dzifką nawet..idz się rozkrasz kreaturo ze swoim grzybem

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość ola napisał:

Ale to wcale nie znaczy ze nie jestes dzifką, jestes marną dzifką nawet..idz się rozkrasz kreaturo ze swoim grzybem

Grzyba to Ty masz na ściankę i w piz/dzie dzieki misiwo