Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana facetami

Zniewiesciali faceci

Polecane posty

a ja proponuję znaleźć sobie normalnych znajomych, najlepiej takich poza internetem bo w życiu nie słyszałam takich "rozkimek" w prawdziwym życiu. Zawsze byli nieudacznicy którzy są samotni (tak mężczyźni jak i kobiety). Tylko kiedyś siedzieli u mamy i nie było internetu żeby mogli się nad sobą użalać więc łatwiej się ich ignorowało. 

4 minuty temu, Gość Kaja napisał:

To że istnieją to wiem bo jednego znalazłam i mam. Ale skąd te braki w społeczeństwie w ogóle? Może tak po prostu ewoluuje społeczeństwo? Może tak samo mówili mężczyźni o kobietach kiedy te zaczęły nosić spodnie, prowadzić auta i uczęszczać na uczelnię? A kobiety zaczęły poddawać w wątpliwość męskość mężczyzn którzy na przykład przestali chodzić na polowania? Kto wie.

Społeczeństwo tak ewoluuje. Kobiety tak się pchały do tego równouprawnienia, że nie patrzyły jakie będą koszty. A koszty są takie że muszą, ponosić odpowiedzialność, wyhodować gruba skórę, walczyć na rynku pracy o swoje. Stały się bardziej męskie. Stały się konkurencją nie partnerkami, przyjęły męski światopogląd i są tak traktowane. Jak inne samce, które trzeba wykorzystać, zniszczyć, przepędzić bądź wbić w posłuszeństwo.

Już mało która kobieta swoim widokiem i aurą potrafi mężczyznę rozmontować: rozczulić, obudzić w nim pragnienie chronienia jej.

A że takich kobiet już niema ta męska część w mężczyznach usypia, czasem się budząc, a czasem nie. A ponieważ organy nieużywane zanikają, powoli zanika. Rozmemłani uniseksualni ojcowie tworzą rozmemłanych uniseksualnych synów.

Niedługo już nie będzie na zachodzie ani jednego mężczyzny który będzie potrafił ująć mocno kobietę za buzię i zajrzeć jej w oczy tak, że kolana jej zmiękną a cipka zaleje się wilgocią...

Gość Gosc

Wlasnie siedzieli u mamusi w spodniczusi menty zasrane

Gość Gość

Jak się chce być kobiecą kobietą a jednocześnie nosić spodnie, prowadzić auta i uczęszczać na uczelnię - to trzeba charchnąć w krzaki, odlać się na stojaka, zakląć jak szewc i.... samej zap..lać na polowanie!!!

Gość Koaaa
15 minut temu, Piaskun napisał:

Niedługo już nie będzie na zachodzie ani jednego mężczyzny który będzie potrafił ująć mocno kobietę za buzię i zajrzeć jej w oczy tak, że kolana jej zmiękną a cipka zaleje się wilgocią...

O kurde, ty tak na mnie działasz... zsikałam się ze śmiechu

1 minutę temu, Gość Koaaa napisał:

O kurde, ty tak na mnie działasz... zsikałam się ze śmiechu

Nic dziwnego. Starym dupom z reguły słabo trzymają zwieracze.

Gość Koaaa
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Nic dziwnego. Starym dupom z reguły słabo trzymają zwieracze.

To ile ty masz lat, że 23 letnia kobieta jest dla ciebie stara? 16? W sumie to by wyjaśniało skąd tak duża skala głupoty w twoich wypowiedziach.

Gość Gość

23 lata i już ci puszczają zwieracze?? Może przestań sie puszczać, bo co będzie za 10 lat??? Dziurawe wiadro????

Gość Koaaa
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

23 lata i już ci puszczają zwieracze?? Może przestań sie puszczać, bo co będzie za 10 lat??? Dziurawe wiadro????

Nie puszczam się :) To piaskun tak na mnie działa

Nie podoba mi się zachowanie większości kobiet (mam tu na myśli nie szanowanie się), ale takich chamów i prostaków jak piaskun jeszcze bardziej nie trawię. Dla mnie faceci co traktują kobiety jak przedmiot są nic nie wartym ścierwem. Nazywasz siebie mężczyzną piaskun,a dla mnie jesteś zwykłym puszczalskim lalusiem co nie ma żadnych innych pasji niż uciechy cielesne z dziewczynami na jakie zasługujesz czyli ulicznicami. Prawdziwy mężczyzna potrafi uszanować mądrą, skromną i szanującą się dziewczynę, a prostak jest dla mnie niczym robak którego należy zdeptać.

Gość Carboned

Lodziarom i druciarom mówimy stanowcze NIE!

Gość Gość

Stanowcze RACZEJ nie! - no chyba  że to akurat nam robią lodzika 😉

Gość wrazliwiec
34 minuty temu, Gruby napisał:

Nie podoba mi się zachowanie większości kobiet (mam tu na myśli nie szanowanie się), ale takich chamów i prostaków jak piaskun jeszcze bardziej nie trawię. Dla mnie faceci co traktują kobiety jak przedmiot są nic nie wartym ścierwem. Nazywasz siebie mężczyzną piaskun,a dla mnie jesteś zwykłym puszczalskim lalusiem co nie ma żadnych innych pasji niż uciechy cielesne z dziewczynami na jakie zasługujesz czyli ulicznicami. Prawdziwy mężczyzna potrafi uszanować mądrą, skromną i szanującą się dziewczynę, a prostak jest dla mnie niczym robak którego należy zdeptać.

ty jestes ze świata o odwrotnej logice? czy poprostu gruboskórne babsko

5 minut temu, Gość wrazliwiec napisał:

ty jestes ze świata o odwrotnej logice? czy poprostu gruboskórne babsko

Jestem ze świata, gdzie szanujące się kobiety są cenione i zasługują na szacunek, a chamy i prostaki są potępiani.

45 minut temu, Gruby napisał:

Łajno mnie obchodzi twoje zdanie cipeczko.

Nie ważne jakbyś bialorycerzował i tak żadna tutaj nie będzie chciała dotknąć twojego psi-psi.

Gość Załamka
3 godziny temu, Gość hultaj napisał:

Do garów i kible szorować tam jest wasze miejsce . Znam zasadę liczenia i dlatego liczę tylko na siebie , a was tępe baby mogę uważać tylko za szambo żałosna istoto 

Jak się wyjeżdża z armatą na wróbla, to zazwyczaj kończy się strzałem we własne kolano. U Ciebie zadziwiająco aż w oba. 

Gość orfeld
7 minut temu, Piaskun napisał:

Nie ważne jakbyś bialorycerzował i tak żadna tutaj nie będzie chciała dotknąć twojego psi-psi.

Piaskun popraw makijaz, odłoz misia i stan z nim do walki :D

2 minuty temu, Piaskun napisał:

Haha ja kieruję się czymś co nazywa się prawdziwą miłością. Dla mnie na pierwszym miejscu jest więź między obojgiem zakochanych ludzi i uczucia. Nie obchodzi mnie ilość kochanek, ani bliższa znajomość z panną co lubi być bita i wyzywana przez wydepilowanych bawidamków jak ty. Wolę być rycerzem w tych czasach niż kolekcjonerem bękartów i chorób.

2 minuty temu, Gość orfeld napisał:

Piaskun popraw makijaz, odłoz misia i stan z nim do walki :D

Ten chudzielec w ciasnych spodniach nawet z pluszowym misiem by nie miał żadnych szans.

11 minut temu, Gruby napisał:

przez wydepilowanych bawidamków jak ty.

Wydepilowany 😄

9 minut temu, Gruby napisał:

Ten chudzielec w ciasnych spodniach nawet z pluszowym misiem by nie miał żadnych szans.

Chudzielec 😄

Nie wiem już sam czy jesteś głupszy czy żałośniejszy cipko.

Internetowy napinacz, rycerz Bolko z Sierocińca herbu Męczykonik...

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Internetowy napinacz, rycerz Bolko z Sierocińca herbu Męczykonik...

Ale nie musisz się podpisywać pod swoimi wpisami :)

Gość Kaja

Idę stąd, panowie zaczynaja sie szarpać za włosy.

Gość Kobieta
2 minuty temu, Gość Kaja napisał:

Idę stąd, panowie zaczynaja sie szarpać za włosy.

Takie czasy.. Jaj nie mają to się za włosy szarpią 😂 😂 😂 

Gość Gość

Bo za jaja to je wspólczesne "wyroby kobietopodobne" targają :classic_biggrin:

Gość Gość

* szarpią 😂😂😂

Gość Gość

Zazwyczaj w kiblach.

Gość Kiyono
8 godzin temu, Gość rozczarowana facetami napisał:

Czemu faceci jestescie tak zniewiesciali i rozmemłani?nie dosyc ze wiecznie niezdecydowani,nie potraficie bronic i chronic kobiet to ciągle jeczycie,zastanawiacie sie np czy prawiczek powinien zwiazac sie z niedziewicą,czy mezczyzna bogaty moze byc z biedną rozwódką albo samotną matką.

.Nosz kurka mać,jesli komus nie pasuje taka czy owaka kobieta to niech szuka równej sobie a nie jęczy w necie.Nie pasuje Ci rozwódka zwiąż sie z panną,nie chcesz samotnej matki to szukaj kobiety bez zobowiązan,jestes bogaty to nie patrz i nie rań niepotrzebnie tych biednych kobiet...Wy wiecie jacy w tym momencie jestescie żałosni i niemęscy?

a CZY JESTEŚ DZIEWICĄ ?

A czy dla swojego obecnego faceta byłaś dziewicą ?

jeżeli nie byłaś dla swojego obecnego faceta pierwszą kobietą - to masz odpowiedż dlaczego nie jesteście warte funta kłaków!