Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj ble tfu

Dlaczego 95% kobiet jest tak strasznie brzydka ? Hm ?

Polecane posty

Gość fuj ble tfu

Przeciez porzygac sie mozna.

Gość hm ?

Dlaczego macie takie mordy ? Hm ?

Gość Gość

Dlaczego 99% facetow jest tak brzydkich? Dlaczego tak przerazajaco malo jest przystojniakow?

Ja mam pewien ideał w swojej głowie, którego szukam już od 12 lat (obecnie mam 26), niestety dalej nie znalazłem ani jednej dziewczyny, która by się z moim ideałem utożsamiała i tu wcale nie chodzi mi o to, że nie wygląda jak bardzo atrakcyjna elfka, chodzi mi o pewien typ osobowości, którego  żadna spotkana przeze mnie dziewczyna nigdy nie miała, niestety.

Ogólnie wiele dziewczyn w Polsce jest ładnych, ale nie doceniają niestety swojego piękna.

Wiele też docenia swoje piękno, ale niestety mają takie puste wnętrze. 

Gość Kiełbasa do kùtasa

Dlatego żebyś ty ze swoim przeciętnym wyglądem i nadwagą mogła czuć się jak piękność.

Gość hm ?
10 minut temu, Gość Kiełbasa do kùtasa napisał:

Dlatego żebyś ty ze swoim przeciętnym wyglądem i nadwagą mogła czuć się jak piękność.

Spadaj :)

Nie wiesz jak wygladam :)

Gość durne pytanie mądra odpowi

"Dlaczego 95% kobiet jest tak strasznie brzydka ?"

- dlatego że takie się urodziły i ty masz taki gust, że uwazasz je za brzydkie (albo raczej chcesz za takie uważać)?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość hm ? napisał:

Spadaj 🙂

Nie wiesz jak wygladam 🙂

Zmień płytę kobiecy ulomku bo jedyne co potrafisz odpowiedzieć na niewygodne pytanie to spadaj. Wiem jak wyglądasz. I wszyscy inni z kafeterii. Otóż nic szczególnego. Ot gęba jakich tysiące. Stąd bardziej dziwi twój narcyzm. 

Gość hm ?
1 minutę temu, Gość durne pytanie mądra odpowi napisał:

"Dlaczego 95% kobiet jest tak strasznie brzydka ?"

- dlatego że takie się urodziły i ty masz taki gust, że uwazasz je za brzydkie (albo raczej chcesz za takie uważać)?

Uwazam je za brzydkie,bo takie sa.No moze najwyzej jakis sfrustrowany facet ze spaczonym gustem moze je uznac za "piekne".

Gość Gość

Tak jak i ciebie muminku w barlogu że spalonym łbem. Stylowe też masz zajebista. Więcej falban se ...nij muminie ze schizofrenia. Żyjesz z niemieckich zasiłków?

Gość hm ?
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Zmień płytę kobiecy ulomku bo jedyne co potrafisz odpowiedzieć na niewygodne pytanie to spadaj. Wiem jak wyglądasz. I wszyscy inni z kafeterii. Otóż nic szczególnego. Ot gęba jakich tysiące. Stąd bardziej dziwi twój narcyzm. 

Dwa zdjecia,w dodatku nieaktualne.Masz sie czym szczycic :D

A pisze spadaj,bo nudza mnie juz twoje denne hejty i proby dowartosciowania sie moim kosztem brzydki stary lachonie.

I wiem,ze zaczniesz sie teraz pluc,wiec zycze milej niedzieli,pa :)

Gość Gość
37 minut temu, Gość hm ? napisał:

Dwa zdjecia,w dodatku nieaktualne.Masz sie czym szczycic 😄

A pisze spadaj,bo nudza mnie juz twoje denne hejty i proby dowartosciowania sie moim kosztem brzydki stary lachonie.

I wiem,ze zaczniesz sie teraz pluc,wiec zycze milej niedzieli,pa 🙂

Tak samo jak nas nudzą twoje napady schizofreniczne. Skoro nieaktualne to tym bardziej skończ się onanizowac do własnego odbicia. Jutro publikuje tutaj twoje nazwisko. Niech się wszyscy dowiedzą o twoich wybrykach. Koniec panoszenia się starej rury. 

Gość haha
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak nas nudzą twoje napady schizofreniczne. Skoro nieaktualne to tym bardziej skończ się onanizowac do własnego odbicia. Jutro publikuje tutaj twoje nazwisko. Niech się wszyscy dowiedzą o twoich wybrykach. Koniec panoszenia się starej rury. 

nie strasz, bo się zesrasz :D

Gość hm ?

Jutro publikuje tutaj twoje nazwisko. Niech się wszyscy dowiedzą o twoich wybrykach. Koniec panoszenia się starej rury.

x

Ach tak ? No to dawaj :D

Pocisnelam ci i nie wiesz co zrobic,wiec mi grozisz ? Publikuj smialo :)

Gość Gość

To ma być pocisk? Co najwyżej niewypał z wojny secesyjnej. Ty cała jesteś niewypałem. Jedynie możesz być ciekawa jako obiekt dla psychiatry.