Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania

Życzenia męża dla jego byłej dziewczyny...

Polecane posty

Gość Ania

Hej .

Bardzo bym prosiła o to aby wypowiedział się jakiś mężczyzna 🙂

otoz jestem mężatka od miesiąca (tak, wiem... Staż ogromny 🙂

i bardzo przykro mi się zrobiło, kiedy wstałam dziś rano aby zrobić kawę sobie i małżonkowi.. 

Zauważyłam, że wykorzystał ten czas aby odnaleźć na FB swoją byłą dziewczynę i złożyć jej życzenia urodzinowe . 

Zrobiło mi się przykro bo uświadomiłam sobie, że było to jego jedną z pierwszych myśli o 9 rano. Nie to, że uprawialiśmy seks, że dziecko w drodze.. tylko jej urodziny.

i to bez fejsbukowej "przypominajki"... 

jest mi smutno.

uważacie, że mam powód ?

Gdybyś budziła go lodem a nie kawą pierwsza myślą jaka by wpadłaby mu do głowy było by "mam zajebistą żonę" a tak sama widzisz...

Bardziej na serio, przesadzasz. Wstając też przeglądam neta w tym Pejsa. Tyle że jako mizantrop, mam w zadzie, kto ma kiedy urodziny.

Może Twój małżonek jest po prostu lepszym ludziem.

Gość gosc

Tez bym sie wkurzyla.

Gość Jjjjjjj

Na pewno coś do niej czuje.

Gość Karol

Pewnie jak się z tobą piep.rzy to też myśli o niej . Współczuję męża. 

Gość Magda

Myśli o niej dużo. A ty jesteś do wyrka, obiad ugotować, wyprać majty śmierdzące. Żoną jesteś tego chama więc zapierdalaj, a on jej życzenia wyśle w tym czasie 🤣 obleśny facet. Miłego dnia btw.

Gość Roman

.......

Gość Roman

Ku.t.as

Gość Alfredzik
2 godziny temu, Gość Ania napisał:

Hej .

Bardzo bym prosiła o to aby wypowiedział się jakiś mężczyzna 🙂

otoz jestem mężatka od miesiąca (tak, wiem... Staż ogromny 🙂

i bardzo przykro mi się zrobiło, kiedy wstałam dziś rano aby zrobić kawę sobie i małżonkowi.. 

Zauważyłam, że wykorzystał ten czas aby odnaleźć na FB swoją byłą dziewczynę i złożyć jej życzenia urodzinowe . 

Zrobiło mi się przykro bo uświadomiłam sobie, że było to jego jedną z pierwszych myśli o 9 rano. Nie to, że uprawialiśmy seks, że dziecko w drodze.. tylko jej urodziny.

i to bez fejsbukowej "przypominajki"... 

jest mi smutno.

uważacie, że mam powód ?

Skoro miesiąc jesteś mężatką i już w ciąży, znaczy była wpadka ? To by wiele tłumaczyło...

Gość Proste toooo
20 minut temu, Gość Alfredzik napisał:

Skoro miesiąc jesteś mężatką i już w ciąży, znaczy była wpadka ? To by wiele tłumaczyło...

Pewnie po prostu ożenił się że względu na dzieciaka, a kocha byłą

Gość Ania

No on nie jest z nią jakieś 4-5 lat. Myślałam że minęło to uczucie. Wpadka. Ewidentnie tak było ale myślałam że jest inny.

Gość Alfredzik
10 minut temu, Gość Ania napisał:

No on nie jest z nią jakieś 4-5 lat. Myślałam że minęło to uczucie. Wpadka. Ewidentnie tak było ale myślałam że jest inny.

Nie wiadomo czy ona się do niego nie odezwała. Nie chcę wzbudzać niepokoju, bo w ciąży potrzebny spokój, ale do mnie była odezwała się po 8 latach.

Gość Gość gosc

Po co się żenił ? Jakiś nieodpowiedzialny człowiek. Ciąża to nie przymus do żeniaczki. Skoro jej nie kocha to pojechał grubo. Oboje mają prze.je.bane.

Gość Ccc
5 minut temu, Gość Ania napisał:

Inny w jakim sensie? Że skoro jesteś jego żoną to będzie już całe życie myślał tylko i wyłącznie o Tobie? Ma zapomnieć o wszystkich znajomych? 

Ja nie widzę nic NIC złego w złożeniu komuś życzeń urodzinowych.

Jesteś w ciąży więc może dlatego podchodzisz tak emocjonalnie do tego.

Przecież to tylko człowiek. Powiedzial że chce spędzić z Tobą resztę życia, a nie że chce być zamknięty w emocjonalnym więzieniu.

Gość Krzychu

Nie przejmuj się. Kopnij gościa w dupę. Co sama dzieciaka nie wychowasz? Po co ci taki strup? Skoro tak pamięta o jej uroczystościach to daj mu wolna droge. Niech ona łazi koło niego. Myślę, że zasługujesz na lepszego faceta. Miesiąc po ślubie powinien świata poza tobą nie widzieć. Jestem facetem, też mam żonę od pół roku i nie było takich akcji. Byle to byle. Nie wysyłam im życzeń bo mam je w dupie. On jej nie ma. Otwórz oczy.

Gość Alfredzik
2 minuty temu, Gość Krzychu napisał:

Nie przejmuj się. Kopnij gościa w dupę. Co sama dzieciaka nie wychowasz? Po co ci taki strup? Skoro tak pamięta o jej uroczystościach to daj mu wolna droge. Niech ona łazi koło niego. Myślę, że zasługujesz na lepszego faceta. Miesiąc po ślubie powinien świata poza tobą nie widzieć. Jestem facetem, też mam żonę od pół roku i nie było takich akcji. Byle to byle. Nie wysyłam im życzeń bo mam je w dupie. On jej nie ma. Otwórz oczy.

Bo złożył życzenia byłej i ma go kopnąć w d...? Ile masz lat, 5 ? Widać, że dopiero pół roku po ślubie.

Gość Ania
9 minut temu, Gość Ccc napisał:

Inny w jakim sensie? Że skoro jesteś jego żoną to będzie już całe życie myślał tylko i wyłącznie o Tobie? Ma zapomnieć o wszystkich znajomych? 

Ja nie widzę nic NIC złego w złożeniu komuś życzeń urodzinowych.

Jesteś w ciąży więc może dlatego podchodzisz tak emocjonalnie do tego.

Przecież to tylko człowiek. Powiedzial że chce spędzić z Tobą resztę życia, a nie że chce być zamknięty w emocjonalnym więzieniu.

Owszem, że to nic złego. Napisałam, że zrobiło mi się przykro bo zrobił to od razu po przebudzeniu. Wiedział, że jest 17.03 i to są jej urodziny. Celowo wyszukał ją na FB żeby to zrobić w pierwszej kolejności. 

Ja nie pamiętam o urodzinach byłych. Nawet gdyby FB mi o tym przypomniał to zapewne olalabym to. Zwłaszcza będąc już mężatka. 

To przeszlosc. Teraz ktoś inny jest wazny. Bo wydaje mi się, że życzenia składamy tym osobom, które coś dla nas znaczą.

Gość Alfredzik
28 minut temu, Gość Ania napisał:

Owszem, że to nic złego. Napisałam, że zrobiło mi się przykro bo zrobił to od razu po przebudzeniu. Wiedział, że jest 17.03 i to są jej urodziny. Celowo wyszukał ją na FB żeby to zrobić w pierwszej kolejności. 

Ja nie pamiętam o urodzinach byłych. Nawet gdyby FB mi o tym przypomniał to zapewne olalabym to. Zwłaszcza będąc już mężatka. 

To przeszlosc. Teraz ktoś inny jest wazny. Bo wydaje mi się, że życzenia składamy tym osobom, które coś dla nas znaczą.

Jeśli ją specjalnie odszukał, widocznie wspomina dobrze tamten okres. Nic nie poradzisz, dojdzie dziecko, stresy, on pójdzie w odstawkę bo dziecko ważniejsze, będzie czuł, że czegoś mu brakuje. Ważne, żeby była go olała.

Gość Gosc

Jeśli był z nią jakiś czas to nie łudź się, że w ogóle o niej nie myśli. Myśli się o byłych, jeśli było z nimi dobrze, a chyba było, skoro aż dopilnował daty jej urodzin. Zapewne już wcześniej planował to napisać, raczej nie było tak, że wstał i pomyślał, o, a czy dziś X przypadkiem nie ma urodzin? Chyba była i trochę dalej przez wzgląd na to co było jest dla niego ważna, skoro po rozstaniu dalej ma do niej taki szacunek.

Mimo wszystko ja mając nową kobietę, tym bardziej formalnie, raczej odcinam się od byłych. Cześć na ulicy powiem, bo nie będę udawał, że nie znam, ale po co pisać? To ewidentne szukanie kontaktu, przypominanie o sobie. 

Gość Gosc

Oj chyba ktos tu mysli co by bylo gdyby sie nie rozstali. Prowokowanie rozmow z bylymi nie jest dobre. I kij w to ze to urodziny i zwykle zyczenia. Chyba wczorajszy caly wieczor o niej myslal a dzis pierwsze co zrobil to z rana pobiegl do komputerka zlozyc jej zyczenia.

Gość Jaaa

A moze zaczyna myśleć o tym że bez dziecka i z tamtą miałby teraz fajne życie? Stąd te nostalgie nad osobą byłej

Gość Ccc
42 minuty temu, Gość Ania napisał:

A ja myślę tak: 

Tamta laska robiła mu tak straszne jazdy kiedy zapominał o jej urodzinach, że ma traumę i po prostu wysyła te życzenia bo wysyła dla świętego spokoju.

Nie zaprosił jej na kolację, nie kupił prezentu, nie zadzwonił tylko wysłał wiadomość, a może ma darmowe?

Po prostu nie przejmuj się na zapas. Przykro Ci i ja to rozumiem ale moim zdaniem powinnaś mu ufać.

Bo wiesz może jemu też byłoby przykro gdyby wiedział że nie masz do niego zaufania już w miesiąc po ślubie.

(Wiesz co to samospełniająca się przepowiednia????? !)

Niby to tylko życzenia urodzinowe, ale nawet jeśli jest z Tobą ze względu na dziecko itp, to powinien okazac Ci szacunek i nie pisać do byłych. Poza tym myślę że powinnaś z nim porozmawiać.

Gość Gocha

Ja byłemu składam życzenia urodzinowe, tak jak on mi. Nie widzę w tym nic złego. Jeśli to tylko życzenia, bez wspominania dawnych czasów to nie masz się czym martwić. Ja uważam, że to miłe pamiętać o urodzinach osoby z którą coś nas łączyło jeśli rozstalam się z kimś w zgodzie. Rozumiem, że możesz czuć się z tym niepewnie. Powiedz o swoich odczuciach mężowi, ale  bez pretensji, że to zrobił.

Gość Ania
41 minut temu, Gość Gosc napisał:

Oj chyba ktos tu mysli co by bylo gdyby sie nie rozstali. Prowokowanie rozmow z bylymi nie jest dobre. I kij w to ze to urodziny i zwykle zyczenia. Chyba wczorajszy caly wieczor o niej myslal a dzis pierwsze co zrobil to z rana pobiegl do komputerka zlozyc jej zyczenia.

Odniosłam takie samo wrażenie. Zrobił to rano, żeby mu później nie umknęło w ciągu dnia. 

17 minut temu, Gość Gocha napisał:

Ja byłemu składam życzenia urodzinowe, tak jak on mi. Nie widzę w tym nic złego. Jeśli to tylko życzenia, bez wspominania dawnych czasów to nie masz się czym martwić. Ja uważam, że to miłe pamiętać o urodzinach osoby z którą coś nas łączyło jeśli rozstalam się z kimś w zgodzie. Rozumiem, że możesz czuć się z tym niepewnie. Powiedz o swoich odczuciach mężowi, ale  bez pretensji, że to zrobił.

Niestety bez emocji nie umiem. Nie podoba mi się to i niestety to fakt, miesiąc po ślubie a czuje, że to był totalny błąd. Nie wiem czy w zgodzie. Zdradziła go, potem powiedziała,że jednak jest lesbijką. Myślę że on nadal ją kocha.

Gość Gość
1 minutę temu, bella napisał:

Brzmi jak syndrom sztokholmski. 😄

Autorko, własnie znalazłam rozwiązanie. Zrób mu taką jazdę żeby nowa trauma przebiła starą traumę 😄

A inni widzą. 

Nie wysyła się zyczen osobom które ma się w tyłku. Kropka.

Jeśli ludzie rozstaja się jak...ludzie to co jest nienormalnego w złożeniu komuś życzeń? To że kogoś odetniecie od przeszłości nic wam nie da bo jak chce to pójdzie w tango tak czy siak.

Gość Ania
4 minuty temu, bella napisał:

Brzmi jak syndrom sztokholmski. 😄

Autorko, własnie znalazłam rozwiązanie. Zrób mu taką jazdę żeby nowa trauma przebiła starą traumę 😄

A inni widzą. 

Nie wysyła się zyczen osobom które ma się w tyłku. Kropka.

Zrobiłam mu jazdę. Powiedział że się wyprowadzi dziś po pracy i mam nadzieję, że tak zrobi. Nie chcę na niego patrzeć. Powiedziałam mu, że to był pech że się spotkaliśmy . Chciałabym cofnąć czas. 

Gość Gość

Jak się nie odciął? To tylko życzenia. Jesteście popieprzone i żałosne.

Gość Ania
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeśli ludzie rozstaja się jak...ludzie to co jest nienormalnego w złożeniu komuś życzeń? To że kogoś odetniecie od przeszłości nic wam nie da bo jak chce to pójdzie w tango tak czy siak.

Dla mnie może iść w tango bezpowrotnie. Tylko dzisiaj, póki jestem o 1 dzień młodsza niż jutro i tego jutra mi nie zmarnuje 😊

Gość Gosciowa

Ja to bym potraktowala, ze to tylko zyczenia i nie przejmowala sie za bardzo, ale moze to, ze tak sie przejmujesz wynika z tego, ze nie jestes do konca pewna jego uczuc i jego samego. Moze warto z nim pogadac i wyjasnic, dlaczego tak sie czujesz. Ja miesiac po slubie nie wysylalam zyczen do bylych, a nawet gdybym wyslala to ze zwyklej zyczliwosci po latach, bo meza kocham jak malo kogo:)

Takze to glupie zyczenia, a to co oznaczają moze sie bardzo roznic w zaleznosci od zwiazku, jesli sie martwisz- pogadaj!