Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy

Zakochana w kobiecie

Polecane posty

Gość Lucy

Poznałam ją  prawie rok temu. Pierwsze  spotkanie przyjechała  do mnie po cos, predzej  rozmawiałyśmy przez tel.zwróciłam  uwagę  na jej glos jest anielski...nadal lubie słyszeć jal mówi. Przyjechała zrobiła na mnie dobre wrażenie,  takie pozytywne. Kiedy  zaczęliśmy  sie częściej  widywać  ( połączyła nas pasja) chciałam ,żeby  byla obok, lubiłam czuć zapach  jej perfum, spoglądać na nia ukradkiem. Czasem kiedy  mialam okazję  to ją dotknęłam, tak niby przypadkiem nigdy  tego  nie unikała. Z biegiem  czasu marzyłam ,żeby  doszło doczegos bliższego  między  nami. Kiedy  spoglądam  na nia wyobrażam  sobie  jak całuje  jej dłonie,  szyję...a ona? Ciągle  mowi, że bardzo mnie lubi, ze zrozumiała ,ze faceci  są niepotrzebni, że  prędzej  zwróci uwagę  na kobietę.  Czuje,ze mnie bardzo  lubi,robi sie coraz bardziej otwarta, mowi  o swoim zyciu, jak ma problem to pisze czy zadzwoni  do mnie. Jal ja widzę  mija zly humor, przy  niej nie  mozna sie smupić.wiem,ze ma męża, ale każde  zyje swoim życiem .uwielbiam  o niej myśleć przypomnieć  sobie  jej słowa,  od razu uśmiecham  sie sama do siebie .