Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WnerwionyGość

Współlokatorzy dziewczyny mają ciągle do niej wąty

Polecane posty

Gość WnerwionyGość

Byłem ostatnio u niej i co się dowiedziałem? Że nie dają jej spać trzaskają do późna, puszczają muzykę, że jak oni siedzą i długo się myją jest ok a jak moja dziewczyna chce się umyć to ją pospieszają, Mają wąty że przychodzę do mojej dziewczyny, bo współlokatorka jest zazdrosna, a współlokator popiera ją we wszytskim. Ostatnio coś sobie gotowali, moja dziewczyna zostawiła patelnie umytą abt zrobić sobie obiad a oni jej pobrudzili patelnie i zostawili nie umytą. Po za tym nie mówią mi cześć, i są .. dziwni.. zwłaszcza współlokatorka... 😕 następnym razem jak ja tam pójdę to zrobie awanturę na całe mieszkanie bo nie bedą krzyczeć na moją dziewczynę

Gość WnerwionyGość

A ostatnio przegięli, bo moja dziewczyna przyszła głodna z pracy miała zrobić sobie obiad a oni sobie gotowali 3 godziny .... 3h zajmowali kuchnię

Gość Gość
2 minuty temu, Gość WnerwionyGość napisał:

Byłem ostatnio u niej i co się dowiedziałem? Że nie dają jej spać trzaskają do późna, puszczają muzykę, że jak oni siedzą i długo się myją jest ok a jak moja dziewczyna chce się umyć to ją pospieszają, Mają wąty że przychodzę do mojej dziewczyny, bo współlokatorka jest zazdrosna, a współlokator popiera ją we wszytskim. Ostatnio coś sobie gotowali, moja dziewczyna zostawiła patelnie umytą abt zrobić sobie obiad a oni jej pobrudzili patelnie i zostawili nie umytą. Po za tym nie mówią mi cześć, i są .. dziwni.. zwłaszcza współlokatorka... 😕 następnym razem jak ja tam pójdę to zrobie awanturę na całe mieszkanie bo nie bedą krzyczeć na moją dziewczynę

Patelnię nie umytą zostawili...

Gość WnerwionyGość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Patelnię nie umytą zostawili...

no tak ...

Gość WnerwionyGość

Jedynie ma spokój jak oni gdzieś pojadą , ale to rzadko się zdaża

Gość gość

Niech ona robi to samo. Zostawia gary nie umyte, pośpiesza, trzaska drzwiami

Gość Shadow

Jak często do niej przychodzisz?

Do kogo należy patelnia?

Gość Foch

Niech zmieni chatę po co sie meczy ?

Gość Gosc

Gdzie ty mieszkasz i co to za patologia wokol? Za granica jesteście? 

Te baby są tak wredne s*ki, że żałuję momentami że nie urodziłam się jako facet. Celowo wyrachowane bladzie szukaja zaczepki. 

Baba to największy wróg drugiej baby. Zwróć uwagę tej patologii, pokaz dziewczynie że może na Ciebie liczyć. 

Gość Gosc
30 minut temu, Gość Shadow napisał:

Jak często do niej przychodzisz?

Do kogo należy patelnia?

Hahahaha 

Teskt dnia aż zasmialam się w głos. Czyja była patelnia hahaha

Ja miałam lepiej, zamieszkalam u faceta za granica, zaczęliśmy być razem. Wiec dziewczyna, która u niego mieszkała wcześniej i czuła się jak u siebie w domu wydzielala mi garnki. Byla tak samo chamska jak ta z postu, niestety mój facet nie zareagował, ba zaczął ja bronić, więc przestał być moim facetem. Ja nie mam czasu na toksykow, męskie pi*dy I takie zagrywki zakompleksionych wiesniary.

Gość WkurzonyGość

nie to polska , jedna studentka drugi już pracuje.Patelnia była mojej dziewczyny,a;e to nie znaczy że mają wszędzie pryskać, jak gotowali mogli łaskawie ja dać na bok żeby nie upieprzyć jej/.. Ja nie mieszkam z dziewczyną, odwiedzam ją często bo mam do tego prawo. Oni mają z tym problem, ale ja mam to w dupie. 

ta jej współokatorka ja mnie widzi, ucieka nawet czesć nie mówi. Ja jej kiedyś cześć mówię a ta plecami obrócona stoi i nic ją nie rusza. Ja jak tam przyjdę to wydrę się na tą ...kę, bo ona sobie za dużo pozwala. Chatę zmienia, ja jej szukam, nawet coś mam tylko problem będzie że daleko ma pracę a to mieszkanie daleko.

Oni podobną na nią krzykną, podobno jest tak że oni ją obgadują, i ona to przez ścianę słyszy. Ostatnio mnie aż szarpało, koleś w majtach sobie stoi w kuchni jak gdyby był sam na chacie.. ŻENUA... i jeszcze ja musze to widzdzieć

Gość Lll

Patologia. Zwróć uwagę, ale niech dziewczyna się wyprowadzi. Na takie mendy ludzkie nie ma zmiłuj. 

Zobaczcie zależność: zawsze to baba wszczyna awantury w stosunku do drugiej baby. 

O dziwo faceci się tak nie kłócą.

Gość WkurzonyGość

nie wiem od kiedy zacząłem przychodzić są jazdy na moją dziewczynę że długo siedzę jakby to była ich sprawa że przychodzę

Gość WkurzonyGość

Facet ma wywalone ale pewnie ta laska go podburza ... 😕

Gość WkurzonyGość

mówię dziewczynie znajdziemy coś nie ona chce czekać do czerwca 😕 i przez 2 miesiące będzie użerać z tymi imbecylami i ja też.. 😕 

Gość Gość

Ona gęby nie ma? Gdyby wyskoczyla z ryjem gdy zajmują kibel i powiedziała wprost co myśli to raczej by poskutkowało. Niech robi to co oni.