Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Go艣ciu

10 minut sponsorowanego spokoju

Polecane posty

Go艣膰 Jaa
3 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Co Wy z tym 艣lubem ?

Ano to, ze ludzie chca byc rodzina, ale przed byciem nia w swietle prawa maja opory. Ciekawe dlaczego.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰
9 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

zastanowi艂a艣 si臋 nad tym co napisa艂a艣 ? Wg ciebie 艂y偶ka przecieru i dodanie zi贸艂 sprawi艂oby 偶e danie sta艂oby si臋 syc膮ce ? Ty tak serio ? Czy mo偶e mia艂a gotowa膰 kilka godzin sos w przepisie na obiad w dziesi臋膰 minut 馃槷 ? Logika niekt贸rych jest powalaj膮ca.

Na pewno dodanie zi贸艂, przecieru pomidorowego czy o rozpusto!聽 jaki艣 warzyw czy krewetek聽 uczyni艂oby to danie smaczniejszym. Justynie to lata, bo jej c贸rki zjedz膮 wszystko prawie z talerzem. Przepisu nie powt贸rz臋, bo mam lito艣膰 nad sob膮 i moimi dzie膰mi, ale Tobie 偶ycz臋 smacznego cz艂owiek nie 艣winia wszystko ze偶re.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
10 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Hahahahaha zbyt lotna to ty nie jeste艣 馃槃 Nie widzisz r贸偶nicy pomi臋dzy specjalnym wchodzeniem na czyj艣 kana艂 z kogo pogl膮dami si臋 totalnie nie zgadzam mi臋dzy wchodzeniem na forum na kt贸rym trafi si臋 kilka os贸b pisz膮cych bzdury ? Ja Ci nie broni臋 jej krytykowa膰 ale r贸b to z sensem. Czepianie si臋 cudzych obiad贸w jest co najmniej komiczne.

Przecie偶 ta pani sama wystawia swoje potrawy i prosi o ocen臋. Komu艣 si臋 nie podoba m贸wi jasno, 偶e mu si臋 nie podoba. Mi lata co kawolqska gotuje na obiad czy jakie nosi gacie, ale skoro ta sama Kowalska wystawia swoje danie w necie i m贸wi zobaczcie dam rad臋 w 10 minut to ja jako widz mam prawo powiedzie膰, 偶e posilek przypomina rzygi, jest niewarto艣ciowych i podany nieapetycznie. Idea obiadu w 10.minut jest super, ale u Jastyny raczej bym si臋 nie najad艂a.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
12 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Hahahahaha zbyt lotna to ty nie jeste艣 馃槃 Nie widzisz r贸偶nicy pomi臋dzy specjalnym wchodzeniem na czyj艣 kana艂 z kogo pogl膮dami si臋 totalnie nie zgadzam mi臋dzy wchodzeniem na forum na kt贸rym trafi si臋 kilka os贸b pisz膮cych bzdury ? Ja Ci nie broni臋 jej krytykowa膰 ale r贸b to z sensem. Czepianie si臋 cudzych obiad贸w jest co najmniej komiczne.

Dobrze, 偶e Ty jeste艣 po takim makaronie z wod膮 pomidorow膮 masz jasny umys艂 podczas gdy ja zamuli艂am si臋 dzi艣 stekiem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
8 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Na pewno dodanie zi贸艂, przecieru pomidorowego czy o rozpusto!聽 jaki艣 warzyw czy krewetek聽 uczyni艂oby to danie smaczniejszym. Justynie to lata, bo jej c贸rki zjedz膮 wszystko prawie z talerzem. Przepisu nie powt贸rz臋, bo mam lito艣膰 nad sob膮 i moimi dzie膰mi, ale Tobie 偶ycz臋 smacznego cz艂owiek nie 艣winia wszystko ze偶re.聽

Cofam to co powiedzia艂am, ty nie jeste艣 ma艂o lotna. Ty jeste艣 zwyczajnie g艂upia. Serio nie czaisz, 偶e to nie by艂 przepis pt "patrzcie jak膮 super smaczn膮 i po偶ywn膮 past臋 zrobi艂am musicie wypr贸bowa膰 ten genialny przepis" tylko pokazanie jak mo偶na turbo szybko zrobi膰 obiad ? Jak chce to niech sobie nawet sam膮 wod臋 z tego makaronu je, na prawd臋 chce ci si臋 to rozkminia膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
7 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Przecie偶 ta pani sama wystawia swoje potrawy i prosi o ocen臋. Komu艣 si臋 nie podoba m贸wi jasno, 偶e mu si臋 nie podoba. Mi lata co kawolqska gotuje na obiad czy jakie nosi gacie, ale skoro ta sama Kowalska wystawia swoje danie w necie i m贸wi zobaczcie dam rad臋 w 10 minut to ja jako widz mam prawo powiedzie膰, 偶e posilek przypomina rzygi, jest niewarto艣ciowych i podany nieapetycznie. Idea obiadu w 10.minut jest super, ale u Jastyny raczej bym si臋 nie najad艂a.聽

Ale czy to jest kana艂 kulinarny czy parentingowy ? Czy ona ka偶e Ci gotowa膰 to samo co na ? Czy to danie to by艂 powa偶ny przepis czy zabawa ? Ty na prawd臋 tego nie rozumiesz ? I gdzie ona niby prosi艂a o ocen臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Ehh, kwoki. Id藕cie do tych swoich kuchni gotujcie sobie te steki czy co tam chcecie, zamiast rozkminia膰 od kilku dni co powinna zje艣膰 na obiad jaka艣 youciuberka. Szkoda mi was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie no lepiej ugotowa膰 byle co, doda膰 ser 馃 spondorowany i czeka膰 a偶 g艂upki klikn膮 milion razy. Przecie偶 tak to dzia艂a.lepiej zrobi膰 obiad w 10 minut ni偶 godzi膰 dzieci. Chwa艂a jej za o艣wiecenie ciemnej masy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
Przed chwil膮, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie no lepiej ugotowa膰 byle co, doda膰 ser 馃 spondorowany i czeka膰 a偶 g艂upki klikn膮 milion razy. Przecie偶 tak to dzia艂a.lepiej zrobi膰 obiad w 10 minut ni偶 godzi膰 dzieci. Chwa艂a jej za o艣wiecenie ciemnej masy.聽

Ale powiedz mi CO CI臉 TO OBCHODZI co je jaka艣 youtuberka ? Dodajmy youtuberka kt贸ra nie prowadzi kana艂u kulinarnego. Kto艣 Ci ka偶e to ogl膮da膰 ? Kto艣 Ci ka偶e inspirowa膰 si臋 jej przepisami ? 90 % polak贸w odzywia si臋 tragicznie i serwuje dzieciom syf za nimi te偶 chodzisz z umoralniaj膮cymi gadkami "wystarczy doda膰 oregano i przecier i b臋dzie po偶ywnie " ? Nie wiem czy wiesz ale jest taki magiczny przycisk w prawym g贸rnym rogu 'x' klikasz go i wracasz do swojego 偶ycia zamiast zajmowa膰 si臋 nie interesuj膮cymi Ci臋 tre艣ciami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
8 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ale powiedz mi CO CI臉 TO OBCHODZI co je jaka艣 youtuberka ? Dodajmy youtuberka kt贸ra nie prowadzi kana艂u kulinarnego. Kto艣 Ci ka偶e to ogl膮da膰 ? Kto艣 Ci ka偶e inspirowa膰 si臋 jej przepisami ? 90 % polak贸w odzywia si臋 tragicznie i serwuje dzieciom syf za nimi te偶 chodzisz z umoralniaj膮cymi gadkami "wystarczy doda膰 oregano i przecier i b臋dzie po偶ywnie " ? Nie wiem czy wiesz ale jest taki magiczny przycisk w prawym g贸rnym rogu 'x' klikasz go i wracasz do swojego 偶ycia zamiast zajmowa膰 si臋 nie interesuj膮cymi Ci臋 tre艣ciami.

Ja mam w szerokim powazaniu co ona gotuje.tak samo jak ten przycisk w prawym g贸rnym rogu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ja si臋 pytam jakie bzdury s膮 w tym w膮tku? Wyda艂o Wam si臋 to danie apetyczne i warto艣ciowe i chcia艂by艣cie by Wasze dzieci si臋 tak zachowywa艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
22 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ja mam w szerokim powazaniu co ona gotuje.tak samo jak ten przycisk w prawym g贸rnym rogu.聽

HAhahahahha :D To po co si臋 nad tym rozwodzisz w kilku(nastu) postach ? Sama siebie zaora艂a艣 w tym momencie. Id藕 spa膰 bo neurony Ci umieraj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ja si臋 pytam jakie bzdury s膮 w tym w膮tku? Wyda艂o Wam si臋 to danie apetyczne i warto艣ciowe i chcia艂by艣cie by Wasze dzieci si臋 tak zachowywa艂y?

Takie,聽 偶e wi臋kszo艣膰 komentarzy tutaj jest bezsensu. Ta ca艂a Justyna nie prowadzi kana艂u o tematyce kulinarnej 偶eby tak obszernie komentowa膰 to co ugotowa艂a. Tym bardziej, 偶e to nie by艂o 偶adne popisowe danie tylko szybki obiad do szybkiego filmiku. To jak wychowuje dzieci to jej sprawa, jezeli nie popieracie jej metod to po co tracicie czas na ogladanie jej i jeszcze komentowanie tego na forum ? Nie swiadczy to o waszej inteligencji zbyt dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc gosciowy
54 minuty temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Ale czy to jest kana艂 kulinarny czy parentingowy ? Czy ona ka偶e Ci gotowa膰 to samo co na ? Czy to danie to by艂 powa偶ny przepis czy zabawa ? Ty na prawd臋 tego nie rozumiesz ? I gdzie ona niby prosi艂a o ocen臋 ?

Patrzac jak te dzieci jadly to byl obiad a nie danie dla zartu i zabawa.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc xyz
59 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

Cofam to co powiedzia艂am, ty nie jeste艣 ma艂o lotna. Ty jeste艣 zwyczajnie g艂upia. Serio nie czaisz, 偶e to nie by艂 przepis pt "patrzcie jak膮 super smaczn膮 i po偶ywn膮 past臋 zrobi艂am musicie wypr贸bowa膰 ten genialny przepis" tylko pokazanie jak mo偶na turbo szybko zrobi膰 obiad ? Jak chce to niech sobie nawet sam膮 wod臋 z tego makaronu je, na prawd臋 chce ci si臋 to rozkminia膰 ?

Takim "obiadem" to mozna dzieci straszyc a nie karmic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
6 godzin temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Hahahahaha zbyt lotna to ty nie jeste艣 :D Nie widzisz r贸偶nicy pomi臋dzy specjalnym wchodzeniem na czyj艣 kana艂 z kogo pogl膮dami si臋 totalnie nie zgadzam mi臋dzy wchodzeniem na forum na kt贸rym trafi si臋 kilka os贸b pisz膮cych bzdury ? Ja Ci nie broni臋 jej krytykowa膰 ale r贸b to z sensem. Czepianie si臋 cudzych obiad贸w jest co najmniej komiczne.

Na kana艂 wchodz臋 specjalnie, a rozumiem ze Ty na to forum i TEN w膮tek to przypadkiem wesz艂as? Wez mnie nie roz艣mieszaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 mama

Jesli to ma by膰 kana艂 parentingowy to ona serio potrzebuje pomocy.聽

Dziewczynki s膮 jakby lekko zaburzone a ta starsza do tego agresywna聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gda

Spr贸buj doda膰 troch臋 wody z makaronu (zawiera skrobi臋) i przecier - sos robi si臋 g臋sty, kremowy plus serek i faktycznie masz smaczne danie. Da rad臋 to zrobi膰 w 10 minut! To stary patent na zag臋szczenie sosu. A zio艂a do smaku!! :( Makaro z gestym sosem jest zdecydowanie bardziej syc膮cy ni偶 taki z wodnistymi pomidorami i odrobin膮 czosnku i serka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
4 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Na kana艂 wchodz臋 specjalnie, a rozumiem ze Ty na to forum i TEN w膮tek to przypadkiem ? Wez mnie nie roz艣mieszaj.

Serio nie widzisz r贸偶nicy w ogl膮daniu kogo艣 kogo si臋 nie lubi i leceniu od razu na forum 偶eby go obgada膰 od wej艣cia na temat z ciekawo艣ci co o niej piszecie ? To ty mnie roz艣mieszy艂a艣, ale to raczej 艣miech z niedowierzania, 偶e kto艣 mo偶e by膰 tak g艂upi.

1 godzin臋 temu, Go艣膰 Gda napisa艂:

Spr贸buj doda膰 troch臋 wody z makaronu (zawiera skrobi臋) i przecier - sos robi si臋 g臋sty, kremowy plus serek i faktycznie masz smaczne danie. Da rad臋 to zrobi膰 w 10 minut! To stary patent na zag臋szczenie sosu. A zio艂a do smaku!! :( Makaro z gestym sosem jest zdecydowanie bardziej syc膮cy ni偶 taki z wodnistymi pomidorami i odrobin膮 czosnku i serka.

Super, dzi臋kujemy za cenne rady, koniecznie le膰 napisz to Justynie na pewno si臋 ucieszy :D Nie wiem czy wiesz, ale wszystko da si臋 zrobi膰 lepiej, Gordon Ramsey przez 10 minut zapewne ugotowa艂by przepyszne danie, problem tylko w tym, 偶e Ty totalnie nie rozumiesz mimo t艂umacze艅, 偶e ta cala youtuberka nie przygotowywa艂a dania na konkurs kulinarny tylko szybki obiad dla siebie. Dyskutowanie przez 2 strony o tym jak powinna a jak nie powinna go robi膰 jest komiczne. Niech sobie je co chce, mo偶e jej smakuje woda z makaronem. A tak swoj膮 drog膮 to serio uwa偶asz, 偶e je偶eli sos by艂by g臋stszy przez dodanie skrobi to by艂by tym samym bardziej po偶ywny ? WTF ? Mo偶e by艂by bardziej zapychaj膮cy ale przecie偶 kaloryka nadal pozosta艂aby praktycznie identyczna wi臋c tak czy siak nie najedliby si臋 na d艂u偶ej. Tak偶e mo偶esz poda膰 sobie r臋k臋 z Justynk膮 bo masz r贸wnie fajne pomys艂y :D聽 Przera偶aj膮ce jest, 偶e chce Ci si臋 dyskutowa膰 na to jaki obiad przygotowa艂a juciuberka pod reklam臋 serka :D Mo偶e jeszcze zg艂o艣 j膮 do Mops-u 偶e dzieci 藕le na filmie nakarmi艂a :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣ci贸wa

Nie wiem czy wiesz, ale wszystko da si臋 zrobi膰 lepiej, Gordon Ramsey przez 10 minut zapewne ugotowa艂by przepyszne danie, problem tylko w tym, 偶e Ty totalnie nie rozumiesz mimo t艂umacze艅, 偶e ta cala youtuberka nie przygotowywa艂a dania na konkurs kulinarny tylko szybki obiad dla siebie

x

Dok艂adnie - o to wszystko si臋 rozchodzi. To jej kana艂 i mo偶e sobie pokazywa膰 na nim nawet jak je wod臋 z sol膮. To, 偶e dla was to jest temat na d艂ugie dyskusje to nie najlepiej o was 艣wiadczy. Teraz mo偶ecie wraca膰 do swoich gar贸w, tam nikt wam nie b臋dzie broni艂 dodawa膰 czegokolwiek do swoich 'wykwintnych i po偶ywnych' dan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Po to powsta艂o to forum by ludzie gdy im co艣 nie pasuje w ogl膮dany filmiku z YouTube wyrazili swoje danie. Justyna na insta uwa偶a, 偶e jej danie by艂o pyszne. I nie nie by艂 to 偶art, zabawa tylko normalny obiad dla 5 osobowej rodziny.聽 I owszem youtuberka mo偶e sobie je艣膰 traw臋 I popija膰 woda z ka艂u偶y, ale to nie znaczy, 偶e ludzie w ko艂o nie maj膮 prawa tego komentowa膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
47 minut temu, Go艣膰 Go艣ci贸wa napisa艂:

Nie wiem czy wiesz, ale wszystko da si臋 zrobi膰 lepiej, Gordon Ramsey przez 10 minut zapewne ugotowa艂by przepyszne danie, problem tylko w tym, 偶e Ty totalnie nie rozumiesz mimo t艂umacze艅, 偶e ta cala youtuberka nie przygotowywa艂a dania na konkurs kulinarny tylko szybki obiad dla siebie

x

Dok艂adnie - o to wszystko si臋 rozchodzi. To jej kana艂 i mo偶e sobie pokazywa膰 na nim nawet jak je wod臋 z sol膮. To, 偶e dla was to jest temat na d艂ugie dyskusje to nie najlepiej o was 艣wiadczy. Teraz mo偶ecie wraca膰 do swoich gar贸w, tam nikt wam nie b臋dzie broni艂 dodawa膰 czegokolwiek do swoich 'wykwintnych i po偶ywnych' dan

To, 偶e Ty bronisz leniwe baby kt贸rej si臋 nawet ugotowa膰 ani ogarn膮膰 dzieci nie chce te偶 dobrze o Tobie nie 艣wiadczy. W sumie to mam nadziej臋, 偶e Twoje dzieci trafia w szkole na tak膮 wychowan膮 bez zasad Basi臋 zobaczysz wtedy jaka to rozkosz.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Temat jest zablokowany i nie mo偶na w nim pisa膰.