Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seks? Po co mi to?

Jestem w stanie przetrwać nieograniczoną ilość czasu bez seksu i masturbacji.

Polecane posty

Gość Seks? Po co mi to?

Nie mam żadnych potrzeb seksualnych i nie pojawiły się u mnie żadne efekty uboczne. Żaden narząd nie ucierpiał, psychika też nie. I co wy na to? Wy musicie szukać osób chętnych na seks i się masturbować, a ja nie hahaha. Mogę cieszyć się wolnością bez ograniczeń. Nie muszę już szukać żadnej dziewczyny, nie mam brudnych myśli, mogę się zająć innymi ważniejszymi sprawami. Nie ogranicza mnie już seks i religia (tej wyzbyłem się dawno temu).

Gość Seks? Po co mi to?
1 godzinę temu, Niegrzeczna napisał:

To jakie masz potrzeby? 😎

Oddychanie no i zapotrzebowanie na żywność i wodę,czasem do toalety trzeba iść no oraz się zdrzemnąć.

Gość gość dziewczyna
9 godzin temu, IlonaLalka napisał:

Ja tez tak mam. I to od Dawna. Kiedys od czasu do czasu ( np 2 razy w miesiacu sie masturbowalam) pozniej to juz zniklo. Nie mam zadnych mysli ani potrzeb seksualnych I jestem z tym przeszczesliwa bo mam czas na inne rzeczy a nie na ta durna nic nie przynoszaca w zyciu masturbacje czy bzdurny sex. Jestem takze ateistka. 

Nie jesteś absolutnym wyjątkiem, ja też  (jestem na studiach) i nieskończenie innych zajęć. Nie latam za chłopakami, ale jeśli jesteś normalna, tak jak i ja to nie opowiadaj, że nie masz żadnych potrzeb seksualnych, ale przecież nawet chęć masturbacji nie oznacza, że musimy to natychmiast robić. 

Gość Hrabia

Nie bardzo chce mi się wierzyć co piszą osoby które nie  mają potrzeb seksualnych . Jeżeli tak jest naprawdę u nich to ich organizm nie jest normalny coś zawiodło lub oni sami swoją siła woli pozbyli się tej czynności. Natura nas tak stworzyła ze musimy oddychać ,jeść ,myśleć ,i rozmnażać się ,dlatego sex jest tak mocnym czynnikiem  a zarazem jedynym który nam daje szczęście w szerokim słowa tego znaczeniu. To nie przypadek ze sex jest tak silnym bodźcem ,gdyż natura zadbała o to byśmy mieli chęć na rozmnażanie  się ,zwierzęta  mają instynkt my mamy rozum by rozum nam nie podpowiadał nie róbcie tego nie rozmnażajcie się to dlatego sex jest przyjemny uszczęśliwia obojgu ludzi .Osoby które nie uprawiają seksu z własnej woli gdyż uważają ze to brudne nie czyste ,wymysł szatana , to osoby po prostu są głupie , gdyż my wszyscy ludzie z tym się rodzimy ,to mamy w genach .Gdyby Bóg jak mówi wiara katolicka nas tworzył nie tworzył by pokusy do grzechu ,tak nas stworzył byśmy mieli chęć na potomstwo i zasiedlali ziemie bo dał nam rozum z którego mamy korzystać według naszej woli . Głupoty nam wciskali przez tysiące lat kapłani ,mieli powód ,dzisiaj co się dzieje ,najwiecej zboczonych ludzi to między nimi bo prawnie zakazali seksu . Nie uprawiasz seksu twoja sprawa dziewczyno kobieto ,mężczyzno ,lecz nie mów ze to daje szczęście tobie . To co jest motorem dla ciebie byś się rozwijał . Dla mnie jest druga osoba bym dążył do rozwijania swoich zainteresowań ,praca ,nauka , by dzielić się z drugim człowiekiem życiem i sex w tym jest czynnikiem napędzającym .pozdrawiam nie uprawiających seksu