Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy to wstyd że w wieku 25 lat jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość Gość

Jakby zareagowała dziewczyna jakbym jakoś poznał?

Gość 26 Letni Prawiczek

To nie jest żaden wstyd o ile ci psychika nie siadła z tego powodu.

Gość Stary samotny prawiczek

Skoro Ty mając 25 lat zadajesz takie pytanie, to co ja mam powiedzieć, gdy również jestem  prawiczkiem z tym, że 11 lat starszym od Ciebie? Dla Ciebie jest jeszcze nadzieja. Dla mnie już tylko prawicza mogiła 😞

Gość Gosc

Przestańcie beczeć są ludzie którzy mają gorsze życie jak wasze prawictwo. Uwierzcie i zapewniam was że nie chcielibyście być na miejscu innych.

Gość Gość
35 minut temu, Gość Stary samotny prawiczek napisał:

Skoro Ty mając 25 lat zadajesz takie pytanie, to co ja mam powiedzieć, gdy również jestem  prawiczkiem z tym, że 11 lat starszym od Ciebie? Dla Ciebie jest jeszcze nadzieja. Dla mnie już tylko prawicza mogiła 😞

A kto ci bronil i broni iść na ... mazepo? To przez wasze rozmemlanie jesteście tu gdzie jesteście. Żaden nawet palcem nie kiwnal żeby zaroochac. Chyba że wierzycie w tęczowe jednorożce to przepraszam.

Gość Zpaznokcilakier

To indywidualna sprawa każdego z Was. Żaden powód do szyderstw. Tak się życie układa i tyle. Ale prędzej czy później znajdzie się jakaś fajna dziewczyna, zakochacie się  i będziecie kochani, wtedy wszystko się pouklada. Nie ma się czym przejmować. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

To indywidualna sprawa każdego z Was. Żaden powód do szyderstw. Tak się życie układa i tyle. Ale prędzej czy później znajdzie się jakaś fajna dziewczyna, zakochacie się  i będziecie kochani, wtedy wszystko się pouklada. Nie ma się czym przejmować. 

Ale bzdety. Jak chce zarúchac 40 prawik to niech idzie gdzie trzeba. Po co te lzawe kity? 

Gość Gość

Co to za hejty na prawiczków? Do budy, szczekacze! 

Gość tyi
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

A kto ci bronil i broni iść na ... mazepo? To przez wasze rozmemlanie jesteście tu gdzie jesteście. Żaden nawet palcem nie kiwnal żeby zaroochac. Chyba że wierzycie w tęczowe jednorożce to przepraszam.

Bo niektórzy mają zasady i wolą być prawiczkami niż płacić dzivvkom za seks.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość tyi napisał:

Bo niektórzy mają zasady i wolą być prawiczkami niż płacić dzivvkom za seks.

To żyj sobie z zasadami i płacz dalej że jesteś pàwiczkiem. Bardzo logiczne zasady...

Gość tyi
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To żyj sobie z zasadami i płacz dalej że jesteś pàwiczkiem. Bardzo logiczne zasady...

Nie płaczę. Nie uprawiam seksu z byle kim. Seks tylko z ukochaną osobą, tylko z miłości.

Gość Gość

Wzruszające. 

Gość tyi
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Wzruszające. 

No cóż, w dzisiejszych czasach ludzie, którzy się szanują są uznawani za dziwaków i wyśmiewani. Upadek moralności...

Gość Gość

Moje oczy nie wytrzymają tej Niagary wzruszeń. Muszę wyjść. 

Gość tyi
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Moje oczy nie wytrzymają tej Niagary wzruszeń. Muszę wyjść. 

Niagara wzruszeń 😂😂😂 Po prostu nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że są jeszcze ludzie, dla których liczą się uczucia.

Gość Pati

Przecież na czole nie macie wypisane czy uprawialiście seks czy nie, a na początku znajomości z reguły nie rozmawia się o doświadczeniach w tym temacie. Ja miałam tylko jednego chłopaka ale osobiście wolałabym kogoś bez przeszłości, bo znowu moim lękiem jest bycie porównywaną do poprzednich lasek potencjalnego mężczyzny, a ciężko w wieku 25lat i wyżej znaleźć kogoś, kto nie ma doświadczeń.

Gość Onsam

Nikt nie wie co wolicie, wiec kazdy sklamie, bo prawda oznacza skreslenie tak domyslnie.

Gość smart

żaden wstyd

Gość Matek

Słuchaj dobry chlopaku czasami zwykli frajerzy maja wiecej szczescia seks jest przyjemna chwila nic wiecej po nim jest realne zycie pozdrawiam Cie