Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura22

O co chodzi z tą durną modą na wysyłanie zdjęć przyrodzenia?

Polecane posty

Gość Laura22

To jest bardzo obleśne.....

Gość Lmaooo

Takie penisy na zdjęciach są obrzydliwe. Szczegolnie w zwisie

A oni są podnieceni i mysla ze wysylajac takie fotki sprawią że i my będziemy. Meh 😕

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Laura22 napisał:

To jest bardzo obleśne.....

Oj tam, Laurko daj fotkę swojej laurki XDD

1 minutę temu, Evka z Ogrodu napisał:

Ale jak dochodzi do tego, że wysyłają Wam paukę? 😎

Musicie podawać na forum priv do siebie w jakimś seksualnym kontekście.

Bo chyba szef w korespondencji służbowej Wam nie wysyła nagle 😎

Nie mów Eve, że nie dostałaś nigdy pauki z zaskoczenia. 😉 

32 minuty temu, Evka z Ogrodu napisał:

A może w ogóle nigdy nie dostałam pauki? 😁

To zaraz Ci prześlę. Dlaczego tylko ja mam mieć traumę? 😉 A tak serio, to lubię czasem popatrzeć, tylko może nie na "pierwszej randce". 😉 

Gość Ekspertka

Też mnie to zastanawia😞. Czy Ci durni faceci naprawdę myślą, że ja się podniece jakimś obleśnym flakiem? Takie zdjęcia WOGOLE nie są podniecające, to po pierwsze. Po drugie wzbudzają we mnie tylko ni to śmiech, ni to obrzydzenie połączone z zazenowaniem😂

Gość WoSta

Szczerze to jako facet tez nie rozumiem tego typu zachowania.

Jednakowoz, pisuarowe/prysznicowe homosie zawsze zawiesza oko na dluzsza chwilke zanim zaczna rzucac "ofertami".
A w jednym klubie na slasku, nienajlepszej reputacji, z wymagajacym pewnej odwagi ukladem koedukacyjnych toalet/pisuarow, dalo sie cos wyrwac nawet na rozmowe o szachach(doslownie czymkolwiek).

Podejrzewam, ze wysylaja bo dziala. Albo wiesc sie rozniosla, ze zadzialalo u kolegi o uroczej ksywce "dlugi" i teraz wszyscy wysylaja zeby nie stracic twarzy odcinajac sie z partycypacji :) Mogly byscie dziewczyny wypytac o statystyke skutecznosci :p

A juz bardziej powaznie, jesli zdjecia na przestrzeni czasu zmieniaja sie w jakims zgodnym kierunku (rzut skosny, cieple oswietlenie, motyw kwiatowy, szczeniaczek jako skala porownawcza) to najprawdopodobniej dzialaja...

Wszystko zależy od tego czy osoba po drugiej stronie lustra wyraża na takie zdjęcia ochotę. Wysyłanie komuś takich zdjęć bez jego aprobaty jest dla mnie czymś nienormalnym. 

Gość Modżajto
2 minuty temu, Evka z Ogrodu napisał:

A co ze zdjęciami cipki, można z zaskoczenia? 🤔😎😉

Kiedyś kiedyś, na tym forum, zdarzyło mi się dostać z zaskoczenia taką przesyłkę. I to nawet nie było zdjęcie, tylko filmik trwający około minuty :)

15 minut temu, Evka z Ogrodu napisał:

A co ze zdjęciami cipki, można z zaskoczenia? 🤔😎😉

Nie sądzę żeby faceci tu przebywający byli tym oburzeni😄

Gość Masakracosiedzieje

Wydaje mi się a nawet można by pomyśleć że w taki sposób zobaczy go ktoś poza nim samym i Renata ronczkowska. Desperaci dzisiejszych czasów zagadjja zdjęciem pisiora. 

1 godzinę temu, Evka z Ogrodu napisał:

Czyli można praktykować 😎

Byłbym ostrożny w tych praktykach 

12 minut temu, Sam1982 napisał:

Podobno zdjęcie powiększa.....🤣

Raczej przekłamuje😄

39 minut temu, Evka z Ogrodu napisał:

Żartuję 😉 W przerwach na stukanie w klawiaturę mądrzejszych rzeczy, plotę głupoty na forum 😜 Nie planuję zbombardować golizną żadnego nie życzącego sobie tego osobnika 😎

Za chwilę ustawi się kolejka tych życzących sobie😂😉

Gość WoSta
43 minuty temu, Sam1982 napisał:

Podobno zdjęcie powiększa.....🤣

Tak mi sie skojarzylo: "kamera dodaje 10 kilo" (^-^)

Przed chwilą, Evka z Ogrodu napisał:

Boję się 😂

Strach ma podobno tylko wielkie oczy😀

Gość Gość
59 minut temu, Evka z Ogrodu napisał:

Dobrze, postaram się nie panikować 😂

To pokażesz ta broszkę czy nie? XDDDD

4 minuty temu, Evka z Ogrodu napisał:

Dobrze, postaram się nie panikować 😂

Panika jest nie wskazana.Ludzie w panice potrafią się stratować,okaleczyć etc etc😀

Gość WoSta

Smiechy smiechami ale nie zmieniajmy prosze tej dyskusji w reklame tego typu zachowan.
Golas w prochowcu to raczej postac smutna niz zabawna, podobnie jak jego nowoczesny odpowiednik.

Ostatnie czego potrzebujemy (i az sie boje podsuwac pomysly) to zrobienia z tindera aplikacji z podwojnym zdjeciem profilowym.
Pederastom zawsze odmawialem, dziewczyny w tamtym klubie podrywalem rozmowa - podobnie jak kiedy mialem na sobie ubranie z kolekcji "smierdze kasa" (kolega czasem pozyczyl). I o ile nawet sam dostawalem rozbierane zdjecia* od dziewczyn z ktorymi gadalem online to nie wyobrazam sobie znajomosci rozpoczynajacej sie czegos w sensie: "masz fajna fujarke, daj sie pobawic" (co przy zapoznawaniu sie dickpic-sami wyraza sie nawet w "no czesc").

Taka znajomosc poniza i mnie i ja bardziej niz samo wyslanie zdjecia. To tak jakby ktos spojrzal na ludzi parzacych sie kazdy z kazdym jak zwierzeta w rui i powiedzial, ze wciaz za duzo w tym godnosci...

*Piszac ten tekst zaczalem sie zastanawiacz czy nie zapomnialem czegos na starych i zapomnianych kontach pocztowych, do ktorych hasla wyciekaja teraz na lewo i prawo (-_-). Trzeba bedzie przegrzebac stare papiery i konta, i sie upewnic bo szkoda bylo by zrobic taka wredna przysluge fajnym dziewczynom. Ten fragment to tak zeby przypomniec innym bo podejrzewam ze nie jestem jedyny w tej sytuacji: Masz rozbierane zdjecia Ex - o ile nie palasz rzadza krwi, moze warto je pousuwac nim ktos niepowolany sie do nich dorwie.

No dobra, już wiadomo, że golizna na zachętę jest słaba. Może chociaż dobra jest w ramach terapii szokowej, zmylenia przeciwnika, zmienienia torów dyskusji, albo wręcz odstręczenia, czy po to żeby gwałtownie spuścić powietrze z balona, który rośnie w wyobraźni do niebotycznych rozmiarów? Czasem zdarzało mi się tak zaskakiwać rozmówców. Powiedzmy... aktem gdzie nic nie jest zakryte, ale nie wszystko widać. Kiedyś, dziś już raczej tak nie robię. Działało różnie, czasem nawet zgodnie z oczekiwaniem. 😉 

Gość Kicia

To nie moda tylko zboczenie majace na celu dowartosciowanie sie brzydkich ,nierozgarnietych samotnych i zakompleksionych samcow ..żenada