Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CBrPqwe

Czy życie jakie prowadzę jest dobre?

Polecane posty

Witam jestem nazwę się pan „X” i chciałbym was zapytać, czy życie, jakie prowadzę według was jest dobre i czy w przyszłości nie będą z tego problemy otóż mam 18 lat rzuciłem szkołę nie chodzę do niej już ponad 3 lata były z tego duże problemy, ale jakoś wytrwałem, prowadzę tryb życia samotnika w sumie to już od 2 lat odizolowałem się od wszystkich znajomych, jakich miałem no i dobrze się z tym czuję, lecz nie ukrywam, że miałem chwilowe załamania, ale szybko mijały w dodatku na mojej drodze pojawił się alkohol, który spożywam codziennie głównie piwa tak od 2 do 5 dziennie zwykle czas spędzam przed komputerem lub konsolą no ogólnie nie narzekam, bo nie mam żadnych problemów ani obowiązków żyje se jak to się mówi na wyjebce lecz zaczynam się zastanawiać czy robię dobrze, bo na razie jest fajnie, ale co będzie w przyszłości? Czy nie wprowadzić jakichś zmian w swoim życiu ukończyć szkołę pójść do pracy i tak dalej? Czekam na wasze komentarze mogą być nawet negatywne.

Gość Gość

Możesz żyć tak jak chcesz, ale musisz mieć źródło utrzymania i mieszkanie, swoje lub wynajmowane. Jeśli mieszkasz u rodziców/u kogoś, na czyjś koszt i nie uczysz się i nie pracujesz, to skończysz jako bezdomny i przegrany. Alkohol 2 dziennie to już dużo (bo regularnie), a co dopiero 2-5. Czas na zmiany 🙂