Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaa

Maz domaga sie anala

Polecane posty

Gość Aaa

Moj maz domaga sie anala i mowi ze jak mu nie dajw to znaczy ze nie chce dla niego tego zrobic a on potrzebuje. I jak mu nie dam to w koncu pojdzie do burdelu albo sobie znajdzie taka co mu da

Gość Jojo

To niech idzie. Wyj3bane w typa.

Sex analny to gejostwo pfu.

Gość hahaha
  Dnia 24.04.2019 o 13:10, Gość Jojo napisał:

Sex analny to gejostwo pfu.

To takie gejostwo jak anal z kobietą to popieram

Gość Radzia

Tez nie popieram i nie lubie. I nie wiem co faceci maja z tym analem. Moj tez mnie czesto pyta czy moze mi wlozyc w pupę. Nie chce. Ale zaczynam sie zastanawiac czy nie sprobowac bo on robi wszystko o co go poprosze. Ja tez ale jakos nie moge sie przemoc do tego anala. Czemu to jest az tak pozadane przez facetow?

Gość Radzia
  Dnia 24.04.2019 o 13:40, Gość Radzia napisał:

Tez nie popieram i nie lubie. I nie wiem co faceci maja z tym analem. Moj tez mnie czesto pyta czy moze mi wlozyc w pupę. Nie chce. Ale zaczynam sie zastanawiac czy nie sprobowac bo on robi wszystko o co go poprosze. Ja tez ale jakos nie moge sie przemoc do tego anala. Czemu to jest az tak pozadane przez facetow?

A ostatnio jeszcze mnie zapytal podczas seksu czy moze mi sie spuscic na twarz ? Nosz k....a. 

i teraz tak: poczulam sie troche jak sz...a jak to powiedział choc wiem ze tak nie jest i tak mnie nie traktuje.

Z drugiej strony: ciesze sie ze mowi mi o swoich fantazjach a nie lata po miescie i nie mowi o tym komus innemu.

Po trzecie: zdalam sobie sprawe ze jak go wysmieje to juz mi nigdy o niczym nie powie. Ze jak powiem stanowcze nie to tez zamknie sie w sobie i juz wiecej o tym nie wspomni.

A po czwarte: jezeli sie nie zgodze to on zawsze bedzie mial niedosyt i bedzie chcial to zrobic a byc moze zrobi z inna 😡

I co ja mam teraz zrobic?

Dlaczego faceci chca takich rzeczy??

Gość Gość

Autorko wypnij mu lufę przed samym wypróżnieniem, więcej nie zechce :DD  Ty udawaj świetoszkę ze to nie twoja wina :D

Gość Aaa

Czemu nikt nie odpowiada?

Dnia 24.04.2019 o 15:07, Gość Aaa napisał:

Czemu nikt nie odpowiada?

lewatywa i porządne nawilżenie i możesz spróbować ....ale jeśli nie będziesz miała do tego pozytywnego nastawienia i nie rozluźnisz pupy a będziesz spięta to będzie boleć zamiast być miło dla ciebie 

Gość Gość

Eee tam gadanie.. Kiedyś też nie chciałam słyszeć o analu.  Głupie  uczucie,  jakbym kupę  robiła,  i ten dyskomfort  gdy wkładał  brrr... Ale z czasem mogę powiedzieć że jest lepiej , a nawet potrafię dojść z ...em w dupce  . Trzeba tylko się na maxa  wyluzowac  i wczuć  jak się wbija  twardy członek:-)      spust na buzie? Przecież to nic złego.  Albo połysk też spoko . Dziewczyny raz się żyje nie bądźcie takie anty.  Przecież to zostaje  między Wami 🙂

Gość Aka

"Maz domaga sie anala"

To kup dildo i  mu zapakuj w odbyt, chyba możesz to zrobić dla swojego męża...

Dnia 24.04.2019 o 16:39, Gość Aka napisał:

Oj tam... pegging jest całkiem przyjemny  i niektórym dziewczynom pozwalałem na coś takiego. Umiejętne pobudzanie prostaty jest przyjemne. Jestem hetero więc takie praktyki zawsze były z kobietami czasami jako element zabawy w fetysz medyczny. Kobieta najpierw robiła mi lewatywkę, potem smarowała oliwką.  Potem "dla zabawy" mierzyła temperaturę w pupce, "badała" paluszkiem a na koniec bywało, że był strapon....

Gość Aka

Mężczyzna, który pisze o sobie, że ma "pupkę" powinien mieć komisyjnie odebranego penisa. Przepraszam,  peniska. 

Dnia 24.04.2019 o 20:08, Gość Aka napisał:

Mężczyzna, który pisze o sobie, że ma "pupkę" powinien mieć komisyjnie odebranego penisa. Przepraszam,  peniska. 

przesadzasz ....

Gość Jjj
  Dnia 24.04.2019 o 17:35, darkeacer napisał:

Oj tam... pegging jest całkiem przyjemny  i niektórym dziewczynom pozwalałem na coś takiego. Umiejętne pobudzanie prostaty jest przyjemne. Jestem hetero więc takie praktyki zawsze były z kobietami czasami jako element zabawy w fetysz medyczny. Kobieta najpierw robiła mi lewatywkę, potem smarowała oliwką.  Potem "dla zabawy" mierzyła temperaturę w pupce, "badała" paluszkiem a na koniec bywało, że był strapon....

O fuj fuj fuj.. Obrzydliwe co piszesz

Gość Alaska

To nie jest takie straszne, wystarczy zaopatrzyć się w dobry lubrykant i zaczekać na odpowiedni nastrój. Jeżeli jednak nie chcesz to nie musisz tego robić i to żaden pretekst do chodzenia na ... moim zdaniem. Mnóstwo kobiet nie chce tego robić i to jest normalne! 

Dnia 24.04.2019 o 16:39, Gość Aka napisał:

"Maz domaga sie anala"

Rozumiem że kobieta która oczekuje małżeństwa na wpierw ożenić się z inną babą i poczuć jaka to wątpliwa dla mężczyzny przyjemność? ^^

Gość Pola
  Dnia 24.04.2019 o 17:35, darkeacer napisał:

Zboczeniec- wykolejeniec.